Registrace: 16.11. 2004 Příspěvky: 232 Bydliště: Brno
Zaslal: st 16. březen, 2016 13:21 Předmět: Pimlical / Desktop
Ahoj,
umřelo mi TREO650. Vzhledem k tlaku doby jsem jej nahradil androidím founem. Nejvíce jsem používal Agendus, který výrobce pro tento OS nemá. Hledám možnost jiného kalandáře a jako jedna z možností se jeví Pimlical. Používali jste prosím někdo na PALMu synchronizaci s Pimlical / Desktopem? Nějak se mi nedaří propojení nastavit. _________________ Postupně: P IIIe, TRG pro, T / W nyní TREO 650+GPS BT Navibe GB 735+ díky HAWKově ROM i SDHC 16GB A-data
Díky za odpověď. Já si vystačil s Agendusem. Jenže hoši z iambic se k androidu chovají macešsky. Jsem sice skrblík, ale za agendus bych jim zaplatil, protože pro mne má hodnotu. Ale to oni nee
Rád bych to zkusil přes konkurenční Pimlical, ten umí převést celkem pohodlně PALM do androidu - tedy prý. Proto hledám zkušenosti. Ale jaksi se mi nedostává odpovědí.
Zatím používám Dejaoffice. Výsledek zní jde to, ale dře to. Oproti agendusu je to o několik levelů dolů. Pomalý, neohrabaný, spousta zbytečných funkcí a jiné důležité chybí.
Ach jo, to jsem se zase rozvášnil.
Nevím jaká je ještě na PALMích fórech návštěvnost, ale tvá odpověď je zatím jediná. A z androidí komunity také zatím nic
Tak snad časem.
Ještě jednou dikýýýýýýý _________________ Postupně: P IIIe, TRG pro, T / W nyní TREO 650+GPS BT Navibe GB 735+ díky HAWKově ROM i SDHC 16GB A-data
Naposledy upravil TOMT dne st 18. leden, 2017 12:29, celkově upraveno 1 krát.
Registrace: 19.5. 2005 Příspěvky: 436 Bydliště: Brno
Zaslal: čt 20. říjen, 2016 14:19 Předmět:
Pimlical byl pokud vím původně navržen pro DateBk, protože uměl používat i jeho "interní" vlastnosti, které rozšiřovaly standardná funkcionality v Palmu.
Co se týče obecných databází (Contact, DateBk, AdressBook, ...) tam určitě problém nebude, záleží zase, jak Agendus pracuje s těmi "dalšími" přidanými funkcionalitami - DateBk pro to používal data ve vlastních DB, ale zároveň uměl i pracovat se standardními DB, takže po jeho odinstalaci člověk přišel pouze o "přidané funkcionality a datová pole), ale jinak vše fungovalo normálně (jakkoliv neznám nikoho, kdo by DateBk nějakou dobu používal a potom od něj odešel. _________________ Palm TX
http://www.malovanekravaty.cz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.