Zaslal: čt 14. leden, 2010 14:19 Předmět: X800 - problém s připojením USB
Mám X800, ROM od panota 2.11. V PC Win 7. Běžně jsem synchronizol s Outlookem, kopíroval z paměti, z karty atd. Vše OK. Před 2 dny jsem flashnul nově ROM (2.11), a ninstaloval znova programy. Instaloval jsem zrovna Garmina Mobile XT z PC. Jsou to 3 soubory. Měl jsem spuštěný ten třetí, on trvá dost dlouho a tak jsem si neuvědomil, že to ještě probíhá, a spustil jsem odinstalování nějakého programu na Etenu. Uninstal se spustil a pak docela dlouho se nic nedělo, tak mne nenapadlo nic jiného, když to jinak nešlo ukončit, udělat stylusem softreset. Eten najel, v PC jsem ale neviděl paměť přístroje, kartu ano. V etenu pomocí průzkumníka jsem zjistil, že karta je přejmenovaná na SDMMC2 a objevila se i složka SDMMC, ve které bylo pár souborů od Garmina. Tak jsem SDMMC smazal, znova reset a od té doby jsem už Etena ve Windowsech neviděl. Windows píše, že zařízení nepracuje správně a že jej nerozpoznal. Udělal jsem tedy HardReset, ale pořád stejný výsledek. Jinak Eten pracuje jak má. Nevíte co s tím? Moc díky za odpověď.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.