Registrace: 19.11. 2004 Příspěvky: 723 Bydliště: Praha
Zaslal: ne 27. srpen, 2006 15:26 Předmět: minisraz zari 06 praha
Tak nejak uz ubehlo spousty dni od posledniho sraziku tak navrhuju sejit se na dalsim. Co treba ve čtvrtek 14.9.2006 ? _________________ palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
Naposledy upravil met dne ne 27. srpen, 2006 21:40, celkově upraveno 1 krát.
Zaslal: ne 27. srpen, 2006 21:43 Předmět:
to vis ze jo prid, budes vitan. Jinak pridal jsem anketu kdy se vam to bude nejlip hodit tak hlasujte! (me je to jedno, mohu vsechny terminy snad) jo a pokud nekdo zna nejakou prijemnou hospudku v centru tak se s nami podelte at to tam zarezervujem. V nejhorsim to udelama na jihu Prahy _________________ palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
Zaslal: ne 27. srpen, 2006 23:06 Předmět:
no davam to pres tyden z velice jednoducheho duvodu, pres vikend jezdi lidi mimo prahu ne do prahy , takze vetsina tech co pres tyden v praze jsou(treba tam jen pracuji) prijde na sraz prave v tyto dny, takze jsme ty minisrazy zacali poradat pres tyden. Samozdrejme pokud bude chtit vetsina lidi vikend neni problem to o vikendu na kterym se shodneme udelat(prave jde o tu schodu). _________________ palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
Zaslal: po 28. srpen, 2006 7:46 Předmět:
no patek je uz skoro ten vikend , ale klidne bych to pridal, ale bohuzel uz anketa nejde upravovat. takze kdo chce v patek napiste to sem do fora(tolik nas zase nebude aby jsme to prehledli). _________________ palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
Zaslal: út 29. srpen, 2006 0:19 Předmět:
ee anketa jde pridat k prvnimu pripevku kdykoliv upravuju prvni prispevek ale jak tam jednou je nic vic s ni neudelam _________________ palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
no davam to pres tyden z velice jednoducheho duvodu, pres vikend jezdi lidi mimo prahu ne do prahy , takze vetsina tech co pres tyden v praze jsou(treba tam jen pracuji) prijde na sraz prave v tyto dny, takze jsme ty minisrazy zacali poradat pres tyden.
Moje rec, Mete. Snad neni moc takovejch, co smrdej v Praze i o vikendu A jestli jo, nemel by pro ne byt snad problem prijt v tydnu, ne? , zatimco pro dobrodruhy, co odjizdeji o vikendu pryc by pak takovejhle sraz byl dopredu zavrenej Jiste, rad bych prisel na sraz, ale kvuli jednomu veceru nebudu prece cely vikend v Praze, to da rozum,ne?
Jsem pro jakykoliv den v pracovnim tydnu krome patku, takze treba ten ctvrtek.
Co se tyce putiky, jestli shanite nejakou v centru (protoze napr. na tom Zizkove je to trosku "z ruky"), tak treba v Myslikove jsou hned dve dobry hospy: U Bubenicku a U Cerneho konicka - je to kousek od Karlaku...
A ten jih Prahy by me osobne taky rozhodne nevadil. _________________ ---Treo650Vavru---
Palm V, IBM Workpad C3, Palm m105, Palm m515, Palm Tungsten E, iPaq h1940, Eurotel Smartphone II, Treo 600, Treo 650, HTC MTeoR, Treo 680
Zaslal: čt 07. září, 2006 8:19 Předmět:
jenom chci pripomenout ze se sraz bude konat nejspise pristi tyden, tak kdo jeste nehlasoval at to prosim udela a bylo by dobre kdyby ti co vedi ze prijdou napsali to i do tematu, at vime jak velkej stul zarezervovat, myslim ze v nedeli to uzavreme a dame vedet hospodu. _________________ palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
Chci se jen zeptat, vsici co chodite na sraz mate vsechen software legalni? Protoze v mem pripade by to tak nebylo...
Styd se Na srazy chodime, ale fakturu ti nikdo kontrolovat nebude _________________ Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema) (Ale mam je doma jeste porad vsechny )
Registrace: 14.2. 2006 Příspěvky: 192 Bydliště: Praha 3
Zaslal: čt 07. září, 2006 10:01 Předmět: Stydeni se ...
K me obhajobe. Zacinal jsem s Palmem IIIe a tenkrat kdybych si chtel aplikaci koupit, nemel jsem tu moznost, neorientoval jsem se a v CR to vetsinou neslo. No a bohuzel jsem si na to zvykl... nicmene co na Palmu hlavne pouzivam jsou PIM a to legalni, dale vice ci mene freeware. Co jsem si koupit chtel, bylo UDMH, ale nakonec jsem zjistil, ze by to bylo zbytecny (jako ze ho nepouzivam).
No a nakonec, na PC pouzivam Linux... se vsemi GNU/GPL aplikacemi... kdo o sobe muze rici ze ma na PC jen legalni soft?
Nicmene o srazu premyslim, nechtel jsem odbocovat od tematu, jeste jsem na zadnem nebyl... co bych chtel, je videt LifeDrive v provozu, myslite ze se tam nekdo takovy objevi?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.