DomůVáš účetFórumeObchodTémataKontaktiPod/iPhoneOpravy iPhonů
26. dubna 2019  
 
Nabídka
· Domů
· Archív článků
· Countdown
· Developing Group
· Fórum
· Freeware
· Obchod
· Odkazy
· PDASoft klub
· Seznam uživatelů
· Sidebar
· Témata
· Uživatelé PDA
· Váš účet
· Verze pro PDA

Reklama

Prislusenstvi pro PDA


Vyhledávání


Pokročilé vyhledávání

Kdo je online
V tuto chvíli je 43 návštěvník(ů) a 0 uživatel(ů) online.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

eObchod Info

eBook čtečka eB-700

Zařízení eBook 700 je čtečka elektronických knih s plnou podporou českého jazyka a desítky nejpoužívanějších formátů elektronických knih, hudby a videa za nejnižší cenu na trhu! K dostání je v černé a bílé barvě.

Cena: 1994 Kč vč. DPH



Sluchátka pro Samsung Galaxy S II

Nová sluchátka pro váš skvělý moderní smartphone Samsung Galaxy i9100. Super cena!

Cena: 99 Kč vč. DPH



R4i SDHC White Dual Core pro DS/3DS

Rozšiřující karta pro herní konzole Nintendo DS / DS Lite / 3DS apod., která vám umožní přehrávat počítačové hry stažené z internetu.

Cena: 348 Kč



Nabíjecí Touchstone sada pro Palm Pré

Třídílná Touchstone sada pro smartphone HP / Palm Pré / Pixy obsahující touchstone nabíječku, síťový adaptér s redukcí pro české zásuvky a microUSB kabel pro propojení.

Cena: 782 Kč



Sluchátka Sony Ericsson HPM-70

Handsfree sluchátka pro mobilní telefony Sony Ericsson za super cenu!

Cena: 114 Kč vč. DPH



Vyhřívané USB rukavice

Přemýšlíte nad vhodným dárkem pro chladné období? Vyhřívané USB rukavice jistě potěší a jedno zda to bude na začátku zimy, nebo na jejím konci! STOP prokřelým prstům!

Cena: 363 Kč vč. DPH



TTX Audio FM vysílač do auta

Poslouchejte hudbu ze svého PDA, smartphonu nebo MP3 přehrávače v rádiu!

- 7 kanálů
- Dosah přenosu: 5m
- Výhodná nízká cena!

Cena: 240 Kč vč. DPH



ScreenWard Protector pro iPhone 3G

Ochranná fólie ScreenWard společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA nebo smartphonu dopřát.

Cena: 101 Kč


Ochranná fólie PrivacyWard pro Pocket PC 2.8"

Speciální bezpečnostní a ochranná fólie. Chraňte displej svého PDA a zároveň chraňte jeho obsah. Super cena!

Cena: 58 Kč

Pro všechna Windows Mobile PDA s 2,8" displejem.


Nabíječka do auta pro Treo 750/650

Malá, lehká, skladná, levná a tedy vždy po ruce.

Cena: 153 Kč



Matná ScreenWard fólie pro Treo 680

Ochranná fólie ScreenWard od společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA dopřát. Nyní za bezkonkuenční cenu!

Cena: 58 Kč



Navštivte
LevnaKoupe.cz - e-shop s výpočetní technikou - počítače,Notebooky, PDA příslušenství (Palm, Pocket PC, iPhone), Software, Hry (STEAM KEYS

CE4YOU

POCKET4YOU

Palmknihy - knihy do vaší dlaně

Queer Research

ADPO


Google Analytics

Nahradni dily pro Apple, HTC, Nokia, Samsung

Fórum

www.pdasoft.cz
Forum o vsem, co se tyka PDA a dalsich mobilnich zarizeni.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

domácí Wi-Fi síť
Přejít na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Pokec o Hardwaru
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lsd
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 18.5. 2005
Příspěvky: 6
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: út 24. květen, 2005 7:10    Předmět: domácí Wi-Fi síť Citovat

Chtěl bych se vyhnout tahání počítačové sítě po bytě (vrtejte do betonu...) a přitom vyjít vstříc providerovi, který za stávající poplatek umožňuje připojení jen jednoho konkrétního počítače (zná číslo síťové karty mého PC a jiné se mu nelíbí...Usmívající).
Představuju si, že bych ze síťové zásuvky u vchodu šířil signál přes nějaké zařízení (které by zdatně simulovalo číslo mé stávající síťové karty tak, aby provider byl spokojen) po celém bytě, kde by byl napojený 1 PC (stabilně), firemní notebook (občas, když budu muset pracovat i doma) a i mé vlastní PDA (SDIO slot).
Poradí mi někdo, "co" je potřeba koupit a "jak to" zapojit? Chci do toho samozřejmě nainvestovat co nejméně, ale se zaručeným výsledkem (tj. bezproblémové pokrytí panelákového 3+1, kde bluetooth už nemá sílu...)
Díky za rady

