Stejne dle meho nazoru jsou serialy jedina pouzitelna vec na Palmu. Celovecerni film neni ono. Proste maly displej neda ten spravny pozitek z akci a nevtahne tak do deje. Navic proc budu plytvat dve hodiny sveho draheho casu na cumeni do displeje PDA. To uz si radeji zapnu domaci kino a podivam se na kvalitni film doma. (Neberu v potaz cestovani)
Rekneme takovy Mash, kdy se jedna spise o fory a zabavu, navic delka nepresahne 45 minut (coz je myslim na cestu metrem ci tramvaji dostatecne). _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Kde sehnat tolik prostoru a nekrast. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Srazek planuji v cervnu. Jeste pred prazdninami. Pak az po prazdninach. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Registrace: 21.12. 2004 Příspěvky: 548 Bydliště: Brno
Zaslal: pá 20. květen, 2005 9:47 Předmět: se tesim
No, do Prahy si kvuli CéDám a srazu asi nepřijedu.. Tak si na ty filmi a serialy od Vas někde na FTPéčku budu muset počkat...
Jinak ja bych si to rad doma prevadel, jenze na mem Celeronu 700MHz to opravdu trva dost dlouho, dokonce se mi zda, ze to je vzdy tak dvojnasobek sledovaneho casu, takze pro me dosti neperspektivni
Jinak už jsem to tu někde psal, ale rači to zopakuji. U mě na Zire72 jedou i normalni DivX 515x?? a kdyz serialy maji jeden tak 180MB dva pak maji 360MB a to se mi na pametovku 516MB vleze v pohode, takze mam doma na disku par serialů, dva si vzdycky do palma nahraji (pres ctecku USB 2.0 rychlosti 4Mb/s = dva díly nahrány za 1,5min ) a mám příjemných 30min trolejbusem do prace i z prace a nekdy zprijemnim cestu i nake slecne ktera se mi diva pres rameno na Simpsny a nebo treba pratele (ted to vlastne byla futurama)
Tak to mi prijde idealni pouziti videa v Palmu
btw.: Cim dal casteji potkavam podobne lidi s PDAckama v ruce v MHD?? Za posledni mesic jsem potkal 3x PPC a jedno Treo 650 (cinosti byli strategie Warefare, kulicky Zuna, cetba knihy a na palmu chlap delal ocividne bussines) .. Takze tak, jak je to v Praze?? _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
Registrace: 31.3. 2005 Příspěvky: 30 Bydliště: Praha
Zaslal: pá 20. květen, 2005 10:21 Předmět: Re: se tesim
vrty napsal:
btw.: Cim dal casteji potkavam podobne lidi s PDAckama v ruce v MHD?? Za posledni mesic jsem potkal 3x PPC a jedno Treo 650 (cinosti byli strategie Warefare, kulicky Zuna, cetba knihy a na palmu chlap delal ocividne bussines) .. Takze tak, jak je to v Praze??
Jezdím sice do práce autem, ale když je na Jižní spojce kolona, stihnu na iPAQovi vyřídit nějakej ten úkol, účetnictví a poslední dobou si už akorát čtu (noviny/knížku v iSilu) )) _________________ Oloušek
"... I think that God has got a sick sense of humour
and when I die I expect to find him laughing..."
(Depeche Mode: Blasphemous Rumours, Some Great Reward 1984)
hračky: iPAQ1915>iPAQ1940, noťas, ME75, S55, nějakej ten plecháč
Registrace: 22.12. 2004 Příspěvky: 1086 Bydliště: Praha
Zaslal: pá 20. květen, 2005 10:27 Předmět: Re: se tesim
vrty napsal:
Tak si na ty filmi a serialy od Vas někde na FTPéčku budu muset počkat...
To ftp bylo dobry, prisel sem do skoly, nahral film do Palma a pri prejizdeni sem mel na co koukat
vrty napsal:
Jinak ja bych si to rad doma prevadel, jenze na mem Celeronu 700MHz to opravdu trva dost dlouho, dokonce se mi zda, ze to je vzdy tak dvojnasobek sledovaneho casu, takze pro me dosti neperspektivni
Mam Duron 700 a zkousel sem naky filmy a bezela mi komprimace 50FPS, ale nezkousel sem zatim zadnej velkej film, vsechno sund kvalita(puvodni film). Po vikendu zkusim neco vetsiho
vrty napsal:
Jinak už jsem to tu někde psal, ale rači to zopakuji. U mě na Zire72 jedou i normalni DivX 515x?? a kdyz serialy maji jeden tak 180MB dva pak maji 360MB a to se mi na pametovku 516MB vleze v pohode...
