Zaslal: so 13. listopad, 2004 20:53 Předmět: presun programku do SE910i
ahoj, mam male dilema. chci si koupit SE910i, ale mam par dobrych programku na palm. je mozne dostat nejak tyto programky do SE?
zalezi na programu nebo to nejde vubec.diky
Do SE ty programy dostaneš, ale samozřejmě ti nebudou fungovat. Sony Ericsson v teto serii telefonu počínaje P800 používá operační systém Symbian, který se od Palm OS hodně liší. Pro každý důležitý program je ale na Symbian nějaká náhrada, o jakých programech jsi to psal?
Nejake programy vyvojar portuje i pro Symbian. Napriklad Legacy, Agendus atd. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Jasně, ale pokud má koupený software pro Palm, tak je mu celkem na nic, že ten software existuje i pro Symbian. Mimochodem zkousel jsem hrat Legacy na P800 a je to docela samohana, po 10 minutách hraní jsem měl málem zánět šlach..
Kdo jednou zkusil Palm, uz nechce jináč..
jedna se o specialni program pro filmovou praci. asistentska prirucka a spoustu dalsich info/typy kamer, technicke specifikace, ostrosti....../
najdes to na strance http://www.davideubank.com/
jedna se o pCam, pCine a Eubanks Log. jestli prijdete na to jak to dostat do symbianu, budu nejenom zavazan. popripade nejaka nahrada, neb podobny program jestli existuje. zatim sem jiny nenasel.diky
Tak s takovým softetwarem jsem se nikdy nesetkal, obávám se, že nemůžu pomoct. Napsal jsem ale mail autorovi, takže pokud odepíše dám vědět. Napiš mail, když tak se ozvu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.