ten prvni navod jsem zkousel, ale je treba si s tim trosku vyhrat a vysledek taky nebyl zrovna oslnivy... _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
ten prvni navod jsem zkousel, ale je treba si s tim trosku vyhrat a vysledek taky nebyl zrovna oslnivy...
Právě, kdyby byl výsledek uspokojivý, neptal bych se jiných lidí někde ve fóru. Osobně jsem si stáhl Easy studio, ale bohužel, sice je uspokojivé, ale umožňuje jen velmi podivnou konverzi, přiznám se, že jsem si dokázal MP3 soubor coby polyfonní MID přehrá (nebo co to bylo, MP3 to už nebylo určitě), ale MMF soubor, který bych si do své E700 nahrál jsem nebyl z programu schopen dostat proto bych uvítal nějaký jednorázový a jednoúčelový program pro převod MP3 do MMF, něco, co má někdo odzkoušené, je funkční a snadno ovladatelné. Omlouvám se, že TOTO jsem v prvním příspěvku nenapsal, ale považoval jsem to za zamozřejmé, byl to zřejmě omyl.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.