Registrace: 22.12. 2004 Příspěvky: 1086 Bydliště: Praha
Zaslal: st 11. květen, 2005 8:09 Předmět:
Vono i mp3 vyzvaneni ma svy mouchy. Si vzdycky nastavim nakou pisnicku, co se mi libi, abych nebyl rano nastvanej, az me to vzbudi a po case zjistim, ze tu svoji oblibenou pisnicku zacinam nenavidet
[/quote]Muze si to poslat z netu, ale stoji to penize. Zda se mi,ze jsem za podobne vyzvaneni dal 50kc.[/quote]
pokud chtějí zaplatit, využívám PC, spustím jakoukoliv zvukovou aplikaci, která umí nahrávat , na netu spustím přehrát a usebe nahrát, uložím do mp3, případně převedu do formátu mobilu (mmf), v podstatě cokoliv, hudbu, hlas, zvuky, možností celkem dost. Na převod používám Mobile Ringtone Converter _________________ m515 --> TT3 -->??
karty SD 512+128+64MB+mobil S55
zajděte na ČESKÝ PALM http://www.splashblog.com/hastrman
Muze mi nekdo poradit?Mam Treo Palm 650 a chtel bych si nastavit mp3 jako vyzvaneni?je na to nutna nejaka aplikace?a nebo to jde nastavit nekde v telefonu?
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: čt 03. duben, 2008 5:04 Předmět:
Adams napsal:
Muze mi nekdo poradit?Mam Treo Palm 650 a chtel bych si nastavit mp3 jako vyzvaneni?je na to nutna nejaka aplikace?a nebo to jde nastavit nekde v telefonu?
viz. několik publikovaných článků na tomto serveru. Zkus použít službu VYHLEDAT.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.