Registrace: 16.10. 2004 Příspěvky: 81 Bydliště: Praha
Zaslal: út 05. únor, 2008 20:34 Předmět:
Po upgrade ROM se dosud mé stabilní Treo začalo chovat velmi podivně. Obvzlášť rizikový je poslech hudby přes bluetooth (Softik Audio Gateway + pTunes). Téměř vždy dřív nebo později dochází k resetu (někdy kompletní hard reset se ztrátou všeho, co je nainstalované), nebo jakýsi parciální rest se ztrátou preferencí. V tomto případě při vyvolání kódu #*377 byly za pád jednou zodpovědné Profiles, po jejich odinstalování Lightwav. Se starou ROM jsem tento problém neměl. Jen pro doplnění - instalovány poslední verze na čisté Treo, vše řádně registrováno. Lokalizace Locale, opererátor T-mobile CZ. Má někdo podobnou zkušenost ev. radu, jak tento problém vyřešit? Děkuji
Registrace: 16.10. 2004 Příspěvky: 81 Bydliště: Praha
Zaslal: st 06. únor, 2008 23:33 Předmět:
Takže experimentálně ověřeno. Na zcela čistém Treu po update ROM pTunes + Softik Audio Gateway přehrává hudbu zcela bez problémů. Po přidání Locale okamžitě resetuje. Má někdo obdobnou zkušenost?
Nekde jsem zahlednul na netu, ze udajne po ROM update nejde do 680ky nainstalovat JVM, je to pravda ??? _________________ -----------------------------------------------------------------
Clie TJ25-->TT2-->TT5-->TX + 512MB & 2GB SD
T68m-->T630-->K700i
Zdravim,
instaloval jsem 2.12ROW z 1.04
po synchronizaci jsem sel na update...po 45min jsem provedl hard reset a pote jsem jiz do 30min mel po vymene FW.
Po synchronizaci a zanuti plne lokalizace od redgrep cyklicky reset. Znovu hard reset a jedu bez cestiny, zatim. Neni cas na experimentovani.
Po měsíci jsem se odhodlal na instalaci updatu 1.12 ROW.
Po instalaci updatu jsem nejdřív zkusil obnovit RAM přes HOTSYNC, ale to skončilo cyklickým resetem, tak jsem použil NVBACKUP (moje jediná jistota, neboť RSCBackup mi padá). NVBackup zafungoval opět skvěle a vše funguje opět jako dřív. Výdrž se zapnutým CHatopusem je cca 6 hodin, což je možná o něco víc než dříve. Taky jsem zkusil SDHC Kingston 8GB a běží a super rychle! Bohužel už se jednou odpojila-to mi dělaly SDHC karty před upgrade. Jinak vše funguje na výtečnou, jako před upgrade
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.