Zaslal: út 10. únor, 2009 8:04 Předmět: Tungsten T5 problem s OS
Dobrý den jeden den jsem si postahoval spoustu aplikaci a her pro muj palm uspesne jsem je pres HotSync nainstaloval...pak jsem na svem palmu pustil jednu z nich a vyskocila hlaska fatal error a bylo napsano reset. tak jsem odmontoval konec stylusu provedl hard reset...ukaze se krasme logo PalmOne a nabihani pak jeste logo Palm powered a pak uz jen bila obrazovka po dalsim resetu vzdy to same...co s tim? prosim poradte.
Soft reset sem provedl obrazovka zustane bila.
Warm reset s tlacitkem nahoru taky Palm najede ale pak se zobrazi: Fatal Alert. MemoryMer.c. line 3771, free handle o jinych resetech nevim jak je udelat.
btw: najradeji bych provedl Zero-Out Reset protoze palm pouzivam pouze dva tydny jenze nemam kabel s tlacitkem hotSync... neexixtuje nejaky jiny postup jak tento reset u palmu tungsten t5 provest?
btwII: povedl se mi i nejaky reset se sipkou dolu nwm jaky byl rozdil mezi sipkou nahoru ale naskocily pres cely displey 3 barevne pruhy asi na 1sekundu a pak cely displey cerny akorat ze na hore se zvetsoval a zmensoval o 1 radek pixelu (menil se za bilou radku pixelu) nevim jestli to byla nejaka kalibrace displeye ale nechal jsem to tak 2 hodiny a delalo to furt tak jsem zkusil zas warm reset a radsi palm normalne vypnul driv nez naskoci vyse zminena hlaska.
Jak mam cely system obnovit, cista instalace bez zadnych problemovych aplikaci?
Jak
Predem diky za odpoved.
Naposledy upravil george.svara dne st 11. únor, 2009 20:28, celkově upraveno 1 krát.
Pouhým stisknutím resetovacího tlačítka provedeš jenom SOFTreset. Na HARDreset musíš jinak:
- Stiskni a DRŽ vypínací tlačítko.
- Potom proveď stylusem klasický reset, stále nepouštěj vypínací tlačítko (!)
- Čekej, dokud se uprostřed displeje neobjeví hláška v američtině, že to fakt myslíš vážně.
- Teď můžeš pustit to zatracený vypínací tlačítko
- Pokud s dotazem souhlasíš, potvrď to stiskem kurzoru nahoru. Přijdeš ale o všechna uložená data včetně těch, co jsou na interní paměti, Palm provede restart a uvede se do továrního nastavení. Pokud nesouhlasíš, zmáčkni na Palmu cokoliv jiného.
- A můžeš začít odznova.
A teď trochu můj názor: Tungsten T5 bylo asi to nejhorší, co kdy v Palmu zplodili. U žádného jiného PDA jsem nezažil samovolné restarty už v továrním nastavení. _________________ Emigroval jsem od PalmOS do WM a nelituju toho. Můžou si za to sami.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.