Registrace: 31.8. 2005 Příspěvky: 7 Bydliště: Praha
Zaslal: st 31. srpen, 2005 8:40 Předmět: Předělávání filmů a seriálů pro PDA
Můžete mi poradit jakým programem je nejlepší a nejrychlejší předělávat divx/xvid filmy na ty velikostně malé filmy pro PDA (30-50 pro seriál apod...).
Dělám to programem Smartmovie, který to dělá podle mě rychle a dobře, nicméně jako demo to je dost hrozný (může mi někdo pomoct, díky).
Mám kvanta seriálů a předělal bych je postupně všechny (SG1, SGA, Battlestar G. , Buffy, Farscape... )
Můj mail je kdyžtak D.Urban@seznam.cz
no, jestli chces super kvalitku, tak to chce chvilku experimentovat s Virtual/Audio Dubem. Ale jinak staci osvedcenej PocketDivXEncoder - jednoduchej, v cestine, umi hromadny prevody, atd... doporucuju!
Zaslal: st 31. srpen, 2005 18:35 Předmět:
Tak Virtual dub jsem zkoušel, ale prostě to nedokážu nastavit, aby se to pořádně zmenšilo v MB.
Pocket divx encoder jsem taky vyzkoušel, ale ten tam zas neumí dát titulky a já netuším čím bych pak na svém Palmu ty titulky do filmu vložil (a nejspíš bych je asi taky nějak musel upravit ?)
Ten Smart movie je asi ideální ((
Zaslal: st 31. srpen, 2005 21:19 Předmět:
Smart movie mám poslední verzi , ale spokojím se s jakoukoliv na Palm OS apod..
Ale pokud zná někdo lepší a rychlejší program a je freeware , tak dejte vědět.
Pokud byste tedy někdo ty seriály později taky chtěli, já se v nejhorším spokojím na kouknutí i s tím demem - to jen občas hodí ČB obraz a nápi demo, ale koukatelný je to pořád. Akorát je pak blbost si to zálohovat a nechávat, tak to hned mažu.
Registrace: 22.12. 2004 Příspěvky: 1086 Bydliště: Praha
Zaslal: čt 01. září, 2005 16:20 Předmět:
Na PAjDove serveru psal Shrek o pouziti mencodera ke komprimaci videa pro TCMPa jak tam zadelat i titulky. Nemel by byt problem vycist to i z napovedy, ale k titulkum sem se ja zatim jeste nedostal. Mozna by to takhle mohlo bejt hezci nez pres smartmovie A mencoder je zadara A umi toho hooooodne. _________________ Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema) (Ale mam je doma jeste porad vsechny )
uz jsme to vyresili po ICQ, reseni je nova verze PocketDivXEncoder - ta uz titulky umi a sqvele...
Jaka je nejnovejsi verze PocketDivXEncoderu? Jestli myslis verzi 0.3.50 tak tam jsem moznost pridat do videa titulky nevidel _________________ IBM WorkPad c3 --> Palm Tungsten E --> Palm T|X + GPS BT-338
Bezdratova klavesnice, sluchatka KOSS PortaPro
Registrace: 3.3. 2005 Příspěvky: 137 Bydliště: Ústí nad Labem
Zaslal: ne 04. září, 2005 21:38 Předmět:
No, já jsem si stáhnul tu poslední verzi. Titulky to umí. Mám T3 a když jsem dal převod, tak jsme si nastavil orientaci naležato ale titulky se naležato nepřevedly. Jsou o 90° otočený. Nemohu nalézt, jak to opravit. můžete mi někdo poradit?
Díka
Zkonvertuj to normalne orientovane a jen to nech otocit v TCPMP. Pokud to prevedes na 320x480 a nastavis v TCPMP best fit, budes to mit pres cely displej a titulky v poradku. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Nemá prosím někdo link na ten PocketDivXEncoderu 0.3.51 RC15 já patral a nic nevypátral. pomohl by mi i lehčí návod jak na ty titulky kdyby to šlo moc dík Tomáš
http://divx.ppccool.com/index.php?lang=en _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.