Registrace: 13.4. 2005 Příspěvky: 273 Bydliště: Praha
Zaslal: čt 18. srpen, 2005 16:39 Předmět:
Ja XviD nenastavuju pomoci kbs, nybrz tim jejich indexem(jako u jpeg).
Problem je v tom ze rekomrimace to dost likviduje, takze musis nastavit index mensi
Registrace: 31.8. 2004 Příspěvky: 4 Bydliště: Brno
Zaslal: pá 19. srpen, 2005 7:47 Předmět: Red dwarf na Palmovi
Pár dní jsem tu nebyl a zjistil, že diskuze se vede o Červeném Trpaslíkovi na Palmech.
Moje zkušenosti jsou tyto:
Stáhl jsem z Bittorrenta DVD-RIP všech dílů RD. Velikost je cca 180 MB díl. Kvalita velice slušná (NTSC), zvuk originál (angl.) Po prohnání přes PocketDivXEncoder v. 0.3.50e s nezměněným bitrate (29.97), dualpass, XViD, jen rozlišení je upraveno z 512x384 na 480x320 a výsledkem je obraz ve fullscreenu jako bič. Velikost cca. 50 M.
Spuštěno v TCMPM je prohlíšení hladké, plynulé, ostré a úžasné. PocketDivXEncoder umí přidat i titulky, pro ty co nevládnou hovorovou angličtinou. Anebo lze použít VobSub a obraz je konvertován i s titulky přímo v obraze.
Možná bych měl dodat, že mám Tungsten T5. Pořídil jsem si ho právě kvůli prohlížení filmů. Můj starý T|T měl záduchu.
Ja mam doma par dilu trpaslika a to o rozliseni 320*240, 25snimku/s, prenosova rychlost36kbps a nakonec zvuk MPEG layer-3, prenosova rychlost 47kbps.. Jeden dil ma okolo 60mb... A jede mi krasne plynule.. Zvuk je uzasny.. Skoda jen ze vystup na Z72 je docela necisty.. Takze ve sluchatkach to "docela" sumi, ale uz jsem si zvykl.. A kdyz to srovnam ted co jsi posilal ten 2. dil, tak je to doslova des a hruza.. Zvuk strasny a sem tam se to i trhalo.. Rikam koprese OK ale ne za kazdou cenu
Btw TCPMP rulezzz _________________ Z72 -> TE -> Z -> TT -> i600 WM6 -> Treo 650 -> iPhone 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.