Registrace: 24.1. 2007 Příspěvky: 6 Bydliště: Brno
Zaslal: st 24. leden, 2007 15:20 Předmět: Wallpapery pro T|C
Zdravím vespolek. Jsem začátečník - Palm mám teprve 4 dny - a mám nainstalovaný Zlauncher. Chtěl bych vědět, jestli v něm lze nějak použít běžný JPeG jako pozadí, případně jestli nemáte někdo tip na nějaká pěkná ve formátu pro Zlauncher. Díky
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: st 24. leden, 2007 15:26 Předmět: Re: Wallpapery pro T|C
Swoop napsal:
Zdravím vespolek. Jsem začátečník - Palm mám teprve 4 dny - a mám nainstalovaný Zlauncher. Chtěl bych vědět, jestli v něm lze nějak použít běžný JPeG jako pozadí, případně jestli nemáte někdo tip na nějaká pěkná ve formátu pro Zlauncher. Díky
Zkus použít vyhledávání s heslem wallpaper jak tady ve fórech, tak na PDASoftu.
V zasade potrebujes mit v Palmu akorat soubor Jpeglib.prc a Zlauncher si upravi zvoleny obrazek z karty (postup je popsany pod vyse uvedenym odkazem). Jinak na strankach Zztechs je rozsahly archiv skinu - koukni na ne a urcite si vyberes. _________________ Palm m515 > Tungsten C > Zire 71 > Tungsten W > Zire 72 > Treo 600 > LifeDrive > HTC Himalaya > Treo 650 > Treo 750 > iPhone 3G > Pre+ > Pre 3 > Lumia 920
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.