DomůVáš účetFórumeObchodTémataKontaktiPod/iPhoneOpravy iPhonů
15. října 2018  
 
Nabídka
· Domů
· Archív článků
· Countdown
· Developing Group
· Fórum
· Freeware
· Obchod
· Odkazy
· PDASoft klub
· Seznam uživatelů
· Sidebar
· Témata
· Uživatelé PDA
· Váš účet
· Verze pro PDA

Reklama

ADPO ScreenWard Anti-Shock folie pro Apple iPhone 5


Vyhledávání


Pokročilé vyhledávání

Kdo je online
V tuto chvíli je 218 návštěvník(ů) a 0 uživatel(ů) online.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

eObchod Info

eBook čtečka eB-700

Zařízení eBook 700 je čtečka elektronických knih s plnou podporou českého jazyka a desítky nejpoužívanějších formátů elektronických knih, hudby a videa za nejnižší cenu na trhu! K dostání je v černé a bílé barvě.

Cena: 1994 Kč vč. DPH



Sluchátka pro Samsung Galaxy S II

Nová sluchátka pro váš skvělý moderní smartphone Samsung Galaxy i9100. Super cena!

Cena: 99 Kč vč. DPH



R4i SDHC White Dual Core pro DS/3DS

Rozšiřující karta pro herní konzole Nintendo DS / DS Lite / 3DS apod., která vám umožní přehrávat počítačové hry stažené z internetu.

Cena: 348 Kč



Nabíjecí Touchstone sada pro Palm Pré

Třídílná Touchstone sada pro smartphone HP / Palm Pré / Pixy obsahující touchstone nabíječku, síťový adaptér s redukcí pro české zásuvky a microUSB kabel pro propojení.

Cena: 782 Kč



Sluchátka Sony Ericsson HPM-70

Handsfree sluchátka pro mobilní telefony Sony Ericsson za super cenu!

Cena: 114 Kč vč. DPH



Vyhřívané USB rukavice

Přemýšlíte nad vhodným dárkem pro chladné období? Vyhřívané USB rukavice jistě potěší a jedno zda to bude na začátku zimy, nebo na jejím konci! STOP prokřelým prstům!

Cena: 363 Kč vč. DPH



TTX Audio FM vysílač do auta

Poslouchejte hudbu ze svého PDA, smartphonu nebo MP3 přehrávače v rádiu!

- 7 kanálů
- Dosah přenosu: 5m
- Výhodná nízká cena!

Cena: 240 Kč vč. DPH



ScreenWard Protector pro iPhone 3G

Ochranná fólie ScreenWard společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA nebo smartphonu dopřát.

Cena: 101 Kč


Ochranná fólie PrivacyWard pro Pocket PC 2.8"

Speciální bezpečnostní a ochranná fólie. Chraňte displej svého PDA a zároveň chraňte jeho obsah. Super cena!

Cena: 58 Kč

Pro všechna Windows Mobile PDA s 2,8" displejem.


Nabíječka do auta pro Treo 750/650

Malá, lehká, skladná, levná a tedy vždy po ruce.

Cena: 153 Kč



Matná ScreenWard fólie pro Treo 680

Ochranná fólie ScreenWard od společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA dopřát. Nyní za bezkonkuenční cenu!

Cena: 58 Kč



Navštivte
LevnaKoupe.cz - e-shop s výpočetní technikou - počítače,Notebooky, PDA příslušenství (Palm, Pocket PC, iPhone), Software, Hry (STEAM KEYS

CE4YOU

POCKET4YOU

Palmknihy - knihy do vaší dlaně

Queer Research

ADPO


Google Analytics

Placena inzerce - Servis jinak

Fórum

www.pdasoft.cz
Forum o vsem, co se tyka PDA a dalsich mobilnich zarizeni.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Open Transport Tycoon
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Hry (PALM)
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
fanoush
Veteran
Veteran


Registrace: 4.10. 2004
Příspěvky: 480
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: út 06. září, 2005 21:00    Předmět: Citovat

Tapia napsal:
Tak to asi nrozjedu. Zkousim to T3, s UDMH, nechavam mu volno 44620K (UDMH nastaveno na automatic), ale stejne to hodi reset Smutný


A predpokladam ze jsi to zkousel na T3 i bez UDMH? Neni mi moc jasne proc na T3 nekdo UDMH vubec pouziva, T3 by mel mit heapu vic nez dost na vsechno tak jak je, nebo ne?

