No, predbezny termin dalsiho srazu byl posunut na konec zari. Datum je predbezne urceno na 22.10.2004. Je to patek. Jako varianta mista je zatim opet Alabama jako posledne, jen Mirek zarizuje cely lokal pro nas. Pokud mate nekdo navrh na lepsi misto, sem s nim. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: čt 09. září, 2004 13:00 Předmět:
Moren napsal:
No, predbezny termin dalsiho srazu byl posunut na konec zari. Datum je predbezne urceno na 22.10.2004. Je to patek. Jako varianta mista je zatim opet Alabama jako posledne, jen Mirek zarizuje cely lokal pro nas. Pokud mate nekdo navrh na lepsi misto, sem s nim.
Tak jsem objednal na 22.10.2004 od 19:00 celou tu místnost v Alabamě, co byl sraz posledně. Sice jeden brněnský cajzel s rodinou měl frky, že je tam pro něj draho, ale to jistě prskal jen proto, že mi slíbil večeřu ! asi mě chtěl odbýt hamburgerem z Václaváku.
Je tam místo min. pro 40 lidí, takže přijďte všici, jste zváni
Registrace: 24.6. 2004 Příspěvky: 64 Bydliště: Brno
Zaslal: čt 09. září, 2004 16:06 Předmět: Preklep
Omlouvam se,ale jelikoz sem z Brna tak se me celkem dotkl tvuj vyrok
brnensky cajzel .
U nas je cajzl pojem pro prazaka takze nevim jak to bylo mysleno.
Brnenskej hantec je holt brnensky hantec
Fajnes ja bych se stavil ale nevím kde to přesně je.Potřeboval bych vědět město a kde přibližně.Jo vadí že je mi teprve 16 a mam TE? na nic lepšího jsem nenašetřil... _________________ Wulf
Omlouvam se,ale jelikoz sem z Brna tak se me celkem dotkl tvuj vyrok
brnensky cajzel .
U nas je cajzl pojem pro prazaka takze nevim jak to bylo mysleno.
Brnenskej hantec je holt brnensky hantec
Ale ??? A pročpak se tě dotkl ??? Jsou snad brňáci něco lepšího než pražáci ??? Je to snad urážka ???
Zaslal: čt 09. září, 2004 22:24 Předmět:
Wulfen napsal:
Fajnes ja bych se stavil ale nevím kde to přesně je.Potřeboval bych vědět město a kde přibližně.Jo vadí že je mi teprve 16 a mam TE? na nic lepšího jsem nenašetřil...
No, tak holt budeš se mnou na pepsi Speciálně na tebe servírku upozorním, že tobě pivo nalejvat nebude. Z T/E mít handicap nemusíš, my kamarádíme i s těma, co mají staré vykovávky jako Sony SL-10 (nebo kýho výra se ten starý šunt jmenuje, vi'd Pavle? ) a dokonce si neodsedáme ani od pakeťáků a majitelů smartphonů (ostatně, já se pochlubím Treo600, kterou jsem si k T2 přikoupil). A neboj najdeš to, když se mrkneš trochu zpátky, tak tu někde jsou mapky a začátkem října na to uděláme upoutávku článkem, kde bude i mapka.
2Moren: konec zari? 22.10. ?? no, konec zari si predstavuju jinak
ten rijen a jeste takhle pozde se zrovna moc nehodi, ale s tim nic nedelam, snad to vyjde a stavim se
To vis, byl jsem pozadan Netlifem o odlozeni terminu srazu, jelikoz je na dovolene az do pulky rijna. A jako skalnimu clenu a prizdnivci jsem nemohl nevyhovet. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Hm to nemusíš já sem už v pár hospodách byl a s nalejváním problém nebyl.Je mi sice 16 ale když si nechám trochu narůst vousy tak vypadám na 20...Ale to i bez nich _________________ Wulf
Zaslal: út 14. září, 2004 14:05 Předmět:
voodoo napsal:
Abstinence se prej da uspesne lecit
Kiblík je nevyléčitelnej ... vyléčíš u něj abstinenci a propadne depresím, zmákneš deprese a trpí schizofrenií a z té ho dostane jen tai-tchi a abstinence
Registrace: 6.3. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Praha 5
Zaslal: út 14. září, 2004 18:26 Předmět:
Coze? SL10 a vykopavka??? TRADICE je to!!! A je fakt, ze 22.10. bych skoro oznacil jako konec rijna, priste si, Mirku, precti, jak se jmenuji mesice v kalendari! _________________ Treo 650 + microSD 4 GB, loox 720 a GPS BT
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6Další
Strana 4 z 6
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.