Zaslal: po 08. březen, 2004 20:34 Předmět: Space Trader
najdete ho v Hrách do kapsy 82 na palmare.idnes.cz ... je to snad nejlepsi fw obchodni strategie jakou sem nasel. uplne bezkonkurencni hratelnost. pritelkyne vyhrozuje, ze se memu pocktepreassures stane nehoda
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: po 08. březen, 2004 21:02 Předmět: Re: Space Trader
C6 napsal:
najdete ho v Hrách do kapsy 82 na palmare.idnes.cz ... je to snad nejlepsi fw obchodni strategie jakou sem nasel. uplne bezkonkurencni hratelnost. pritelkyne vyhrozuje, ze se memu pocktepreassures stane nehoda
Jo jo... hrával jsem to na Palmu... Jediný quest, který jsem skoro nikdy nestihl byla záchrana nějaké zaprděné planetky, kterou jsem musel do 6 dnů varovat, vždy mi chyběl tak jeden den. Raději jsem to tam pak časem letěl vystřílet a planetku osvobodit od emzáckého jha. Vlastně pak ještě DOST nepříjemný byl quest na doručení artefaktu, to pak za mnou emzáci nechutně slídili a já nemohl najít tu správnou HiTech planetku na doručení
taq to varovani mi prislo vpohode ... nekde sem ziskal dolet na 18 parseku a doskakal sem tam fpohode a spredstihem. artefakt sem radsi vzdal a wodewzdal ho z5 alienum, fakt me nebavilo je furt sestrelovat a planetek je tam hitech moc. blbey dotaz: kdyz se usidlim na tom mesici u Utopie, tak hra asi konci, co? ja uz ho mam koupenej ...
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: út 09. březen, 2004 12:24 Předmět:
C6 napsal:
taq to varovani mi prislo vpohode ... nekde sem ziskal dolet na 18 parseku a doskakal sem tam fpohode a spredstihem. artefakt sem radsi vzdal a wodewzdal ho z5 alienum, fakt me nebavilo je furt sestrelovat a planetek je tam hitech moc. blbey dotaz: kdyz se usidlim na tom mesici u Utopie, tak hra asi konci, co? ja uz ho mam koupenej ...
Bohužel končí, odcházíš tam na vejminek Já to kdysi na Commodore C64 mastil, dokud jsem nedostal titul Elite, ale tady mi bohužel trochu unikalo to povyšování skilů, protože se to nějak překrývá s tím, co umí ten co-pilot, kterého můžeš najmout.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.