Zaslal: út 15. červenec, 2014 22:34 Předmět: Dell Axim X30 a změna Windows
Zdravím, jsem tu nový potřeboval bych nutně poradit-dostal jsem pro firemní aplikace Dell Axim X 30 s Windows Mobile 2003 SE, ale v němčině, ale já jsem úplně ztracen, je mi jasné, že nebude CZ verze, ale potřeboval bych tam dostat alespoň EN, mám i originální instalační cd s key,ale vše v němčině.Nevím jak je to s drivery a jak se vůbec instaluje win do Pocket PC...když mě někdo odkážete na nějaky navod a hlavně , kde vzít win, budu moc rád!!!
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: ne 20. červenec, 2014 7:25 Předmět: Re: Dell Axim X30 a změna Windows
Tak to bude trochu problém, ale zkus se podívat na XDAdevelopers, to tamního fóra a zkus najít ROMku v angličtině a pak si najdi, jak ji do PDAčka nalít. Ale pozor, vzhledem k tomu, že to je už dost starý přístroj, nemusí být linky ke stažení již aktivní a tak to bude chtít dost hledat.
Ted jsem vygooglik, že ještě existuje nějaký program Language Expander, který dokonce dokáže přeložit Windows do CZ, ale me by stačila ta angličtina, jak nalít do PDA, to vím jen sehnat Romku...
To jsem včera našel taky hned, ale myslel jsem si, že když je u toho napsáno update, tak se jedná o něco podobného jako např Service Pack pro Win, nikoliv kompletní instalaci nové Rom....tak tedy zkusím. tak příště už se radši ptát nebudu, abych zde někoho nepohorsil.
Tak pane chytrý, je to tak jak jsem si myslel, jsou to pouze updaty a navíc :"You may only update your Axim with the same language. You cannot change the language installed on the Axim."
Takže to změnu jazyka neřeší....není to komplet ROM, pouze záplata.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.