No ono ja vlastne ani nerozumim tomu proc UDMH nekdo vubec pouziva na cemkoliv Usmívající Ona to neni zrovna dvakrat stabilni a bezpecna vec.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Johny-Tapia
-= Externi redaktor =-
-= Externi redaktor =-


Registrace: 13.1. 2005
Příspěvky: 218
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: út 06. září, 2005 21:03    Předmět: Citovat

fanoush napsal:
Tapia napsal:
Tak to asi nrozjedu. Zkousim to T3, s UDMH, nechavam mu volno 44620K (UDMH nastaveno na automatic), ale stejne to hodi reset Smutný


A predpokladam ze jsi to zkousel na T3 i bez UDMH? Neni mi moc jasne proc na T3 nekdo UDMH vubec pouziva, T3 by mel mit heapu vic nez dost na vsechno tak jak je, nebo ne?

No ono ja vlastne ani nerozumim tomu proc UDMH nekdo vubec pouziva na cemkoliv Usmívající Ona to neni zrovna dvakrat stabilni a bezpecna vec.


Já to pouzivam kvuli Quaku, aby si věděl na co to lidi používaj.
_________________
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik, ale mně je to jedno.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
miska
-= Externi redaktor =-
-= Externi redaktor =-


Registrace: 22.12. 2004
Příspěvky: 1086
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út 06. září, 2005 22:05    Předmět: Citovat

Ja na svym TT pouzivam UDMH na par her Velmi šťastný Bez nej by se mi nepustili v HiRes Mrkající
_________________
Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema)
(Ale mam je doma jeste porad vsechny Mrkající)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
fanoush
Veteran
Veteran


Registrace: 4.10. 2004
Příspěvky: 480
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: st 07. září, 2005 7:50    Předmět: Citovat

No ono asi zalezi jak dulezita data na palmu kdo ma.

UDMH je z principu nebezpecny protoze vypina ochranu storage pameti ve ktere jsou vsechny databaze aby v ni mohl simulovat heap. Takze pokud je v jakemkoliv programu na palmu chyba tak misto toho aby se palm bezpecne resetoval pri pokusu programu o zapis kam nema, tak se treba jeste stihne nahodne prepsat par jednotek/desitek/stovek/.. bajtu v nejake databazi. Na to clovek pri vetsi smule muze prijit treba i za mesic az data potrebuje a tou dobou uz treba vsechny zalohy na karte maji stejnou chybu.

U normalnich odladenych programu je ta sance jeste nizka ale typicky lidi UDMH zkousi treba kvuli beta verzi nejake hry nebo emulatoru. Tam je to riziko docela velke. Pouzivat UDMH je podle mne jako si treba odmontovat na aute vsechny dvere aby bylo auto lehci. V zatacce pri vetsi rychlosti to obcas muze vadit Usmívající

Ale uznavam ze jsem trosku vetsi paranoik nez bezny uzivatel X Usmívající

Taky samozrejmne UDMH obcas zkousim ale radeji pred tim zazalohuju, pak vyzkousim a pak udmh odinstaluju a obnovim zalohu.

Bohudik ale nepouzivam pravidelne neco co by potrebovalo vetsi heap. Teda krome hry Legacy na kterou mi ale UDMH stejne nefungoval. Tak jsem si na T2 zvetsil heap asi o 200KB bezpecnym zpusobem a to uz bohudik Legacy staci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Mirek29
-=Master of Site=-
-=Master of Site=-


Registrace: 24.2. 2004
Příspěvky: 2924
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st 07. září, 2005 8:01    Předmět: Citovat

fanoush napsal:

Bohudik ale nepouzivam pravidelne neco co by potrebovalo vetsi heap. Teda krome hry Legacy na kterou mi ale UDMH stejne nefungoval. Tak jsem si na T2 zvetsil heap asi o 200KB bezpecnym zpusobem a to uz bohudik Legacy staci.


