Zaslal: pá 02. leden, 2009 19:32 Předmět: Java hry
Doufám že se to tu neřešilo. Chtěl bych se zeptat jestli náhodou neni nejakej program kterej mi v PDA spustí JAR soubory (hry pro mobily) pokud existuje napište prosím jaký děkuji
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: pá 02. leden, 2009 22:20 Předmět: Re: Java hry
murder4life napsal:
Doufám že se to tu neřešilo. Chtěl bych se zeptat jestli náhodou neni nejakej program kterej mi v PDA spustí JAR soubory (hry pro mobily) pokud existuje napište prosím jaký děkuji
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: po 25. březen, 2013 8:44 Předmět:
jooo, tak to netuším, jen mne to tak napadlo, na WM by to fungovalo, ale PalmOS jako takový nemá regulerní filesystém jak ho zná člověk Windows.. Zkusil bych file://názevSouboru, to by mohlo hned máknout do paměti.
Registrace: 16.1. 2005 Příspěvky: 86 Bydliště: Frenštát p. Radh.
Zaslal: st 27. březen, 2013 17:42 Předmět:
Pro občasnou instalaci mp3 zvonění z karty mám vyzkoušenou tuto cestu: file:///soubor.mp3
Je také otázkou, jak se chovají soubory jad a jar při otevření z Files /neplést s FileZ/, čili, zda je má JVM asociované a otevře je. _________________ Kromě hlavního Trea680 a T|X i další palmOS stroje ze sbírky
Zaslal: čt 11. červenec, 2013 11:59 Předmět: Slitherlink - hra
Někde jsem našel free hru (z r. cca 2000):
SlitherLink.prc
který ke svému běhu vyžaduje KVM.prc a KVMutil.prc (tyto jsem na netu pracně našel a instaloval a aktivoval - Java SUN už totiž neexistuje a Oracle to na webu nemá)
když pak hru pustím, dostanu zprávu:
NoClassDefFoundError:
java/awt/Frame
... a zde jsem skončil, to mám mít někde nainstalovány třídy class ?
... nebo musím nainstalovat nějaký enginee JAVA ?
Poradí mi někdo jak zprovoznit java hru na PalmOS v 5.2H _________________ Cenobita
Motorola d520 -> Alcatel One Touch Club db -> Nokia 3310 -> Nokia 6310i -> Nokia 2600 -> TREO 650 (CD-RAM 2GB A-Data Turbo 150X)
MSI Bluetooth (TM) transceiving key, USB 1.1, PC2PC (TM) <-> Treo650
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.