Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: ne 24. květen, 2009 9:38 Předmět:
Tak jsem se v seriálu Bones, alias Sběratelé kostí dokoukal do čtvrté série a ejhle... nejdříve jsem si nebyl jist, protože mobil Dr. Brennenové se většinou jen mihne, ale v 9. díle 4. série ve 33. minutě je to krásně vidět. Dr. Brennenová odložila své oblíbené Treo 650, resp. jeho CDMA verzi a modernozovala... přesla na Palm Centro. Je hezké vidět, jak se lidi drží oblíbené značky. (Agent Booth také modernizoval a drží se značky, vyměnil svoji starou Motorolu Razr za K1).
Zaslal: út 26. květen, 2009 17:23 Předmět:
Tak to je libůstka Ve 20 .díle 4. série seriálu Bones, alias Sběratelé kostí agent Booth najde telefon zavražděné nevěsty a hádejte.... Treo 650 jehož povrch je osázen třpytivými kamínky (takhle by si svůj mobil neozdobila ani má dcera ).
Zaslal: út 30. červen, 2009 22:18 Předmět: Palm ve filmu
30.6.2009 21.50
Kriminálka New York III (24)
PalmTreo 650 výskyt 4x co jsem jen viděl (oblíbený model) 1x rozdupáno
Policisté v čele s Flekem při razii proti drogové mafii zabaví devět set kilo heroinu a naleznou mrtvolu dosavadního drogového šéfa. Je jasné, že v čele mafie teď stojí nový šéf... _________________ Cenobita
Motorola d520 -> Alcatel One Touch Club db -> Nokia 3310 -> Nokia 6310i -> Nokia 2600 -> TREO 650 (CD-RAM 2GB A-Data Turbo 150X)
MSI Bluetooth (TM) transceiving key, USB 1.1, PC2PC (TM) <-> Treo650
Dokument USA/VB (2008). Renee Williamsová si uvědomila, že její monstrózní obezita je nenormální a začala hledat pomocí internetu a webové kamery pomoc. Zoufalá žádost matky dvou dětí obletěla doslova...
Komedie USA (2004). Stacy by ráda znala minulost svého přítele Dereka. Nechá se přemluvit svou kamarádkou a nahlédne do jeho elektronického diáře. Když postupně odhalí jeho bývalé partnerky, dostane šílený nápad poznat je osobně. Její poznávací výzkum se ale začne hroutit ve chvíli, kdy se s jednou z jeho bejvalek spřátelí. (101 min)
Konečně pořádněj film i o Palmu (vlastně hlavní role)
1. ... no jóóó - ženský ... lustrují mobily
2. překlad názvu filmu je dosti ... mimo, ve filmu žádná černá skříňka NENÍ jde o e-diář (stříbrný Palm v černém obalu) - ach jo jestli to mělo být nějaký zajímavý ... tak nebylo. Stačilo by třeba : "Malý černý diář" ale prostě BlackBox byl víc elektronickej
3. zajímavé je jak jedna holka (kuchařka Joyce) s Palmem umí a beamuje si aplikaci a druhá (Stacy) neumí a říká já jsem v tomto panna (palmová panna=vtipnej překlad) No, ale jinak Stacy s Palmem umí hlavně vyhledávat informace v kontaktech a fotkách
4. Stacy ale není zase tak úplně mimo a ví, že když se Palm vybije musí do kolíbky
5. Stacy a Barb dokonce udělají HotSync - v USA jsou ženský přec asi jinde
Stacy & Barb
6. Ve filmu hraje Lulu, která o Palmu nic, ale už kvůli ní se film vidět dá:
Lulu & Stacy _________________ Cenobita
Motorola d520 -> Alcatel One Touch Club db -> Nokia 3310 -> Nokia 6310i -> Nokia 2600 -> TREO 650 (CD-RAM 2GB A-Data Turbo 150X)
Zaslal: út 26. leden, 2010 7:43 Předmět:
Tak Sběratelé kostí (Bones) opět na čele .-) Dr. Brennan zahodila starého palma a upgradovala na Palm Pré
Původně jsem myslel, že měla 650, ale spíše to bude 700p s CDMA, přeci jen provozovat videokonferenci přes Edge asi nebude to pravé a CDMA pro to bude pravděpodobnější.
Zaslal: so 20. březen, 2010 14:22 Předmět:
Pokud někdo sledujete CSI: New York, tak jistě jste si všimli, že detektiv Mack "Mac" Taylor používá Treo 650, ale v druhé řadě v epizodě 19 se dokonce mihne LifeDrive, která petří osobnímu lékaži zabitého fotbalisty (14 minuta).
Avatar. Devátá řada krimiseriálu USA (2007). Na tísňovou linku zavolá zoufalá dívka, že byla znásilněna přítelem své sestry. Jenže muž spáchal čin ve spaní, neboť trpí vážnými projevy náměsíčnosti a byl přesvědčen, že spí se svou přítelkyní. Ta ale v domě nebyla a po dlouhém hledání policisté zjistí, že dívka hrála internetovou online hru a poté zmizela...
Na linku 911 zavolá zoufalá dívka, právě byla znásilněna přítelem své sestry. Útočník je stále v domě a snaží se vyrazit dveře, aby se k ní dostal. Po příjezdu policistů je útočník zadržen. Policisté ho však nemohou obvinit, čin spáchal ve spaní. Trpí vážnými projevy náměsíčnosti, čin provedl, protože jeho tělo bylo přesvědčeno, že spí se svou přítelkyní. Jenže jeho přítelkyně není v domě. Po dlouhém hledání policisté zjistí, že dívka hrála internetovou online hru, v níž vystupovala jako čtrnáctiletá. Vyhlédl si ji pedofil, který se ve hře také pohyboval. Jenže nezůstalo jen u fikce. Reálně dívku unesl... _________________ Cenobita
Na palmíka jsem narazil i v knize! viz. Matthew Reilly - Strašák i když žádný supermoderní hit jako Treo apod., jen je v textu zmiňován Palm Pilot, ale to zase výslovně...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3 ... , 9, 10, 11Další
Strana 10 z 11
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.