Tak at jsem se snazil jakkoli potrebuju zas pomoc... kdyz otevru "IBM Java VM" palm hodi reset.
Tak tady jsou možné dvě možnosti:
1) Méně pravděpodobné je, že máš nějaký speciální problem v HW nebo ROM. Pokud tomu tak je, tak ti nepomůžu.
2) Spíše si myslím, že pokoušíš spustit aplikaci "IBM Java VM". Já jsem ale psal, aby jsi nastavil pamět ve složce "IBM Java VM", co je v obecném nastavení PalmOS - tam kde se nastavuje zvonění, čas, síť apod (objeví se ti tam po naistalování toho programu).
Pokud máte zájem o spouštění Oskárka z karty, tak ho můžete stahovat z mých stránek: Oskárek z karty v0.3.17
Instalace je stejná jako u Opery Mini:
1. Zkopírovat adresář Oskarek do "Palm\Programs\PowerRUN".
2. Zkopírovat shortcut do vnitřní paměti.
Shortcut je samozřejmě pro PowerRUN.
EDIT: Ten shortcut funguje jen v případě, že se karta jmenuje "CARD". Pokud je název karty jiný, je nutné vytvořit nového zástupce. Postup vytváření nového zástupce je níže.
EDIT2: Odkaz je na novější verzi, kde je instalace trochu jednodušší. Viz můj příspěvek níže.
EDIT 10.9.2007: Odkaz byl aktualizován na novější verzi, která maže soubory začínající "J9MS".
Naposledy upravil Hawk dne so 24. březen, 2012 18:33, celkově upraveno 20 krát.
Tak at jsem se snazil jakkoli potrebuju zas pomoc... kdyz otevru "IBM Java VM" palm hodi reset.
Tak tady jsou možné dvě možnosti:
1) Méně pravděpodobné je, že máš nějaký speciální problem v HW nebo ROM. Pokud tomu tak je, tak ti nepomůžu.
2) Spíše si myslím, že pokoušíš spustit aplikaci "IBM Java VM". Já jsem ale psal, aby jsi nastavil pamět ve složce "IBM Java VM", co je v obecném nastavení PalmOS - tam kde se nastavuje zvonění, čas, síť apod (objeví se ti tam po naistalování toho programu).
bohuzel ne, saham do nastaveni palmosu takze to vypada ze mam vazne nekde problem v te rom. Takze se budu muset nejspis vratit z5 ke klasicke, poridit nejakou lokalizaci atd atdaby mi sla java.
Pánové díky a smekám! Jdu to nainstalovat a je mi jasné, že nebudu sám... _________________ Velo1 > Velo500 > Palm m130 > Palm m515 > Palm T3 > Tréo 650 (4 GB karta) > Nokia E71 (4 a 2 GB SD karta) & Nokia N810 (8 GB SDHC) a místo notebooku UMPC Asus R2H = takové větší PDA
Pokud máte zájem o spouštění Oskárka z karty, tak ho můžete stahovat z mých stránek: Oskárek z karty
Instalace je stejná jako u Opery Mini:
1. Zkopírovat adresář Oskarek do "Palm\Programs\PowerRUN".
2. Zkopírovat shortcut do vnitřní paměti.
Shortcut je samozřejmě pro PowerRUN.
Mám jediný dotaz - jak si mohu v shorcuts přejmenovat kartu? Moje karta se nejmenuje "CARD" ale "Karta4GB". (Karty se jménem CARD mám totiž ještě dvě - záložní 512MB a tu úplně první 64MB, proto jsem tu novou pojmenoval jinak).
Není to žádná tragédie, protože PowerRun si samozřejmě vytvoří vlastní shortcuts, ale oba (tedy jak Opera, tak Oskárek) mají stejnou ikonu a stejný začátek jmen. _________________ Velo1 > Velo500 > Palm m130 > Palm m515 > Palm T3 > Tréo 650 (4 GB karta) > Nokia E71 (4 a 2 GB SD karta) & Nokia N810 (8 GB SDHC) a místo notebooku UMPC Asus R2H = takové větší PDA
Tak potom stačí zkopírovat jenom Oskárka bez javy do vnitřní paměti a přesunout ho na kartu přes PowerRUN. Potom smazat to, co je na kartě a zkopírovat tam soubory z balíku, který jsi stáhl ode mě.
EDIT: Jestli mají stejnou ikonu, tak se někde stala chyba, protože ikony by měly být různé. Pokud jsi zvolil Update Shortcuts v PowerRUNu, tak ti to chodit nebude. Musíš postupovat tak, jak jsem to popsal.
Naposledy upravil Hawk dne po 12. březen, 2007 15:41, celkově upraveno 3 krát.
