Zdar vespolek,
kamaradka shani nejaky telefon, ktery by umel:
- telefonovat/sms (samozrejmost)
- wifi
- klavesnicku (nemusi byt vysunovaci, ale QWERTY)
- cena do 10ti tisic (muze byt i bazac)
Jelikoz znam spise Palmy, tak bych potreboval poradit. Kdyby nechtela wifi, tak bych ji doporucil Treo, ale takhle nemam moc zkusenosti. Potreboval bych spise info o prakticke zkusenosti. Vim, ze nektere pristroje s Win jsou uberbozi, ale zatelefonovat si s tim je obcas problem
Neni to zadny computer/pda fanda, takze neco jednoduchyho, kam by si mohla semtam zapsat kratsi text a mohla s tim zit jako normalni clovek
Predem diky za odezvu!
Vim, ze to nema HW klavesnici, ale mozna bych doporucil E-TEN x500+ ... je za solidni penize, je pekne lehouckej a krome vyse zmineneho ma navic i GPS i FM radio (treba na stahovani dat o objizdkach a uzaverkach do Tomtoma). Sam jsem zastancem PalmOS, mam Treo650 a nedam na nej dopustit, ale E-TEN jsem videl v praxi u kolegy a docela jsem cumel ... rozhodne doporucuji zaradit do uzsiho vyberu ...
E-TEN x500+ je pekny, ale ta klavesnice je podminkou. I tak dik.
E71 vypada vyborne (co se tyka vybaveni), ma s ni nekdo prakticke zkusenosti? Vydrz, stabilita apod.
Sony Ericsson P1i-přešel jsem na něj z Trea 650, takže můžu porovnat...
WiFi, "full" klávesnice, Symbian UIQ 3rd, 3mpx foto, reálná výdrž 3-5 dní...
Aktuálně se prodává kolem 7tisíc.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.