Zaslal: st 20. říjen, 2004 21:40 Předmět: tesim se
Nom nemohu se dockat, snad budu mit odvoz a pustej mne rodice a spoleham na to ze nevadi ze je mi 17 a mam vlastni "starou" "vykopavku" (stejne je nejlepsi) m515, a zatim pujceny clie NZ90.
Zaslal: čt 21. říjen, 2004 8:20 Předmět: Re: tesim se
GTA-007 napsal:
Nom nemohu se dockat, snad budu mit odvoz a pustej mne rodice a spoleham na to ze nevadi ze je mi 17 a mam vlastni "starou" "vykopavku" (stejne je nejlepsi) m515, a zatim pujceny clie NZ90.
Nefňukej, 10ka ti jede 10 minut na Vychovatelnu a autobus každou hodinu. Některým ostatním je taky mentálně 17
Registrace: 29.2. 2004 Příspěvky: 218 Bydliště: Praha / K.Vary
Zaslal: pá 22. říjen, 2004 9:38 Předmět: Termin v patek?
Moren napsal:
Nejhorsi je, ze se nikomu nezavdecime. Nekteri breci, ze ve vsedni den moc ne a radeji pred vikendem, dalsi opak. Vzdycky to nebude nekomu vyhovovat. Na druhou stranu jsi z Karlovych Varu. Sraz je od sedmi, kdyz pojedes domu v devet, je to jeste akceptovatelne.
Posledni BUS jede v 8:45 z Florence takze bych to s tou ucasti moc nevidel. Bych tam prisel jen na votocku. Snad priste to bude ctvrtek - treba.
Zaslal: pá 22. říjen, 2004 12:10 Předmět: Re: Termin v patek?
micke napsal:
Moren napsal:
Nejhorsi je, ze se nikomu nezavdecime. Nekteri breci, ze ve vsedni den moc ne a radeji pred vikendem, dalsi opak. Vzdycky to nebude nekomu vyhovovat. Na druhou stranu jsi z Karlovych Varu. Sraz je od sedmi, kdyz pojedes domu v devet, je to jeste akceptovatelne.
Posledni BUS jede v 8:45 z Florence takze bych to s tou ucasti moc nevidel. Bych tam prisel jen na votocku. Snad priste to bude ctvrtek - treba.
To je rozumný, tím by mohli lidi, kteří nemůžou v pátek přijít aspoň na každej druhej sraz a naopak.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.