Ahoj nevím jestli o tom víte, ale ikony pro Palm se plnohodnotně dají dělat v programu Bird v 1.13 (Bird je obecně editor čehokoliv v Palmu, je free a umožňuje update čehokoliv a create čehokoliv). Tvorba grafiky (např. ico) Je to tam trošku skryto. Já to sám nezjistil navedl mě na to nějaký programátor. Nešikovné je, že editor (podobný malování - paintbrush) je trošku kostrbatý a někdy se stane že při nepozornosti o již hotovou ikonu špatným klikem příjdu , ale dávám si proto pozor na to jak se program chová a většinou se potíží vyhnu.
Kde to v Bird je ? Tady:
New Databaze (Resource DB) (Name=...&Creator=...&Type=rsrc)/New
a pak si zvolite co chcete vytvořit k dispozici je:
(generic, form, string, menu bar, alert, icon, bitmap, app.name, version string)
Pokud bude nutno udělám návod - ikonu kterou jsem vytvořil najdete v programu Hlavolam - viz. moje diskuze. _________________ Cenobita
Motorola d520 -> Alcatel One Touch Club db -> Nokia 3310 -> Nokia 6310i -> Nokia 2600 -> TREO 650 (CD-RAM 2GB A-Data Turbo 150X)
MSI Bluetooth (TM) transceiving key, USB 1.1, PC2PC (TM) <-> Treo650
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.