Libor
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
mcKidney
Expert
Expert


Registrace: 13.4. 2005
Příspěvky: 273
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út 24. květen, 2005 8:30    Předmět: Citovat

Prvni vec: Sehnat si stary pocitac, nebo si koupit router(krabicka která ho nahradí)
Router od asusu(2 anteny(jedna premenitelna na externi), Lan port):
http://cz.asus.com/prog/spec.asp?m=WL-500b&langs=13
PS: je i verze G pro 54MBit wifi
jako PC je ideální
P120MHZ
64-128MB Ram
2GB disk
Sehnat tichy disk, pomaly vetracek(kvuli hluku)
OS Linux/FreeBSD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger
domeT3
Pokrocily uzivatel
Pokrocily uzivatel


Registrace: 2.3. 2004
Příspěvky: 62

PříspěvekZaslal: út 24. květen, 2005 9:13    Předmět: Citovat

Zdravim. Takže: 1) ASUS Wl-500B se uz nevyrabi, vyrabi se uz jenom Wl-500g/deluxe. 2) V žádném případě nekupuj starý počítč a)zabira misto b) zere vic elektriky c) je hlucnejsi d)musel bys mit nekoho kdo ti nastavi linuxove ap.....kup proste HW ap od asuse. Ja pouzivam Wl-500g, ale ted udelali mnohem hezčí kousek který splní stejný účel: http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=51906&CatId=18844287

3)Predpokladma ze tvuj provider je budto UPC/ nebo nake aDSL, jde o to abys nemusel mit zapnute pc musis nechat preregistrovat MAC adresu tve sitovky v pc na MAC adresu toho routeru. Bude to pak vypadat takhle: MODEM----ROUTER----PC/notebook/pda (pc bude samozřejmě spojeno kabelem a ostatni veci bezdratově.

Protože takovéto sítě buduji, tak pokud bydlíš v Praze nebo okolí prahy sem ochoten k tobe přijet a ukazat ti jak to funguje, potom nakoupit potrebne veci a nainstalovat ti to. Za kompletni instalaci si řikam 1000kč. Je to sice dost ale zase na druhou stranu u mě ušetříš za zakoupeny hw páč nakupuji za vekoobchodní ceny. V této ceně je započítáno i přeregistrování mac adresy UPC na počkání. Tak pokud chceč mit zaručený že to bude fachat tak se ozvy a domluvime se: ICQ 81323574 E-majl: dome@podoli.org
_________________
Palm Tungsten T3, SD Corsair 1Gb, Hard case, miniUSB CRADLE, Brando Ultra clear protector, GPS Nokia LD-3W
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
aragod
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 12.5. 2005
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: út 24. květen, 2005 9:40    Předmět: Citovat

Ja osobne mam doma ten router od asusu akorat ze v provedeni deluxe. Mam UPC jako poskytovatele pripojeni a nemam zadne problemy s tim ze jsem jim nahlasil router jako prijimac, navic on ti cislo sitove karty nenasimuluje, tudiz jim stejne budes muset nahlasit seriove cislo primo routeru ...

Mam 3 PC pres LAN,notebook pres Wi-Fi, PDA pres Wi-Fi a vse je bez problemu pripojene na sit, navzajem komunikujici ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
miska
-= Externi redaktor =-
-= Externi redaktor =-


Registrace: 22.12. 2004
Příspěvky: 1086
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út 24. květen, 2005 10:55    Předmět: Citovat

Pouzivam kabelovy rozvod, ale rek bych, ze s pridanim wifi to nebude tak vekej rozdil Mrkající Mam jeden komp co mi dela router a poustim ho jen kdyz sem doma. Povetsinou mi tam stajne bezi naky stahovani na pozadi. Mam UPC a MAC sem nahlasil od stary sitovky, ale u kompu neni problem nasimulovat jakoukoliv MAC. I kdyz je pravda, ze mahlasit na UPC zmenu MAC je jednoduzsi Velmi šťastný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
walhalla
MODERATOR
MODERATOR


