Zaslal: pá 17. červen, 2011 23:24 Předmět: Pomoc s Nintendo 3DS
Po dlouhe dobe, co jsem sem nepsal zdravim vsechny ve spolek....
Tentokrat budu trochu OT co se tyka PDA, protoze bych potreboval pomoct se svym Nintendo 3DS:
Chtel bych pozadat nekoho z Prazaku, kdo ma Nintento DS nebo DSi o pomoc pri updatu moji R4i karty (s novym firmwarem v2.0.0.2 pro 3DS zadna z karet bez updatu sveho firmwaru nefunguje). Takze jestli tu je nekdo takovy, kdo by byl ochoten svoje DS/DSi na par minut pujcit na spusteni updatu karty tak bych byl vdecny...
Nevim, jestli se nekdo z vas o tento typ zarizeni zajima. Celkem mi pripada, ze Nintendo vubec nedokaze vyuzit potencial HW, ktery v 3DS je - neherni aplikace jsou jen DIY a jen 2 rozsirujici karty dokazou rozumne prehravat DivX (ty bych celkem rad sehnal a ozkousel) - pritom 2 displeje jsou jako delane na video.... Nemluve o tom, jak dlouho trval vyvoj web-browseru a nulove oficialne podpore "kecatek".
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: so 18. červen, 2011 8:29 Předmět: Re: Pomoc s Nintendo 3DS
No, předně jde o to, jaký fw máš a jakou kartu používáš a od jakého výrobce. Bohužel už jsem 2x řešil, že karta, která se běžně používala se přechodem na nový fw stala kusem bezceného plastu.
Osobně na NDSL mám kartu R4i Gold s fw 1.4.1e a právě přechod na tuto verzi byl zlomový a výrobce musel přijít s novými kartani této řady.
Podobně je tomu i dnes u NDSi, kde některé karty přestávají fungovat s přechodem na fw 1.4.2e (R4i SDHC DualCore s novým sw na kartě funguje).
Proto se držím pravidla "Co funguje neměň!" a změnu fw na konzoli prováděj jen v případě, že si jsi jistý, že pro tvoji kartu je k dispozici nový kernel a bude novou verzi fw podporovat.
Uprimne jsem necekal ze prechod na v2.0.0.2 u 3DS bude tak zlomovy - do 3DS konecne prinasi dlouho ocekavany novinky a taky docela razny utok proti rozsirujicim kartam.
U R4i SDHC obecene vsechny typy jsou pripraveny na upgrade na v2.0.0.2 jen to musis udelat na jinym NDS nebo 3DS s v1.xx pokud jsi jiz presel na v2.0.0.2 u 3DS.
Takze ja jen potrebuju stroj na kterem pustim upgrade R4i...
Nejlepe je na tom SuperCard DSTWO, kde to lze jistym "oprasem" udelat i na updatovanym 3DS. Ostatne SuperCard DSTWO chci casem nekde (zatim netusim kde) poridit, protoze vypada asi nejlepe ze vsech nabizenych karet.
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: so 18. červen, 2011 10:20 Předmět:
Ne, linux jsem na tom nezkoušel Dcera to má na hraní, ne já na experimenty. V tomhle ti asi moc nepomůžu, já mám NDSL. A co se týká karet, tak podle mě jsou nejlepší AceCard.
Ok. tak to jeste shrnu pro pripadne dobrovolniky: Shanim libovolne 3DS/NDSLL/NDSI/NDSL/ND do ktereho vlozim svoji R4i DC a spustim jeji upgrade - nic vic. je to operace na par minut....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.