| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Larey Novacek ve foru

Registrace: 27.12. 2005 Příspěvky: 25
|
Zaslal: út 27. prosinec, 2005 13:29 Předmět: Jak dát hry a programy do palm |
|
|
| Zdravím, mám čerstvě nový palm Tungsten E a nevím jak do něj instalovat hry a programy... Mohly byste mi prosím s tímto problémem poradit?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Brbla Pokrocily uzivatel

Registrace: 1.3. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Jičín
|
Zaslal: út 27. prosinec, 2005 13:42 Předmět: Re: Jak dát hry a programy do palm |
|
|
| Larey napsal: | | Zdravím, mám čerstvě nový palm Tungsten E a nevím jak do něj instalovat hry a programy... Mohly byste mi prosím s tímto problémem poradit?? |
Pročti si články na PdaSoft.cz, pročti si manuál k přístroji, je tam spousta užitečných informací. Nainstaluj si na PC potřebné programy (HotSync) a zkus si pohrát s programem palmOne Quick Install, který máš jistě také na přiloženém CD.
A hlavně si nejprve pročti fórum a sám hledej. Spousta lidí by Ti tu napsala jen RTFM a UTFG.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mirek29 -=Master of Site=-

Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út 27. prosinec, 2005 14:09 Předmět: Re: Jak dát hry a programy do palm |
|
|
| Larey napsal: | | Zdravím, mám čerstvě nový palm Tungsten E a nevím jak do něj instalovat hry a programy... Mohly byste mi prosím s tímto problémem poradit?? |
Doporučoval bych si projít speciální blok "Pro začátečníky", který je na titulní stránce vpravo.
Jinak:
1. Instaluj Palm Deskop
2. Soubory .pdb a .prc jsou aplikace pro Palmy, v PC je stačí po instalaci Palm Desktopu oklikat a následně provést synchronizaci s PDA (předpokladem je propojení USB kabelem a stisk synchronzačního tlačítka na něm, popř. pokud je kabel bez tlačítka, tak spuštění aplikace HotSyns a ruční spuštění synchronizace).
3. Instalovan aplikace se standardně objeví v nerozpoznaní složce (Unfiled - Nezařazené) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Larey Novacek ve foru

Registrace: 27.12. 2005 Příspěvky: 25
|
Zaslal: út 27. prosinec, 2005 15:50 Předmět: |
|
|
| Jj, moc děkuji lidičky, už to jde |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JaraS Expert

Registrace: 10.10. 2005 Příspěvky: 268 Bydliště: Brno
|
Zaslal: út 27. prosinec, 2005 19:08 Předmět: Re: Jak dát hry a programy do palm |
|
|
| Brbla napsal: | Spousta lidí by Ti tu napsala jen RTFM a UTFG.  |
Jen ze zajimavosti, co znamena RTFM a UTFG?? diky.
Ahoj JaraS _________________ [b].:: iPhone ::.[/b]
[size=9](teda az bude, prozatim Treo 650 & 1GB SD)[/size]
[b]Apple, Inc.[/b]  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wild_goose Novacek ve foru

Registrace: 14.12. 2005 Příspěvky: 25
|
Zaslal: út 27. prosinec, 2005 19:20 Předmět: Re: Jak dát hry a programy do palm |
|
|
| JaraS napsal: | | Brbla napsal: | Spousta lidí by Ti tu napsala jen RTFM a UTFG.  |
Ahoj JaraS |
vim ze to sou naky acronimy jako je treba BTW=by the way=mimochodem nebo IMHO apod. ale zaboha nevim co znamenaj...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pavelbures GOLD USER

Registrace: 16.5. 2004 Příspěvky: 514 Bydliště: Slaný
|
Zaslal: út 27. prosinec, 2005 19:49 Předmět: Re: Jak dát hry a programy do palm |
|
|
| JaraS napsal: | | Brbla napsal: | Spousta lidí by Ti tu napsala jen RTFM a UTFG.  |
Ahoj JaraS |
viz. http://en.wikipedia.org/wiki/UTFG |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mirek29 -=Master of Site=-

Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út 27. prosinec, 2005 20:44 Předmět: Re: Jak dát hry a programy do palm |
|
|
| wild_goose napsal: | | JaraS napsal: | | Brbla napsal: | Spousta lidí by Ti tu napsala jen RTFM a UTFG.  |
Ahoj JaraS |
vim ze to sou naky acronimy jako je treba BTW=by the way=mimochodem nebo IMHO apod. ale zaboha nevim co znamenaj...  |
IMHO znamená asi tolik co "podle mého vlastního ctěného názoru"
Já si myslím, že zde by byl na místě spíše klasický povzdech BFU (počítačoví odborníci a pracovníci supportu vědí své ). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Brbla Pokrocily uzivatel

|
Zaslal: út 27. prosinec, 2005 21:58 Předmět: Re: Jak dát hry a programy do palm |
|
|
Ahoj JaraS |
Tak to vím opět naprosto přesně
RTFM - Read The F*** Manual - Přečti si ten skvělý manuál
UTFG - Use The F*** Google - Použij moudrý google
Jinými slovy - snaž se, máš přece manuál, nebo zkus hledat.
(kolikrát už já tohle odpověď na své dotazy viděl , ale to jsem byl ještě malej a blbej, teď už jsem velkej... ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wild_goose Novacek ve foru

Registrace: 14.12. 2005 Příspěvky: 25
|
Zaslal: út 27. prosinec, 2005 22:25 Předmět: Re: Jak dát hry a programy do palm |
|
|
| Brbla napsal: | | UTFG - Use The F*** Google - Použij moudrý google |
<<< neco jako todle  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Brbla Pokrocily uzivatel

|
Zaslal: út 27. prosinec, 2005 22:42 Předmět: Re: Jak dát hry a programy do palm |
|
|
| wild_goose napsal: |
<<< neco jako todle  |
Kde jsi sebral mojí fotku?
K tématu - instalovat se dá i rovnou na kartu - pokud máš čtečku, nebo třeba Card Export, zobrazí se Ti v PC jako disk. Soubory *.prc lze nakopírovat do adresáře: disk:\Palm\Launcher
ne vždy to musí fungovat, ale to je již na delší psaní, pro více info UTFG GIYF |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|