ale jde, nekam jsem sem postoval upravenou phone aplikaci, kde je povoleny zaskrtavatko na LEDku...hledej
Nechci byt rypalem, ale pokud musi pro vypnuti diody nainstalovat ROM (nebo upgratovat jeji cast), tak to uz mi prijde jednodussi pridat jeden program.
Ale uznavam, ze na te upravene ROM autor odvedl spoustu prace!
A není jednodušší nahrát do paměti aplikaci LEDOff, která je free? Umožňuje mnohem více nastavení než jen vypnutí blikání při připojení do sítě GSM a zabere jen 19kB.
ale jde, nekam jsem sem postoval upravenou phone aplikaci, kde je povoleny zaskrtavatko na LEDku...hledej
Nechci byt rypalem, ale pokud musi pro vypnuti diody nainstalovat ROM (nebo upgratovat jeji cast), tak to uz mi prijde jednodussi pridat jeden program.
Ale uznavam, ze na te upravene ROM autor odvedl spoustu prace!
Ale no tak... jaka instalace ROM? Jakej upgrade jeji casti??? Jde preci pouze o pridani jednoho programu presne jak pisete. A to puvodniho programu, kteremu bylo pouze umozneno zobrazovat jedno zaskrtavatko. Otazkou zustava zda je lepsi pouzivat freeware treti strany, nebo puvodni aplikaci s volbou kterou soudruzi od Palmu z nejakeho duvodu skryli
Z hlediska provazanosti se systemem a vyuziti prostredku(nemusi bezet na pozadi dalsi proces) je asi lepsi upravena Phone aplikace, z hlediska moznosti nastaveni a zabrane pameti vyhrava LEDoff.
Registrace: 21.12. 2004 Příspěvky: 548 Bydliště: Brno
Zaslal: út 04. březen, 2008 12:42 Předmět: Re: Hmmm
Mira napsal:
Ale no tak... jaka instalace ROM? Jakej upgrade jeji casti??? Jde preci pouze o pridani jednoho programu presne jak pisete. A to puvodniho programu, kteremu bylo pouze umozneno zobrazovat jedno zaskrtavatko. Otazkou zustava zda je lepsi pouzivat freeware treti strany, nebo puvodni aplikaci s volbou kterou soudruzi od Palmu z nejakeho duvodu skryli
Z hlediska provazanosti se systemem a vyuziti prostredku(nemusi bezet na pozadi dalsi proces) je asi lepsi upravena Phone aplikace, z hlediska moznosti nastaveni a zabrane pameti vyhrava LEDoff.
Ahoj Miro a mohl by jsi mi tedy poradit, jak tu aplikaci (kterou) do toho Trea dostat bez toho abych to musel znova flashovat? _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.