Registrace: 16.11. 2004 Příspěvky: 232 Bydliště: Brno
Zaslal: út 27. květen, 2008 20:25 Předmět: GPS
Moje zlušenost je obdobná, čím to je netuším, obvykle (tj, ne 100%) pomáhá:
a) přestat se rozčilovat (což ve chvíli, kdy jsi před neznámou křižovatkou a nejseš si jistej kudy a spěcháš a ...)
b) resetovat TREO a zkusit to znovu
c) zkusit spustit nějaký testovac SW na GPS např. GPSTester
Mnoho zdaru a pokud najdeš jiný účinný lék, dej vědět _________________ Postupně: P IIIe, TRG pro, T / W nyní TREO 650+GPS BT Navibe GB 735+ díky HAWKově ROM i SDHC 16GB A-data
Klepni na nastavení GPS zařízení v TomTomu, a ono ti hned vyskočí připojování... Alespoň u mě to zabíralo.
Jinak... Pomáhá vypnout BT na treu, a TomTom sám požádá o zapnutí, a začne hledat...
Jinak... Celkem běžná věc. Většinou stačí chvilku počkat. (Někdy i dost dlouho, a tak sem to řešil tím vypnutím BT) _________________ Palm TX => Treo 680 => HTC TyTN => HTC Artemis => HTC TyTN II (N3o21's Alpha V2) => [nepočítaně dalších] => HTC Legend + Blackberry 9780
majke, zkus přesněji zformulovat dotaz!
Máš Treo a GPS spárované?
Máš nastaveno v TomTom "Změnit předvolby -> Zobrazit stav GPS -> Konfigurovat -> Jiný přijímač GPS Bluetooth"?
Jinak - to co ostatní píšete se mi stalo za ty roky asi jen dvakrát (nejlépe ve vééélkém, neznámem městě :- ), tuším v případě, že příchozí hovor nějak vypnul TomTom. Poté co jsem přestal vidět rudě (a děti dělaly že mi nerozumí) jsem také vypnul BT, zapnul a šlo to.
Výše zmíněný problém s navigací TomTom lze vyřešit velmi jednoduše smazáním souboru StoredBTAddress v RAM (vnitřní paměť), kde je uloženo nastavení BT GPS. _________________ dlapa.cz killinghawk.cz Více zde
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.