Registrace: 16.11. 2004 Příspěvky: 232 Bydliště: Brno
Zaslal: čt 23. květen, 2013 0:14 Předmět: K: Koupím housing na TREO 650 nebo i nefunkční TREO
Ahoj, mému miláškovi se brzy definitivně rozpadne kabátek. Rád bych jej nově oblekl. Prosím poud máte přebytečný, v šuplíku ležící přední i zadní kryt na TREO 650, případně se vám v šuplíku válí nefunkční TREO, nabídněte mi jej prosím.
Děkuji
TOM _________________ Postupně: P IIIe, TRG pro, T / W nyní TREO 650+GPS BT Navibe GB 735+ díky HAWKově ROM i SDHC 16GB A-data
Na internetu se housing dá koupit nový, ale cenově se to nevyplatí. Jedině se spojit a udělat nějaký větší nákup. Já bych do toho šel potřeboval by přebalit tři kusy _________________ Cenobita
Motorola d520 -> Alcatel One Touch Club db -> Nokia 3310 -> Nokia 6310i -> Nokia 2600 -> TREO 650 (CD-RAM 2GB A-Data Turbo 150X)
MSI Bluetooth (TM) transceiving key, USB 1.1, PC2PC (TM) <-> Treo650
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: út 30. červenec, 2013 10:20 Předmět:
Cenobita napsal:
Na internetu se housing dá koupit nový, ale cenově se to nevyplatí. Jedině se spojit a udělat nějaký větší nákup. Já bych do toho šel potřeboval by přebalit tři kusy
No, kdyby byl zájem, tak jsem pár kousků vyžebral u dodavatele. Bohužel je to podle nich zcela mrtvý a několik let nevyráběný a neprodávaný model.
Kdo chce, ať písne sem, nebo mě. 1ks by byl za 320 Kc.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.