Zaslal: út 16. leden, 2007 16:08 Předmět: Dobryyyy
Je tam sice nejake zpozdeni pri spusteni FlushIt! (doprovazene probehnutim cerneho pouzku) ale jinak to na mem Treu 650 funguje sqele - dobra prace, Misko!
Mam jen dve drobnosti: bylo by fakt dobre aby se dalo nastavit, spusteni (ukonceni) ktere aplikace cisteni spusti (sam pises ze to mas v planu). S tim souvisi i druha drobnost - protoze ten programek (logicky) povazuje za aplikaci i defaultni launcher, tak holt kazde otevreni (popr. ukonceni) jakekoli aplikace spusti FlushIt! Ale nastavil jsem si spousteni pri vypnuti Trea a tam ta 1-2 sec prodlevy nedela problem.
to miska:
prave jsem si hodil do stroje Koolsounds, ze to vyzkousim a zjistil jsem, ze pokud probehne vycisteni pameti, at uz pomoci FlushIt nebo OffFlush - tak koolsounds zpusobi reset ve chvili, kdy ma zahrat zvuk misto standartniho palmiho zvuku. _________________ -----------------------------------------------------------------
Clie TJ25-->TT2-->TT5-->TX + 512MB & 2GB SD
T68m-->T630-->K700i
Registrace: 19.11. 2004 Příspěvky: 723 Bydliště: Praha
Zaslal: st 07. únor, 2007 19:03 Předmět:
a zkousel jsi je zamknout pomoci RescoLock, to by pry melo zabranit aby je to vyhodilo z dbcache _________________ palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
no to jsem nezkousel, jeste to testnu - jsem zvedav jak bude chodit kombinace Uncache - Rlock _________________ -----------------------------------------------------------------
T68m-->T630-->K700i
Registrace: 19.11. 2004 Příspěvky: 723 Bydliště: Praha
Zaslal: st 07. únor, 2007 20:27 Předmět:
no ja jsem se uncache zbavil protoze mi dohromady s flushitem zpusobil cyklickej reset(asi nebyl nastaveny nejakej programek v unchahe), tak jsem to pomoci warmresetu odstranil - tu uncache a palm hold po resetu akorat vypnu zapnu a mam to vycisteny, i kdyz reset muze byt o neco delsi. _________________ palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
no me chodila kombinace flushit a uncache naprosto v pohode, jenom jsem flushit pridal do seznamu v uncache _________________ -----------------------------------------------------------------
T68m-->T630-->K700i
Registrace: 22.12. 2004 Příspěvky: 1086 Bydliště: Praha
Zaslal: st 07. únor, 2007 21:38 Předmět:
Me chodi FlushIt! s UnCache dohromady taky v pohode Jinak Koolsounds se mi z nakyho duvodu nelibili. Taky sem je zkousel, ale nak to zlobilo uz kdysi davno, nepamatuju si presne jak, takze pouzivam LightWav nejakou starsi verzi. Nekdo tady ve foru mi ho doporucoval. _________________ Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema) (Ale mam je doma jeste porad vsechny )
tak jsem nainstalil resco locker - locknul jsem koolsounds, pridal rlocker do seznamu v uncache a uvidime - zatim problem zustava _________________ -----------------------------------------------------------------
T68m-->T630-->K700i
a uz to snad asi chodi _________________ -----------------------------------------------------------------
T68m-->T630-->K700i
Registrace: 22.12. 2004 Příspěvky: 1086 Bydliště: Praha
Zaslal: čt 08. únor, 2007 10:23 Předmět:
Kdyz uz tu ten thread je, tak sem ten program vcera trochu vylepsil
Citace:
Update verze 1.2:
* Možnost naplánovat čištění DBCache na konkrétní čas každý den.
* Vylepšena reakce na vypnutí.
[url=http://miska.borec.cz/download/FlushIt!.prc]Odkaz na aplikaci[/url] _________________ Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema) (Ale mam je doma jeste porad vsechny )
Zaslal: st 05. listopad, 2008 22:49 Předmět: SUPER !!!
Fakt Super ! Miška je Borec !
Měl jsem zajímavou skrytou chybu: když jsem vstoupil do kalendáře, tak mi T650 restartoval - sporadicky někdy ne a někdy ano a hlavně nevypočitatelně (nebylo to ani rychlostí stisku tlačítek prostě jsem nevydedukoval žádnou příčinu).
#*377 (#*ERR) mi vypisoval, že byla chyba při přístupu do Kontaktů (!) - asi nějaká provázanost v OS. Takže jsem do Kalendáře raději nechodil a jinak vše fungoval správně.
Až Flushit mi vyřešilo ty restarty !!! Teď mi tak na display blikají proužky a aspoň je vidět že to něco dělá
Takže díky moc Miškovi
Jirka
PS: (mám orginální OS 5.2H - anglický) _________________ Cenobita
Motorola d520 -> Alcatel One Touch Club db -> Nokia 3310 -> Nokia 6310i -> Nokia 2600 -> TREO 650 (CD-RAM 2GB A-Data Turbo 150X)
MSI Bluetooth (TM) transceiving key, USB 1.1, PC2PC (TM) <-> Treo650
Omlouvám se všem, ale po přečtení některých příspěvků v tomto vlákně jsem si dovolil vytvořit vlastní aplikaci na čištění DB cache.
