Zaslal: ne 02. únor, 2014 12:33 Předmět: Nefunkční HP App Catalog
Koupil jsem si HP Touchpad a mám následující problém. HP App Catalog funguje a ukazuje aplikace, ale jakmile se pokusím cokoliv stáhnout, ukáže se chybová hláška "Download Failed". Dokonce není možné aplikace ani updatovat.
Problém je, že mám expirovaný certifikát App Catalogu, ale kvůli výše uvedenému problému není možné update stáhnout. Nepomohla ani změna času na období před expirací. Nefunguje instalace updatu App Catalogu přes Preware. Nepomohla registrace zařízení přes App Tuckerbox. Nepomohl hard reset tabletu (zkoušeno 3x). Nepomohlo přeinstalování ROM přes webOSDoctor (zkoušena verze 3.0.4. a následní OTA update na 3.0.5). Nepomohlo ani přeinstalování Luny ani celého systému přes Preware. Vše zkoušeno přes dva různé Palm profily.
Nefunguje zkrátka absolutně žádná pomoc, kterou jsem na všemožných fórech našel.
Nemáte někdo podobnou zkušenost? Touchpad jsem koupil jako použitý a vůbec nechápu, co s ním předchozí majitel mohl udělat.
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: ne 02. únor, 2014 14:44 Předmět: Re: Nefunkční HP App Catalog
No, na to si pamatuju, něco podobného mám totiž na svém Palm Pré Sice mi přišel nějaký mail od HP, že mám něco nějak updatnout, ale nějak to nešlo a tak jsem taky druhej
Já měl tenhle problém na podzim na Veeru, ale stačilo změnit čas a datum a pak jednoduše v App Catalogu stáhnout update nějakého certifikátu. Práce na pár minut a bylo hotovo.
S Touchpadem se ale už peru tři dny a jsem neuvěřitelně nas*anej, protože vážně absolutně netuším, kde je problém. Pročetl jsem nespočet různých fór, ale nic nezabírá. Naštěstí jsem ale našel pár lidí, kteří jsou na tom stejně, takže to nebude rukama.
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: út 04. únor, 2014 6:16 Předmět:
Jsem dohledal tem mail, který mi ale pokud se dobře pamatuji vůbec nepomohl
Citace:
Mandatory webOS system update
A certificate used on webOS devices expires on July 23, 2013. For the system to be able to use cloud services such as Backup/Restore and App Catalog the certificate needs to be updated.
Beginning June 6th an automatic update to the Application Catalog has replaced the certificate. That means that if your device is running webOS “2.1” or greater you can have the certificate installed automatically by activating your device and accepting the update.
If your device is running a webOS version older than “2.1”, or you want to manually install, go to the HP App Catalog on your device and select the app called “App Catalog Update”, download and install it on your system.
To install the new certificate, download and install this application.
After July 23rd, 2013, it will be necessary to take special steps to install this update. Details will be available on the HP support site (http://email.hpwebosnewsletters.com/cgi-bin13/DM/t/hBkJC0QCaN50PTn04Cpr0GM)
We are sorry for any inconvenience this may cause.
Díky. Už jsem to vyřešil. Stačilo tři dny opakovat ten samý postup a najedenou proběhl Update a App Catalog začal fungovat. Elektronika holt žije svým vlastním životem.
Toto vlákno se tedy může klidně smazat.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.