Registrace: 19.4. 2004
Příspěvky: 366

PříspěvekZaslal: út 24. květen, 2005 11:05    Předmět: Citovat

domeT3 napsal:
Protože takovéto sítě buduji, tak pokud bydlíš v Praze nebo okolí prahy sem ochoten k tobe přijet a ukazat ti jak to funguje, potom nakoupit potrebne veci a nainstalovat ti to. Za kompletni instalaci si řikam 1000kč. Je to sice dost ale zase na druhou stranu u mě ušetříš za zakoupeny hw páč nakupuji za vekoobchodní ceny. V této ceně je započítáno i přeregistrování mac adresy UPC na počkání. Tak pokud chceč mit zaručený že to bude fachat tak se ozvy a domluvime se: ICQ 81323574 E-majl: dome@podoli.org


Tohle zni skoro jak reklama, ktera by mela byt placena... nicmene tak ctu a ctu a ctu a jsem u pasaze... "jsem ochoten prijedst..." To je super ochota, kdyz za to musim platit. A jen takovej detail, kazdej, kdo zavola na technicke oddeleni UPC, tak jim nadiktuje MAC adresu sitovky, oni smaznou starou, napisou novou a je to. VZDY hned napockani... Usmívající Ale jinak chapu, ze kdyz je clovek IT analfabet, tak se urcite i takovato nabidka hodi, ale prosim priste to reste prez PM...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
domeT3
Pokrocily uzivatel
Pokrocily uzivatel


Registrace: 2.3. 2004
Příspěvky: 62

PříspěvekZaslal: út 24. květen, 2005 13:30    Předmět: Citovat

walhalla napsal:
domeT3 napsal:
Protože takovéto sítě buduji, tak pokud bydlíš v Praze nebo okolí prahy sem ochoten k tobe přijet a ukazat ti jak to funguje, potom nakoupit potrebne veci a nainstalovat ti to. Za kompletni instalaci si řikam 1000kč. Je to sice dost ale zase na druhou stranu u mě ušetříš za zakoupeny hw páč nakupuji za vekoobchodní ceny. V této ceně je započítáno i přeregistrování mac adresy UPC na počkání. Tak pokud chceč mit zaručený že to bude fachat tak se ozvy a domluvime se: ICQ 81323574 E-majl: dome@podoli.org


Tohle zni skoro jak reklama, ktera by mela byt placena... nicmene tak ctu a ctu a ctu a jsem u pasaze... "jsem ochoten prijedst..." To je super ochota, kdyz za to musim platit. A jen takovej detail, kazdej, kdo zavola na technicke oddeleni UPC, tak jim nadiktuje MAC adresu sitovky, oni smaznou starou, napisou novou a je to. VZDY hned napockani... Usmívající Ale jinak chapu, ze kdyz je clovek IT analfabet, tak se urcite i takovato nabidka hodi, ale prosim priste to reste prez PM...






2wallhala LOL, za ochotu prijet vse namontovat a zprovoznit, si bohuzel nechavam platit. Kontatk na PM jsem samozrejme dal a zde to dale resit nebudu pokud dotycny ma zajem tak se ozve pokud ne tak ne. P.S. V dnešní době už bohužel je jen málo věcí zadarmo. A vážně pochybuji o tom že si uplný laik bude umět toho asuse sám nastavit atd... P.s.: to bys neveřil kolik je tady laiků, a já jim milerád pomáhám. P.s.2: omlouvám se za reklamu, ale neuvádím žádnou firmu ani nepropaguji žádný výrobek, jenom nabízím jakusi dobrovolnou technickou pomoc. Jolae určitě pochopí. Hezký den Dome.
_________________
Palm Tungsten T3, SD Corsair 1Gb, Hard case, miniUSB CRADLE, Brando Ultra clear protector, GPS Nokia LD-3W
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DiGi
Uzivatel
Uzivatel


Registrace: 27.6. 2004
Příspěvky: 36

PříspěvekZaslal: út 24. květen, 2005 14:33    Předmět: Citovat

No já nevím, ale v Asus 500g je normálně volba MAC pro WAN adresu, nabušíš tam MAC (již registrované) síťovky, uložíš a jede to...

Původní PC je připojený přímo na router, stejně jako tiskárna, notebook a pda je přes wifi... Pohoda Usmívající
_________________
www.qr.cz - news 4 u
iPAQ4150
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
domeT3
Pokrocily uzivatel
Pokrocily uzivatel


Registrace: 2.3. 2004
Příspěvky: 62

PříspěvekZaslal: út 24. květen, 2005 16:16    Předmět: Citovat

DiGi napsal:
No já nevím, ale v Asus 500g je normálně volba MAC pro WAN adresu, nabušíš tam MAC (již registrované) síťovky, uložíš a jede to...