Registrace: 16.10. 2004 Příspěvky: 81 Bydliště: Praha
Zaslal: čt 08. březen, 2007 0:34 Předmět:
V Mirove ROM je LinkStart, který mi dosud stačil k spouštění programů z karty. Půjde mi spouštět Oskárek z karty i s tímto programem,nebo je nutný PowerRUN?
S tou verzí LinkStartu, která je v Mirově ROM, můžeš přesunout jen samotného Oskárka bez Javy. LinkStart Pro by to však zvládnout měl. Nejsem si ale jistý, jestli by ukládal zpět na kartu i nově vytvořené soubory.
prosim prosim prosim pomozte mi obnovil jsem novou malou romkou a nejde mi palm synchronizovat tim zpusobem ze se kontakty a telefoni seznam synchronizuje ale tim to hasne aplikace se v beckup smazou a kdyz je chci prez hotsync nainstalovat tak to pise chybu 0x4002 vazne nevim co s tim a jsem bez trea zoufalej.. vse driv fungovalo v poradku. Jeste jsem obnovil verzi palm desktop i tam by nekde mohla byt chyba, ale netusim
Tak jsem toho Oskárka upravil tak, aby stačilo jen zkopírovat adresář Oskarek do "Palm\Programs\PowerRUN" na kartě a v PowerRUNu zvolit "Update Shortcuts".
Zaslal: pá 23. březen, 2007 14:45 Předmět: Melodie a jejich nahravani
Zdravim, nedari se mi po nahrani Mirovy romky prehravat v treu melodie typu amr a celkove nahravat vlastni melodie (mam na mysli v nastaveni zvuku - nahravani poznamek facha bez problemu) da se to nejak opravit? alespon to prehravani diky
Registrace: 21.12. 2004 Příspěvky: 548 Bydliště: Brno
Zaslal: pá 23. březen, 2007 16:42 Předmět: Re: Melodie a jejich nahravani
GleebToo napsal:
Zdravim, nedari se mi po nahrani Mirovy romky prehravat v treu melodie typu amr a celkove nahravat vlastni melodie (mam na mysli v nastaveni zvuku - nahravani poznamek facha bez problemu) da se to nejak opravit? alespon to prehravani diky
Ja bych taky zalogoval dve chybky co se mi s Mirovou romkou prihodili>
1, nejde přehrávat zvuk u nahraneho videa v 3gp v aplikaci Soubor v. 2.0.0.71 v TCPMP ale zvuk slysim..
2, pri editaci nebo zalozeni nove karty kontaktu a pri zadani noveho data narozeni se mi v kalendari objevi dve upozornení se stejnym jmenem??? Proc to tak dela? A jeste jedna drobnost, kdyz jsem dneska zadal ke kontaktu datum narozeni 23.3.1990 tak se mi to v kalendari na dnesnim datu ukazalo dvakrat, kdyz jsem to datum vymazal, z kalendare to zmizelo, kdyz jsem do toho stejneho kontaktu pridal zase zkusmo datum 2.3.1990 tak se mi ta udalost obevila 2x na 2.3.2007 a jednou na dnesku 23.3.2007?? Zda se mi to, jako by dnesni den byl uplne prokletej.. zkusim to jeste zitra, jestli vysledek bude stejnej, tak se asi fakt nastvu.. (ne na Miru, ale na tu mou masinu..)
Jinak ja taky musim podekovat Mirovi za uplne skvele odvedenou praci.. Super stabilni system, teda sem tam reset pri prepinani aplikaci, hlavne pri Jave, ale mam Vodafone kartu a cetl jsem ze s tou to moc nefacha.. zatím mě to ale zase tak moc neštve... fakt spokojenost.. _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
Registrace: 21.12. 2004 Příspěvky: 548 Bydliště: Brno
Zaslal: po 26. březen, 2007 2:43 Předmět:
Hawk napsal:
Tak jsem toho Oskárka upravil tak, aby stačilo jen zkopírovat adresář Oskarek do "Palm\Programs\PowerRUN" na kartě a v PowerRUNu zvolit "Update Shortcuts".
Odkazy v předchozích příspěvcích byly aktualizovány na novou verzi.
no tak oskarek je povedena aplikace na kamose z t-mobile asi k nezaplaceni.. jinak by to chtelo asi odzkouset co vyjde levneji, jestli bouzit bombus s zlib komprimaci s nastavenym nakym uctem jen s kontakty na sms-transport (nemusi se tam opisovat bezpecnostni kod) a nebo tento oskarek?
Jinak nevite nekdo proc mi pri kazdem spusteni aplikace oskarek skace do nastaveni? Ikdyz mam v nastaveni zaskrtnuto, ze chci ihned psat zpravy? _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.