Umožňuje zapnout čištění jen pro defaultní launcher, což mi u FlushIt! chybělo. Tato volba odstraňuje mnoho problémů se stabilitou, které jsem s výše zmíněným programem zažil.
Poznámka: Nejedná se o upravenou verzi miskovy aplikace. Vytvářel jsem ji zcela nezávisle na tom, co udělali jiní.
EDIT 10.11.2008: Opravena chyba způsobující restart po ukončení aplikace.
EDIT 10.11.2008: Byla provedena změna ovládání. Aplikace se nyní ukončí pouze po stisku klávesy home.
EDIT 11.11.2008: Byly odstraněny další chyby způsobující restart po ukončení DBFlush.
EDIT 12.11.2008: Odstraněny další chyby v aplikační části.
EDIT 13.11.2008: Odstraněny chyby v aplikační části.
EDIT 13.11.2008: Odstraněny další chyby v aplikační řásti.
EDIT 14.11.2008: Byla výrazně zvýšena stabilita aplikace a změněn postup instalace (viz ReadMe.txt).
EDIT 18.11.2008: Odstraněny další chyby v aplikační řásti.
EDIT 19.11.2008: Byla zvýšena stabilita aplikace.
EDIT 29.12.2008: Byla odstraněna menší chyba v rezidentní části způsobující nahodilé restarty.
EDIT 1.2.2009: Byla odstraněna chyba v rezidentní části způsobující restarty při zaplněné vnitřní paměti.
EDIT 2.2.2009: Byl zcela změněn způsob vprazdňování DB cache a zvýšena jeho rychlost.
EDIT 9.2.2009: Byla zvýšena stabilita pro volbu "Default launcher only" + "Flush on app quit" v ZLauncheru a FacerLauncheru.
EDIT 7.3.2009: Byla odstraněna chyba způsobující poškození systému u Trea 650.
EDIT 11.3.2009: Byl změněn dialog zobrazovaný během čištění DB Cache.
EDIT 13.3.2009: Byl změněn dialog zobrazovaný během čištění DB Cache a opravena menší chyba.
EDIT 22.3.2009: Byl změněn dialog zobrazovaný během čištění DB Cache.
EDIT 14.4.2009: Byla odstraněna menší chyba.
EDIT 3.5.2009: Byla odstraněna chyba způsobující smazání/poškození souboru ZLauncherDB při obnovení aplikací v ZLauncheru (menu Options->Refresh Apps) a volbě "Default launcher only" + "Flush on app quit" v DBFlushi.
EDIT 5.5.2009: Byla odstraněna chyba způsobující zamrzání při opuštění DBFlushe.
EDIT 15.5.2009: Byla odstraněna chyba způsobující restart po spuštění aplikace na LifeDrive, Palm TX, Centro a Treo 680.
EDIT 17.5.2009: Byla odstraněna chyba způsobující vícenásobné tapnutí u zaškrtávacích polí (check boxů) při jednom poklepnutí.
EDIT 17.5.2009: Byla odstraněna chyba způsobující restart po spuštění aplikace na LifeDrive, Palm TX, Centro a Treo 680.
EDIT 22.5.2009: Byla zvýšena stabilita aplikace na LifeDrive, Palm TX, Centro a Treo 680.
EDIT 25.5.2009: Byly odstraněny chyby způsobující nestabilitu aplikace a přidána možnost ovládání pomocí HW kláves.
EDIT 6.11.2009: Byla zvýšena jeho rychlost vprazdňování DB cache.
EDIT 7.11.2009: Bylo přidáno tlačítko pro flush, indikace velikosti DB cache a vlastní ikona.
EDIT 8.11.2009: Byl opraven překlep a přidána verze aplikace.
EDIT 8.11.2009: Opraveno několik chyb v uživatelském rozhraní.
EDIT 16.11.2009: Opravena chyba způsobující restart při opuštění 2Day pro nastavení Flush on app launch + Default launcher only a Flush on app launch nebo Flush on app quit bez volby Default launcher only.
EDIT 18.11.2009: Opraveno několik menších chyb.
EDIT 18.04.2010: Opraveno několik menších chyb.
EDIT 18.04.2010: Opraveno několik menších chyb.
EDIT 6.10.2010: Vylepšena kompatibilita se ZLauncherem pro nastavení "Flush on app quit" + "Default launcher only".
Nevím, jestli někdo vymyslel něco lepšího, ale já jsem to udělal tak, že jsem prostě vytvořil tak velkou databázi, aby se ostatní uložily do flash ROM.
Výhoda mojí aplikace je především v možnosti zvolit vyprazdňování jen pro defaultní launcher z důvodů, které jsem popsal, tj. vyšší stabilita. Vyprazdňování po každém ukončení nebo spuštění aplikace může způsobit vážné problémy. Defaultní launcher je vůči těmto postupům většinou imunní.
@Hawk: znamena to tedy, ze dbcache se vyprazdni pokazde, kdyz spustim/opustim defaultni launcher? Tzn. abych vyuzil teto 'vyhody', musim pouzivat defaultni launcher? _________________ Portable Brain Extensions:
T3 - note taking tool
Palm LifeDrive - waiting for DGOS
Centro - enjoying active retirement as an outdoor GPS navigation shielded by OtterBox Defender
Pre - running Classic
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6Další
Strana 2 z 6
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.