Zaslal: ne 17. leden, 2010 13:24 Předmět: GPS a mapy na BlackBerry Curve 8900
Dobrý den,
rád bych požádal místní zkušenější uživatele o radu. V nejbližší době mě čeká koupě nového komunikátoru. Poměrně dost mě zaujala zařízení společnosti RIM, specificky BB 8900 a uvažuji o jeho koupi. Rád bych se ale zeptal, jak je to s využitím integrovaného modulu GPS, kterým toto zařízení disponuje. Vím, že standartně využívá BB Google Maps a je nutné se připojovat online pro stažení dat - předpokládám, že se tam děje pomocí BIS.
Mě by ale zajímalo, jestli existují mapy/aplikace, u kterých by nebylo potřeba se připojovat online - jde mi především o to, abych nemusel za využívání GPS nic platit;) A které by tedy pro lokalizaci pozice používaly jen integrovaný modul GSP, a tudíž by bylo využití navigace zdarma...
Doufám, že svůj problém osvětlil dostatečně srozumitelně a omlouvám se za případné nepřesnosti;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.