Bohuzel muj TT obyc filmy nak nezvladal a kartu mam bohuzel zatim jen 128MB
vrty napsal:
btw.: Cim dal casteji potkavam podobne lidi s PDAckama v ruce v MHD?? Za posledni mesic jsem potkal 3x PPC a jedno Treo 650 (cinosti byli strategie Warefare, kulicky Zuna, cetba knihy a na palmu chlap delal ocividne bussines) .. Takze tak, jak je to v Praze??
Taky obcas nekoho potkam, ale vetsinou koukam do svyho a nevnimam okoli Uz sem parkrat i prejel, jak sem do toho byl zabran
Zaslal: pá 20. květen, 2005 10:33 Předmět: Re: se tesim
vrty napsal:
Jo to v Liberci si pripadam jako exot. Nikoho s PDA jsem v MHD zatim nevidel a lidi koukaj jako bych vylezl ze sci-fi filmu. Ale co, nekdo prece zacit musi... _________________ HTC Kaiser
Nokia E51
Zaslal: pá 20. květen, 2005 10:50 Předmět: Re: se tesim
Olousek napsal:
[stihnu na iPAQovi vyřídit nějakej ten úkol, účetnictví a poslední dobou si už akorát čtu (noviny/knížku v iSilu) ))
To by mě zajímalo, jak se na Palmovi dají vyřizovat úkoly? Já teda zatím ukoly jen do palma zadávám, odškrtávám a mažu...
A učetnictví, jak se to na Palmu dá dělat, dost se mě na to ptají lidi, co by si chtěli pořídit ňáký to PDA pro bussines co si maj zakoupit a co všechno budou potřebovat, aby třeba v terénu si mohli otevřit ňejaký dotazník (zřejmě v DOC, nebo v XLS) vyplnit ho a emailem hned odeslat, aby to bylo rychlý, český, jednoduchý, spolehlivý, aby to prostě fungovalo. Asi bych to dokázal, ale rozhodně to nehodlám testovat, nemáte s tím teda někdo větší zkušenost?? _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
Zaslal: pá 20. květen, 2005 10:54 Předmět: Re: se tesim
miska napsal:
Taky obcas nekoho potkam, ale vetsinou koukam do svyho a nevnimam okoli Uz sem parkrat i prejel, jak sem do toho byl zabran
Jo jo, taky se mi to stává.. řešením by byla GPS jedoucí na pozadí s nadefinovaným bodem a při jeho přiblížení a nebo projetí by tě palm včas na výstup upozornil _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
Zaslal: pá 20. květen, 2005 11:05 Předmět: Re: se tesim
HudsonStan napsal:
Jo to v Liberci si pripadam jako exot. Nikoho s PDA jsem v MHD zatim nevidel a lidi koukaj jako bych vylezl ze sci-fi filmu. Ale co, nekdo prece zacit musi...
Taky si tak někdy připadám Hlavně pak když celých 30min v trolejáku mám skloněnou hlavu na malou krabičku.. To se mi vybaví reklama ot T-Mobilu se sloganem "Piste hlava nehlava" ... Vzdycky premýšlím, jak pak takovej dopravní prostředek bude vypadat, až filmy, seriály, videa, TV, obrázky bude na MDA či PDA sledovat půlka osazenstva, podlemě to bude přinejmenším komický (komický tak, jak když jsem se letos v zimě zastavil v půlce kopce při lyžování v Alpách a začal jsem přemejšlet co z takového sportu lidi mají, kdyby nás tak viděli mimozemšťani z vesmíru, horda lidí jezdící lanovkou na kopec a na prknech jezdících dolů a takhle furt dokola 50x za den/ celý týden )
....sem asi nepatří, že??? sorry _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
Registrace: 22.12. 2004 Příspěvky: 1086 Bydliště: Praha
Zaslal: pá 20. květen, 2005 11:27 Předmět: Re: se tesim
vrty napsal:
miska napsal:
Jo jo, taky se mi to stává.. řešením by byla GPS jedoucí na pozadí s nadefinovaným bodem a při jeho přiblížení a nebo projetí by tě palm včas na výstup upozornil
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.