Registrace: 13.4. 2005 Příspěvky: 273 Bydliště: Praha
Zaslal: po 22. srpen, 2005 15:11 Předmět:
Tuhle hru jsem dohral tak daleko ze uz mi po loadu padala(prilis mnoho penez )
Klidne pomuzu s prekladovou casti, kdyz mi posles dany text tak to pude, ale nemam energii a prostredky na testovani, ale kdyz mi posles oddelene texty(klidne i s daty co potrebujes prelozit, vratim ti to prelozene
Registrace: 21.12. 2004 Příspěvky: 548 Bydliště: Brno
Zaslal: po 22. srpen, 2005 15:58 Předmět:
jojo tuhle hru jsem taky mel rad, ale mam taky strasne moc penez a uz me to ani nebavi, ale dal jsem tem piratikum pekne naprak _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
A nechcete to prelozit pres program MagicFace? Otazkou je jestli to nacte. Tam je v jednom sloupci anglicky vyraz a v pravem to prelozis. Pak se to zkompiluje a je z toho ceska verze. Ale pokud tam budou textury, je to horsi. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Zaslal: so 27. srpen, 2005 20:00 Předmět: potrebuju poradit
jak by jste prelozili tohle:
Dream Dust = Prasek Snu?
#month is the month of harvesting Dream Dust in #town. Farmers overrun the town, unloading cheap crates of it by the score = ?
After a long and challenging career, you have finally retired with your empire thriving and your fortune made. May the tradewinds send fortune to your successors. = ?
Ah, it would be nice to have such money. I will gladly deposit what you have, however. = ?
Dawn Treader = ?
Cruikshank = ?
Douglas worked his way back from being an apprentice clerk to running his own trading company, which he believes will once again prosper. =?
Zaslal: po 29. srpen, 2005 12:49 Předmět:
Dream Dust jsem velmi volne prelozil na Lysohlavky
#month is the month of harvesting Dream Dust in #town. Farmers overrun the town, unloading cheap crates of it by the score = ?
jsem prelozil takto:
V #month se sbiraji lysohlavky ve meste #town. Farmari a sberaci obsadi mesto svymi stanky, plne lysohlavkami za akcni ceny.
Tak to gratuluji. Smysl tech vet jsem chapal, ale jak bych to smysluplne prevedl do cestiny to bych si lamal hlavu jeste dlouho. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Zaslal: po 29. srpen, 2005 13:53 Předmět:
Prusvih:
Na chate jsem si na svem n30 a usb klavesnici prelozil asi 15 stran(neobjektivni - mam ten soubor upraven na 1radka=1hlaska)
a ted jsem upgradoval na WM2003SE a zapomel jsem ze to nemam na karte ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
no jo asi 2 vecery v ha**lu!
Zacnu od znova na PC ( ne tak uplne )
ok, Lysohlavky beru - predelam to... jinak se stydim, dostal jsem se k tomu az o vykendu a jeste s chripkou, takze jsem zatim u "E"cka. Kdyztak mi obcas hod sem, na ICQ, nebo mail tvuj aktualni stav, at neco nedelame 2x...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.