Zaslal: st 01. duben, 2015 10:15 Předmět: Posílání SMS z Windows PC přes Treo 650 (BT, kabel, infrapor
Pěkný den všem, řešil toto někdo? Předpokládám, že je třeba správný ovladač pro modem a aplikace pro Windows, která SMS přes modem odesílá. Problém mám hlavně s ovladačem, vygooglil jsem návody na připojení k Internetu, vyzkoušel jsem pár ovladačů, ani jeden však nefunguje, SMS se nedaří odeslat. Zkoušel jsem i generické Bluetooth ovladače a taky nic. _________________ Vlastním: HP iPaq hx4700 (WM5), HTC S621 (WM 6.0)
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2928 Bydliště: Praha
Zaslal: ne 05. duben, 2015 9:50 Předmět: Re: Posílání SMS z Windows PC přes Treo 650 (BT, kabel, infr
Abych tomu dobře rozumněl, ty píšeš SMSky na PC a chceš, aby je odeslalo Treo? A není to trochu pakárna? Není lepší použít nějakou internetovou službu pro posílání SMS zpráv?
Podle mě jde o to nainstalovat Treo jako GSM modem a pak přes nějakou apku to posílat ven.
Zaslal: ne 05. duben, 2015 19:31 Předmět: Re: Posílání SMS z Windows PC přes Treo 650 (BT, kabel, infr
je to přesně tak, zvykl jsem si na tuhle funkci u Androidu. Spolehlivé SMS brány jsou placené a jelikož mám neomezené SMS v mobilním tarifu, tak bych se rád vyhnul dalšímu placení. A rovněž je třeba, aby SMS odcházely z mého čísla.
S ovladačem je právě problém, nenašel jsem žádný, se kterým by to korektně fungovalo. _________________ Vlastním: HP iPaq hx4700 (WM5), HTC S621 (WM 6.0)
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2928 Bydliště: Praha
Zaslal: po 06. duben, 2015 16:08 Předmět: Re: Posílání SMS z Windows PC přes Treo 650 (BT, kabel, infr
No, podle mého ti BT ani IR nepomůže, to je přenos jen mezi 2 zařízeními a předpokládá app na každé straně a na straně Trea tam nic není. Na IIIx jsem to používal obráceně, SMS z PDA do mobilu (app FunMaster byla naprosto skvělá!).
S ovladačema to bude těžké, mám sice někde otisk orig CD pro Treo, ale samostatně tam nic nebude, leda se tak maně pamatuji, že se ovladače na USB natáhnou samy s instalací PalmDeskotu, ale zda to vezme i ty funkce modemu jako třeba u Nokie to netuším.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.