Hmm, ale já pro hraní Legacy nemusel na své T2 zvětšovat nic, hrál jsem ji zcela bez problémů.
_________________
- iPAD Air 16GB - LifeDrive - Palm Pré Plus - iPhone 5S -
MP3hifi.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
fanoush
Veteran
Veteran


Registrace: 4.10. 2004
Příspěvky: 480
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: st 07. září, 2005 8:47    Předmět: Citovat

Mirek29 napsal:

Hmm, ale já pro hraní Legacy nemusel na své T2 zvětšovat nic, hrál jsem ji zcela bez problémů.

To uz jsme myslim my dva spolu resili pod nejakym clankem a pak jsi uznal ze jsi tu Legacy zas tak moc nehral.

viz taky
http://www.redshift.hu/faq/legacypalm.asp
Q: I have the Legacy 1.05x version on my Tungsten T. The base game runs well, but since I installed the Expansion packs, I have several crashes. What is the problem?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Mirek29
-=Master of Site=-
-=Master of Site=-


Registrace: 24.2. 2004
Příspěvky: 2924
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st 07. září, 2005 13:21    Předmět: Citovat

fanoush napsal:
Mirek29 napsal:

Hmm, ale já pro hraní Legacy nemusel na své T2 zvětšovat nic, hrál jsem ji zcela bez problémů.

To uz jsme myslim my dva spolu resili pod nejakym clankem a pak jsi uznal ze jsi tu Legacy zas tak moc nehral.


Nehrál jsem všechny datadisky, asi jen 3. Se samotnou hrou Legacy jsem rozhodně žádné problémy neměl, ani s datadisky, které jsem hrál. Takže problém nebude přímo ve hře jako takové, ale v nějakém datadisku a to je trošičku rozdíl.
_________________
- iPAD Air 16GB - LifeDrive - Palm Pré Plus - iPhone 5S -
MP3hifi.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
miska
-= Externi redaktor =-
-= Externi redaktor =-


Registrace: 22.12. 2004
Příspěvky: 1086
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st 07. září, 2005 13:40    Předmět: Citovat

fanoush napsal:
Tak jsem si na T2 zvetsil heap asi o 200KB bezpecnym zpusobem a to uz bohudik Legacy staci.


Jaky je ten bezpecny zpusob Velmi šťastný Me na ty hry staci trosicka.... Po softresetu bezej v pohode, ale jak dyl palm pouzivam, tak uz rvou...
_________________
Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema)
(Ale mam je doma jeste porad vsechny Mrkající)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
fanoush
Veteran
Veteran


Registrace: 4.10. 2004
Příspěvky: 480
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: st 07. září, 2005 14:29    Předmět: Citovat

miska napsal:
fanoush napsal:
Tak jsem si na T2 zvetsil heap asi o 200KB bezpecnym zpusobem a to uz bohudik Legacy staci.


Jaky je ten bezpecny zpusob Velmi šťastný Me na ty hry staci trosicka.... Po softresetu bezej v pohode, ale jak dyl palm pouzivam, tak uz rvou...


Relativne bezpecny zpusob je namapovat pomoci MMU kousek storage memory tesne za konec nebo pred zacatek puvodniho heapu a pak ten heap zvetsit. Zjednodusene receno jsem posunul odkaz na konec heapu a vlozil ten 200kb blok do seznamu volne pameti. Bohuzel na T2 je za koncem heapu jenom 200Kb mista. Pred zacatkem je jeste cca 1MB ale zvetsit heap za behu PalmOS na zacatku je mnohem tezsi nez na konci takze se mi do toho jeste nechtelo. Ale mam to rozdelane a az narazim na neco co to fakt bude potrebovat asi to dodelam.

Vyhoda oproti UDMH je ze zbytek storage je chraneny a neni patchovana vubec zadna funkce OS. Proste se heap jednou zvetsi a do nejblizsiho soft resetu je zvetseny a pro vsechny funkce OS se nove misto chova stejne jako to puvodni. Kriticke na chybu je akorat to pocatecni namapovani, ale tam si jeste do storage pameti legalne vyplnim nejake data a nez povolim zapis do te pameti pres adresy noveho heapu zkontroluju podle obsahu ze to je skutecne ta pamet co si myslim ze je.