Původní PC je připojený přímo na router, stejně jako tiskárna, notebook a pda je přes wifi... Pohoda Usmívající




Mrkající nekdo o voze nekdo o koze... (ty mac adresy, jak tam tzv. busis, tak to je v menu acess control toho asuse, vyznam to ma takovy, ze jenom tem mac co tam mas povolujes se pripojiot na toho asuse, ma to dokonce i opacny mod kdy si muzes vybrat ktere macy to ma rovnou odmitat), ale rozhodne to nepojede, pro upc protoze u upc mas zaregistrovanou nakou sitovku ktera ma uplne odlisny mac nez ten asus a mac adresu toho asuse nemuzes libovolne menit.
_________________
Palm Tungsten T3, SD Corsair 1Gb, Hard case, miniUSB CRADLE, Brando Ultra clear protector, GPS Nokia LD-3W
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
jplisek
-= Verny clen =-
-= Verny clen =-


Registrace: 3.3. 2005
Příspěvky: 137
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: po 08. leden, 2007 10:45    Předmět: Citovat

K tomuto bych měl dotaz: Wi-FI síť doma mám. Používám ji k notebooku. Plánuji si pořídit síťový HDD kvůli multimédiím. Existuje nějaký způsob, jak se k datům dosta přes TX, pomocí WiFi? abych si třeba natáhl nějaký MP3, fotky ...
Budu k tomu potřebovat nějaký soft? myslim v Palmu? Díky za rady
_________________
Honzzza
------------------------------
Handera 330 -> Palm m515 -> Tungsten T|3 -> Treo 650 -> T|X -> Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky AOL Instant Messenger
Vlastimil
Veteran
Veteran


Registrace: 19.5. 2005
Příspěvky: 436
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: po 08. leden, 2007 10:57    Předmět: Citovat

To dome T3:
Tento poslední model ASUS teď na stole nemám, ale jen vyjíměčně routery nemají funkci Clone MAC adress, která zkopíruje do routeru adresu síťovky z PC a ten se potom na kabelu tváří, že má tuto adresu.

To jplisek:
Existuje docela komfortní WiFile Pro - http://www.handshigh.com/html/wifile.html
_________________
Palm TX
http://www.malovanekravaty.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mirek29
-=Master of Site=-
-=Master of Site=-


Registrace: 24.2. 2004
Příspěvky: 2925
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po 08. leden, 2007 11:03    Předmět: Citovat

jplisek napsal:
K tomuto bych měl dotaz: Wi-FI síť doma mám. Používám ji k notebooku. Plánuji si pořídit síťový HDD kvůli multimédiím. Existuje nějaký způsob, jak se k datům dosta přes TX, pomocí WiFi? abych si třeba natáhl nějaký MP3, fotky ...
Budu k tomu potřebovat nějaký soft? myslim v Palmu? Díky za rady


streamingem?
_________________
- iPAD Air 16GB - LifeDrive - Palm Pré Plus - iPhone 5S -
MP3hifi.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
jplisek
-= Verny clen =-
-= Verny clen =-


Registrace: 3.3. 2005
Příspěvky: 137
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: po 08. leden, 2007 11:35    Předmět: Citovat

Streamingem ne. Prostě přes nějakýho soubor. manažera zobrazit obsah adresářů na disku a zkopírovat na kartu.
_________________
Honzzza
------------------------------
Handera 330 -> Palm m515 -> Tungsten T|3 -> Treo 650 -> T|X -> Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky AOL Instant Messenger
jplisek
-= Verny clen =-
-= Verny clen =-


Registrace: 3.3. 2005
Příspěvky: 137
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: po 08. leden, 2007 11:56    Předmět: Citovat

Tak jsem asi na to něco našel. http://smbmate.en.softonic.com/ie/29185
máte někdo zkušenosti?
_________________
Honzzza
------------------------------
Handera 330 -> Palm m515 -> Tungsten T|3 -> Treo 650 -> T|X -> Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky AOL Instant Messenger
jplisek
-= Verny clen =-
-= Verny clen =-


Registrace: 3.3. 2005
Příspěvky: 137
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: po 08. leden, 2007 12:01    Předmět: Citovat

to Vlastimil:

nevšiml jsem si odpovědi. díky moc. vyzkouším to. Jen ta cena - 29USD to je celkem dost

Zkusim otestovat tento program v realu a porovnat to s tim freewarovym SmbMate. Pak dám vědět. třeba se to někomu bude taky hodit.
_________________
Honzzza
------------------------------
Handera 330 -> Palm m515 -> Tungsten T|3 -> Treo 650 -> T|X -> Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky AOL Instant Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Pokec o Hardwaru Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group





Všechny obchodní známky a názvy patří jejich příslušným vlastníkům, komentáře patří jejich odesílatelům. Vše ostatní vlastní © 2004 Sale&Consulting Company s.r.o.
Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.78 sekund

RSS - články RSS - fórum