koupila jsem palma m515 a místo aby se mi spustilo menu píše mi to "use stylus to tap center of target" zkusila jsem všechno. nejsem technický typ, chtěla jsem kalendář,adresář apod.nic náročnýho. Může mi někdo poradit jak a co mám dělat??díky za trpělivost pokud jí někdo semnou bude mít
Jen bych doplnil, že ta kolečka slouží pro kalibraci displeje, tedy pro to, aby palmík věděl, kam na displej šaháte. Někdy se však může stát, že displej je vadný a vám se nebude dařit jej nakalibrovat. U některých typů se dá ta kalibrace trochu ošidit tím, že neťapete přesně do středu těch koleček a pak to palmík zkousne a řekně OK a pustí vás dál. _________________ ■ iPAD2 3G 32GB ■ LifeDrive ■ Palm Pré Plus ■ iPhone 4 ■ MP3hifi.cz
Zaslal: pá 12. listopad, 2010 21:04 Předmět: tak ještě ....
ještě bych měla prosbu jestli můžu....když už jsem konečně v menu,tak zase jiný problém si chci stáhout češtinu a samozřejmě mi to nejde, protože nevim proč, ale palm se mi nepropojí s počítačem takže nemůžu nic nainstalovat ...doufám,že to zase nebude nějaká blbost nebo mě klepne a opět děkuji předem
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2876 Bydliště: Praha
Zaslal: so 13. listopad, 2010 8:44 Předmět: Re: tak ještě ....
Ohledně češtiny: Je několik variant, jak PDA počeštit: 1. tzv. malá čeština, tj pouze podpora psaní a zobrazování češtiny, celý systém nadále zůstává anglicky, nebo 2) velká, neboli plná čeština, kde je lokalizace provedena nejen podporou psaní a zobrazování českých znaků, ale i kompletním počeštěním prostředí. _________________ ■ iPAD2 3G 32GB ■ LifeDrive ■ Palm Pré Plus ■ iPhone 4 ■ MP3hifi.cz
tak palm desktop jsem nainstalovala nicméně .... jsem si ymslela, že když se propojím (HotSync-local-cradle/cable-kliknu na ikonu hotsync), tak si vyberu ze stažených souborů(češtinu co jsem našla) a že se mi objeví v palmu a já jen kliknu na install no nic se mi v palmu neobjevilo asi to tak lehký nebude začínám mít nervy, tak doufám,že to nevzdám tak brzo.potřebovala bych stránky kde je všechno popsaný po lopatě, ptž jsem fakt antitalent
Registrace: 19.5. 2005 Příspěvky: 435 Bydliště: Brno
Zaslal: so 13. listopad, 2010 16:54 Předmět:
Jde to jednoduše, ale jinak - spusťte si Palm Quick Install, do okna Handheld si přetáhněte z disku .prc a .pdb soubory které chcete instalovat a potom pusťte HotSync (Quic Install před tím můžete zavřít, když to neuděláte, nic se také nestane). _________________ Palm TX
http://www.malovanekravaty.cz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.