Nevyhoda oproti UDMH je ze je to jednorazova akce, omezena na velikost podle konkretniho palmu a jde vratit jedine soft resetem. Mi ale zatim 1MB heapu na T2 staci.

UDMH patchuje snad skoro vsechny OS funkce tykajici se alokace pameti aby presmeroval pozadavky na heap do storage pameti. Docela prasarna a stejne to neni 100%ni ani po funkcni strance natoz po te bezpecnostni. Sice jsem nevidel zdrojaky, je to za prachy, ale myslim ze tak jak to funguje to bezpecne udelat nejde.

Pokud to chces beta testnout, muzu ti to poslat. Stabilni to je ale chybi mi dodelat at se to zapne samo po soft resetu. Na T jsem to netestoval ale rozlozeni pameti T a T2 by melo byt skoro stejne. T2 ma akorat 16MB navic na konci storage ram ale jinak by to vsechno melo sedet.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
fanoush
Veteran
Veteran


Registrace: 4.10. 2004
Příspěvky: 480
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: st 07. září, 2005 14:36    Předmět: Citovat

miska napsal:
Po softresetu bezej v pohode, ale jak dyl palm pouzivam, tak uz rvou...


To je problem fragmentace heapu, tomu se bohuzel nevyhnes. Pokud program potrebuje naalokovat vetsi souvisly blok a je volnych jenom spousta mensich, je to smula.

Akorat s vetsim heapem se problem projevuje trosku min.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
miska
-= Externi redaktor =-
-= Externi redaktor =-


Registrace: 22.12. 2004
Příspěvky: 1086
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st 07. září, 2005 14:41    Předmět: Citovat

Rad to zkusim Velmi šťastný
_________________
Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema)
(Ale mam je doma jeste porad vsechny Mrkající)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
fanoush
Veteran
Veteran


Registrace: 4.10. 2004
Příspěvky: 480
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: st 07. září, 2005 14:50    Předmět: Citovat

Tak mi treba posli soukromou zpravu s mejlem. Mrknu se doma jestli je to ve zverejnitelnem stavu a vecer nebo zitra bych ti to poslal.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Johny-Tapia
-= Externi redaktor =-
-= Externi redaktor =-


Registrace: 13.1. 2005
Příspěvky: 218
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: st 07. září, 2005 17:08    Předmět: Citovat

Kdyby si to potřeboval otestovat na Zire72 tak napiš. Velmi šťastný
_________________
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik, ale mně je to jedno.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
fanoush
Veteran
Veteran


Registrace: 4.10. 2004
Příspěvky: 480
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: st 07. září, 2005 20:23    Předmět: Citovat

Johny-Tapia napsal:
Kdyby si to potřeboval otestovat na Zire72 tak napiš. Velmi šťastný

No na nem bohuzel testovat nemusim, protoze vim ze to nebude fungovat. Kazdy model ma jine rozlozeni pameti. T a T2 ma jeste hodne podobne ale Zire72 urcite jine. Pro pridani konkretniho modelu by to chtelo dump tabulky mapovani fyzickych adres na logicke - tzn obsah MMU registru TTB a pameti kam to ukazuje. Pak bych ty konstanty pridal do programu a v zasade by to mohlo fungovat pokud je heap kam zvetsit - tzn virtualni adresy pred zacatkem heapu a za jeho koncem nejsou k nicemu vyuzite. Na podobne akce ale bohuzel nemam ani cas ani Zire72.

Ale sikovnemu programatorovi s timto pristrojem a problemem maleho heapu bych mohl poslat zdrojaky at to tam doprogramuje sam Usmívající
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
GTA-007
-= Externi redaktor =-
-= Externi redaktor =-


Registrace: 29.6. 2004
Příspěvky: 130

PříspěvekZaslal: čt 07. září, 2006 23:28    Předmět: Open TTD for PPC Citovat

Ciste nahodou nemate nekdo build R3397 pro PPC nekde doma schovanej? Usmívající) diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Hry (PALM) Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group





Všechny obchodní známky a názvy patří jejich příslušným vlastníkům, komentáře patří jejich odesílatelům. Vše ostatní vlastní © 2004 Sale&Consulting Company s.r.o.
Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.46 sekund

RSS - články RSS - fórum