Mám jeden big problém Něco jsem na mém palmu udělal a při spouštění aplikací z rom paměti to hlasilo chybu memory??? No nic, ani soft restart nepomohl a hned při něm to hlasilo zas další restart, vyzkoušel jsem pak ještě soft restart s podržením tlačítka Up, Palm se sice rozběh, ale zase při spuštění chyba, rozhodl jsem se tedy pro hard reset a ouha, sice se palm vyresetoval do tovarniho nastavení, a vše funguje jak ma, ale jedna věc je nefunkční a to foťák
Po kliknuti na ikonku Camera se zabělí celý display a to trva do doby nez se palm sam vypne...
Nevite nahodou včem je chyba, co by mohlo bejt špatně???
Vyřešení
Po par desitkach minut, kdy jsem pomackal a spustil všechny aplikace co v palmu byli, jsem Cameru vyzkoušel znovu a světe div se, FUNGUJE
Takže nepropadejte panice _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
Registrace: 21.12. 2004 Příspěvky: 548 Bydliště: Brno
Zaslal: so 01. leden, 2005 20:37 Předmět:
No, a když už jsme u těch foťáků, zajímalo by mě, v jaké kvalitě vám ty zairy fotí???
Mě se ten muj kus totiz moc nezda, 1,3M pixeli ma i muj gSmart mini2 od Mustku a ten mi teda foti nesrovnatelně lip...
1, Nevím proč, ale na vrchni straně snímku ze Zire 72 se na každe fotce objevuje jakýsi žlutý pruh.. což mě i dost štve.. )
2, Bilý rámeček kolem celého displaye, který nesmyslně září bíle, zabírá 2-3px zdisplaye a ruší pří prohlížení fotek... Jak se ho zbavit???
3, Nevíte o nějakém dobrém editoru obrázků na palma?? Kde by se mohlo aspoň zvětšovat zmenšovat, otáčet obrázek, dokreslovat a ořezávat??? _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
Asi nejlepší editor a prohlížeč obrázků je Resco viever.Umí zoom,otáčet fotky,kontrast,světlost akorát dokreslování neumí.To asi neumí žádnej takovejhle prográmek Jedině že bys to pak dokreslil třeba v BugMe notepadu,třeba kdybys chtěl někomu nakreslit rohy _________________
Registrace: 21.12. 2004 Příspěvky: 548 Bydliště: Brno
Zaslal: po 03. leden, 2005 12:38 Předmět:
VDC napsal:
Asi nejlepší editor a prohlížeč obrázků je Resco viever.Umí zoom,otáčet fotky,kontrast,světlost akorát dokreslování neumí.To asi neumí žádnej takovejhle prográmek Jedině že bys to pak dokreslil třeba v BugMe notepadu,třeba kdybys chtěl někomu nakreslit rohy
Ja jsem si ted stahl celkem dobry programek JPGview a ten umi menit rozliseni (jen zmensovat) a rotovat a je free Dela to celkem pekne, ale nevim jestli to umi Resco (jeste jsem neodzkousel), ale rad bych i uvital funkci orez... No proste abych si tam mohl nahrat par obrazku a pak to lidem na potkani posilat do mobilu jako tapety a prizpusobovat jim i rozliseni...?? Umi to Resco a nebo vite o necem jinym, ktery to dovede?? _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
Resco to rozhodně umí.Já si ho kdysi pořizoval hlavně proto,že umí zoom.To mi nejvíc vadilo na vestavěným programu v T3,protože když chce člověk vypíchnout nějakej detail,tak se ti to hodí _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.