No, existuje nekolik zpusobu jak to muzes udelat. Jednak oslovit primo developera a ten ti posle pouze textovy soubor, ktery prelozis a posles zpet. Dalsi zpusob je to editovat v palmu pomoci programu RsrcEdit. A nebo na PC program MagicFace. Mas zajem o prekladani? Co by jsi chtel zkusit prelozit? _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
NO, jestli to nebude tim, ze ten program neni verejne dostupnej. Respektive nemam zajem na tom aby ten program sosal kdokoliv. Ale jestli mas zajem, napis mi co by jsi rad zkusil prelozit a ja ti ho poskytnu. izera@pdasoft.cz _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Zaslal: út 08. únor, 2005 0:14 Předmět: Re: Magic Face
Kasei napsal:
A co na nej neni verejne dostupnyho?????????? Dyk je vsude mozne ke stazeni - pokud myslime ten samy soft
Ptal jsem se autora programu, zda jej muzeme vyuzivat na preklady a tak. Povolil mi to, ale prej at to moc nesirime, ze to neni verejny program. Je udelan jen pro interni potrebu. Proto se snazim ho alespon odemne moc nesirit. Samozrejme, ze se da jinde sehnat. To nepopiram. Existuji alespon co jsem videl dve verze. Ale jen jedna je spravna. Jen jedna dovede vygenerovat znovu prc. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Navic myslim, ze tenhle link obsahuje tu spatnou verzi. Tedy ona neni spatna. Jak mi to autor vysvetlil, je na delani nejakych aplikaci ktere potom v palmu pocesti tu aplikaci. Tedy to neni ono. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Zkousel jsem RsrcEdit a musim uznat, ze je to opravdu vychytany programek. Ale...
Je opravdu PRACNE neco cele prelozit.
Proto jsem schanel neco lepsiho a na PC, nejaky chytrejsi programek, co by napriklad usnadnil praci tim, ze stejna slova v ruznych 'formech' prelozi najednou a ne, ze se utukam _________________ MiK
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.