Zaslal: út 17. červen, 2008 12:31 Předmět: Z TT3 se stal slepejš, nevidí kartu.
Zdravím všechny palmisty! Můj TT3 začal před časem nepravidelně hlásit, že "byla vložena neznámá karta" a jestli ji nechci zformátovat, což jsem teda nechtěl. Hlášky se objevovaly čím dál častěji a většinou pomohlo kartu (1GB SD Kingston) vyjmout a zase vrazit zpátky. Jak se zdá, už toho ale má plné zuby a kartu začal prachsprostě ignorovat. Zajímavé je, že s kartou MMC 512Mb je docela kámoš a vůbec mu nevadí. Neví nějaký Vševěd, čím by to teda jako mohlo býti _________________ Emigroval jsem od PalmOS do WM a nelituju toho. Můžou si za to sami.
Jojo, kartu už jsem vypucoval tak, že by ji ani vlastní máma nepoznala, leč marně. Asi to bude Palmem, protože ta karta se v ostatních zařízeních chová tak, jak se od ní očekává. _________________ Emigroval jsem od PalmOS do WM a nelituju toho. Můžou si za to sami.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.