Registrace: 29.2. 2004 Příspěvky: 218 Bydliště: Praha / K.Vary
Zaslal: út 06. duben, 2004 17:43 Předmět: Lokalizace programu
Sam jiz delsi dobu prekladam ruzne aplikace pro svou vlastni potrebu. Je zde nekdo podobne postizenej?
Pracuju na seznamu pocestenych aplikaci. Bude vystaven zde.
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2928 Bydliště: Praha
Zaslal: út 06. duben, 2004 23:17 Předmět: Re: Lokalizace programu
micke napsal:
Sam jiz delsi dobu prekladam ruzne aplikace pro svou vlastni potrebu. Je zde nekdo podobne postizenej?
Pracuju na seznamu pocestenych aplikaci. Bude vystaven zde.
Klidně to rovnou pošli mě, uděláme k tomu takovou informační kartu a zařadíme do monstr-archívu, momentálně je v přípravě rubrika o lokalizovaných programech (oředevším freeware).
Na prekladani tu mame ID Jolae. Zkus ho oslovit. Pripravuje tutorial o prekladani. Je zde forum kde se to bude rozebirat. A moc neprozradim, kdyz reknu, ze zde bude i archiv kde se budou dat pocestene aplikace vystavit. BTW sam jsem jednu prelozil a chystam se s ni do archivu. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Registrace: 7.2. 2004 Příspěvky: 232 Bydliště: Praha
Zaslal: st 07. duben, 2004 10:57 Předmět:
Ahoj
1) presunul jsem tento dotaz do sekce dotazy ohledne prekladani
2)Pokud mas nejake prelozene aplikacky, tak napis na jolae@pdasoft.cz nejak se dohodneme.
Cheers _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.