Zaslal: st 18. květen, 2005 17:39 Předmět: link na filmy do PDA
Objevil jsem na jednom ceskem serveru urcenem pro mobily link na tyto filmy ke stazeni. Tim nenabadam k nelegalnimu sireni filmu, jen se muzete podivat jak nasi kolegove mobiliste zkousi filmy pro mobily.
http://www.mobily4u.com/modules.php?name=Downloads&cid=66 _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Ted jsem zkousel Riddicka a kvalita opravdu priserna. Polovinu casu prakticky neni ani poznat co je na displayi. Nechapu jak se nekdo muze delat s konverzi filmu do takto nekoukatelne podoby. _________________ HTC Kaiser
Nokia E51
Taky jsem zkousel stahnout nejaky film. Bezi to bez obtizi, ale kvalita je fakt hnus. A jeste k tomu zvuk jak z hrnce. Ale ma to prijemnych 90MB _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Taky jsem zkousel stahnout nejaky film. Bezi to bez obtizi, ale kvalita je fakt hnus. A jeste k tomu zvuk jak z hrnce. Ale ma to prijemnych 90MB
V dnesni dobe velkych GB pametovych karet uz je dle meho nesmysl obetovat kvalitu kvuli velikosti. I kdyby to melo jen 5MB, tak je to k nicemu protoze se na to neda koukat. Telefony proste jeste nedospely do pouzitelnosti na shlednuti celovecerniho filmu. Tak jak komprimuju filmy ja ma jeden cca 250 MB pri 480x192 a 25fps. Na to uz se pak celkem koukat da ve velikosti Palmiho displaye. _________________ HTC Kaiser
Nokia E51
Ja jsem dal cely SinCity na 3x65MB a kvalita je supr , je lepsi si stahnout celej film nebo si ho pucit a pak to nechat pres noc prevest
Urcite je nejlepsi zjistit si co jeste dokaze prehrat moje PDA a podle toho si to prevest sam. Je nesmysl se na T3/T5 omezovat na 15fps a 120kbps stejne tak jako neni mozne na T|T prehravat 480x200 pri 25fps a 270kbps. _________________ HTC Kaiser
Nokia E51
Registrace: 13.4. 2005 Příspěvky: 273 Bydliště: Praha
Zaslal: čt 19. květen, 2005 13:24 Předmět:
HudsonStan napsal:
Urcite je nejlepsi zjistit si co jeste dokaze prehrat moje PDA a podle toho si to prevest sam. Je nesmysl se na T3/T5 omezovat na 15fps a 120kbps stejne tak jako neni mozne na T|T prehravat 480x200 pri 25fps a 270kbps.
Na TT to prehraju v pohode
3x65MB verze je 23.976 Framerate 480x3XX XviD dynamicky BT(max 250kbs)
Urcite je nejlepsi zjistit si co jeste dokaze prehrat moje PDA a podle toho si to prevest sam. Je nesmysl se na T3/T5 omezovat na 15fps a 120kbps stejne tak jako neni mozne na T|T prehravat 480x200 pri 25fps a 270kbps.
Na TT to prehraju v pohode
3x65MB verze je 23.976 Framerate 480x3XX XviD dynamicky BT(max 250kbs)
To je hezke, ale obraz asi nebude mit 480x[neco] kdyz TT ma display 320x320. Pak je zbytecne delat obraz tak velky.
Jinak pokud opravdu 480x3xx jde na TT , tak to koukam. _________________ HTC Kaiser
Nokia E51
Registrace: 22.12. 2004 Příspěvky: 1086 Bydliště: Praha
Zaslal: pá 20. květen, 2005 11:30 Předmět: Server
Bavilo se o tom tusim u Futuramy, ale zaradil bych to spis sem....
Hledal se zpusob, jak zpristupnit konvertovay filmy.
Neslo by to resit pres http://www.yousendit.com?
Prej to tam vydrzi tejden, ale za ten tejden by si to lidi mohli postahovat...
jo, ty filmy nemaji nejak extra kvalitu, ale vsechny jsou urceny pro mobilni telefony s OS symbian... takze nebude nikdy dobra kvalita, kdyz to budete prohlizet v PDA... a pro symbian telefony je 100 mb az az.. a 250 mb film se v symbianu trha...
Zaslal: po 23. květen, 2005 14:27 Předmět: Stazeni do PC?
Az doted jsem si myslel ze jsem obstojne zkuseny uzivatel, ALE: jak stahujete ty videa z uvodniho odkazu? Chci je stahnout do PC a at zkusim jakoukoliv cestu, vzdy se mi pusti on-line a nedaji mi moznost stazeni. Kdyz zakazu player, objevi se mi jen hlaska, ze chybi plug-in.
Registrace: 22.12. 2004 Příspěvky: 1086 Bydliště: Praha
Zaslal: po 23. květen, 2005 14:38 Předmět: Re: Stazeni do PC?
pavelxmarek napsal:
Az doted jsem si myslel ze jsem obstojne zkuseny uzivatel, ALE: jak stahujete ty videa z uvodniho odkazu? Chci je stahnout do PC a at zkusim jakoukoliv cestu, vzdy se mi pusti on-line a nedaji mi moznost stazeni. Kdyz zakazu player, objevi se mi jen hlaska, ze chybi plug-in.
Ktery konkretne? Ja ted zkusil dve a obe byli zararovany... Ze by prohlizec otevrel rar, rozbalil, poznal video a zacal prehravat se mi nechce verit Jinak na takovyhle veci se mi osvedcilo zadat odkaz primo do nejakyho downloaderu...
Zaslal: po 23. květen, 2005 14:53 Předmět: Delaji mi to treba Mizerove 2
Kdyz jsem kliknul na odkaz "Stahnout" na strance http://www.mobily4u.com/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=1578, tak mi to v Opere skutecne rovnou otevrelo video (tusim ze v Realplayeru).
Rad bych zadal odkaz ulozeneho souboru rovnou do stahovace, ale prez to jejich tlacitko "Stahnout" se nemuzu dostat k odkazu na soubor (i kdyz koukam na HTML kod stanek).
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.