Jednal jsem s Astraware o pocesteni BrokenSworda jiz skoro pred pul rokem, ale byli uz daleko ve vyvoji a nemohli uz implementovat dalsi texty do kodu. Takze cestina pro nej bohuzel nebude. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Registrace: 14.6. 2004 Příspěvky: 112 Bydliště: Štipoklasy č. 10
Zaslal: po 05. prosinec, 2005 9:23 Předmět:
to Moren: tak to byl dobrý tah, skoda ze se nepovedl. nu co se da delat uz to mam dohrane. skoda jen ze to nemelo jeste o malonko lepsi grafiku, ale chapu, ze to asi uz lepe udelat neslo.
A kdyz jsi se ptal primo Astraware, nevis jestli nebudou nahodou i dalsi dily?? )
Jinak ohledne dalsich dilu jsem se prave na toto tema s Astrawarama bavil. Astraware to licencuje od Revolution a rikali mi ze dalsi dil je veci Revolution. Nyni se dodelava verze pro Windows Mobile 5 a pak se uvidi. Vse zavisi od prodejnosti. Pokud bude dobra prodejnost, treba pujdou i do dalsiho dilu. Jinak asi ne. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Registrace: 14.6. 2004 Příspěvky: 112 Bydliště: Štipoklasy č. 10
Zaslal: po 05. prosinec, 2005 17:57 Předmět:
A myslis ze to da hodne prace predelat takovouhle hru treba napriklad do Palm OS? Porad se jenom divim jak mohli dokazat udelat neco tak pekneho jako je EDGE )
Zajimalo my mne jestli u astraware priohnuli scummvm interpreter nebo dostali od Revolution zdrojaky a naportovali si interpreter pro PalmOS sami. Ale asi patrne to druhe. Pak by ale nebyla skoro zadna prace udelat i druhy dil na stejnem enginu.
Ale ja tu hru nevidel na palmos, upravili nejak grafiku? Jesli jo tak to je samozrejme prace navic.
Nedelal to Astraware, ale Revolution. Astraware tu hru pouze prodava. A predelali samozrejme interpreter pro PalmOS. Museli opravit treba videa a zajistit ovladani DPadem ci stylusem.
Broken Sword na ScummVM zatim moc nebezi. Ale novy engine pro BS je pripraven. Autor ho pouze drzi pod zamkem kvuli Astrawarum. Nechce si je pohnevat. Doluju to z nej uz docela drahnou chvili a porad se mi to nedari. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Jo, myslim autora portace. Chrise. Engine pro BrokenSworda rikal ze ma pripravenej, ale ze ho nepusti kvuli tomu ze Astraware ted vysel s komercni verzi a nechce si je pohnevat ze vypusti free engine. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.