Která nová verze ? 8.03 ? Nevím jak tobě, ale mě tam nějak blbnou fotečky v Kontaktech V náhledu při vybírání fotky vidím foto OK, ale v samotném kontaktu je rozložená Stejně tam mi to najednou zúžilo wallpaper. V 8.01 jsem ho měl přes celou obrazovku a ted mi najednou je na stranách tak o 8 pixelů užší
Ja tam mam fotky u kontaktu v poradku. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: po 19. červenec, 2004 7:46 Předmět:
Moren napsal:
Ja tam mam fotky u kontaktu v poradku.
A co všechno jsi z 8.03 instaloval ? Ja tam hodil hlavni PRC a pak ze zoufalstvi i nejaky PhotoConverter pro T3 a furt tam mam rozjete fotky, pritom v nahledu je to OK Neni to treba velikosti tech fotek ?
Ja jen ten prc. Nic vic. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.