Je skoda, ze to to ma stale ten stejny case ze staricke TE. Ale jinak, at se to nezda, dela palm pokroky... jen se podivejte na link, jez jsem uvedl vyse. Mam hlavne na mysli praci se soubory na dalku, wifi, multimedia atd. Tyhle vsechny veci jsou uz davno vyreseny od tretich stran, ale potesi, ze to palm postupne dostava jiz do standardu.
Mate nekdo zkusenosti s tim jak se T5 ovlada jednou rukou, vypada to, ze TX ma neco obdobneho jako Treo (soudim, tak podle jednoho obrazku, kde je modre orameckovano jedno talcitko - zname z Trea, ne? ) _________________ TT2 > TT3 > Treo650 + TX > Treo680 > Treo 750 > Treo PRO
Přiznám se, skepticismus byl můj Tx má stejný futrál jako T5, ale je fakt, že konečně je zase na trhu Palm OS PDAs Wi-Fi a není to tak špatné PDA a cena je opravdu velice lidová. Na jednu stranu není moc nového, ale proč chrlit na trh stále rychlejší PDA s větší pamětí apod. když na tom neběží Windowsy a tudíž ten hlak na rychlost a paměť není takový?
Jediné co na Palm OS trochu chybí je vylepšení OS, ale snad i toho se časem dočkáme a je pravda, že teď na trhu tak nějak chybí high-end s Palm OS, něco oprvdu nadupaného že by snad nějaký tajný model?
Vzdyt Tx je vicemene jen T5 s WiFi. Nic extra noveho. Tomu se moc velky pokrok rici neda. Ale hlavne ze alespon neco. Je hrozne sledovat jak PPC kazdou chvili je obohaceno o dalsi kus hardwaru a Palm jen tu a tam. Samozrejme otazkou zustava proc. Je mozne ze Palm vedl velmi spatnou politiku licencnich poplatku...ale to neni predmetem tohoto fora.
Rozhodne diky za kazdy novy i kdyz jen trochu zmeneny model. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Registrace: 22.12. 2004 Příspěvky: 1086 Bydliště: Praha
Zaslal: st 12. říjen, 2005 12:32 Předmět:
Opet nema vibrace a svetylko? Pokud se pletu, vyvedte me z omylu Jinak hezkyyyyyyyyyy _________________ Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema) (Ale mam je doma jeste porad vsechny )
Co se jim myslim hodne povedlo je cena. Jestli neco od palmu jeste muze mit uspech a neni to treo, muze to byt tohle. Odstranili z T5 zbytecnosti, vychytali mouchy, pridali Wi-fi, snizili cenu. To neni spatne.
Jestli nebudu mit Nokii N770, koupim si casem tohle. Uvidime jestli NVFS bude konecne bezproblemove. I T5 s updatem ma porad nejake chybky.
Vzdyt Tx je vicemene jen T5 s WiFi. Nic extra noveho. Tomu se moc velky pokrok rici neda. Ale hlavne ze alespon neco. Je hrozne sledovat jak PPC kazdou chvili je obohaceno o dalsi kus hardwaru a Palm jen tu a tam. Samozrejme otazkou zustava proc. Je mozne ze Palm vedl velmi spatnou politiku licencnich poplatku...ale to neni predmetem tohoto fora.
Rozhodne diky za kazdy novy i kdyz jen trochu zmeneny model.
Jj, je to T5 trosku predelana. Ale pokud si peclive prostudujes ten link co jsem uvedl v 1: prispevku, prijdes na to, ze TX ma par vylepseni:
- MS Exchange ActiveSync (kalendar a email - pokud vim, tak to T5 nema, nebo ma?)
- Avvenu file acces - volne ke stazeni na kazdy pc a palm
- Wi-Fi
- nizsi frekvenci procaaku - to myslim je jen dobre, 400 neni potreba a zbytecne zere baterii...
A ta cena je v poho. Ja myslim, ze stoji za to vylepsovat palmy, i kdyz jen takhle po kruccich.
Tohle je optimalni stroj, akorat bych uvital konecne novy design, nap. ala LD, nebo ted Z22. _________________ TT2 > TT3 > Treo650 + TX > Treo680 > Treo 750 > Treo PRO
Ja vim ze tam je zmen vic. Jmenoval jsem jen tu nejvetsi. WiFi, ale hlavne ze je dalsi kus. To je dulezite. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Ja vim ze tam je zmen vic. Jmenoval jsem jen tu nejvetsi. WiFi, ale hlavne ze je dalsi kus. To je dulezite.
Pro mne je WiFi to posledni co postradam. Aspon myslim. Kdyz jsem na cestach, tak mi staci BT mobil a TT3, kdyz chce byt clovek opravdu mobilni, tak ho hledani hotspotu a sezeni pri nich nejak obtezuje:-)
Chtel jsem se zeptat jeste k TREO 650. Jak rychle probehne stazeni/kontrola mailu? Myslim v porovnani s TT3. Na te je kontrola uctu dost zdrzovana parovanim BT, predpokladam, ze Treo zvladne kontrolu mailu behem mziku. Je to tak? _________________ TT2 > TT3 > Treo650 + TX > Treo680 > Treo 750 > Treo PRO
Registrace: 19.11. 2004 Příspěvky: 723 Bydliště: Praha
Zaslal: st 12. říjen, 2005 15:17 Předmět:
no konecne uz jsem nedoufal a myslel ze budou jen trea. Vi nekdo, nebo spise muze nekdo prozradit kdy tahle nadherna vecicka dorazi k nam?a cena v CZK by mohla byt podobna te v dolarech, tedy kolem deseti tisic?no uz aby to tu bylo
Registrace: 22.12. 2004 Příspěvky: 1086 Bydliště: Praha
Zaslal: st 12. říjen, 2005 15:22 Předmět:
met napsal:
uz jsem nedoufal a myslel ze budou jen trea.
jj, jen at jsou i dal i normalni Palmy a at je jich hodne a dobrejch a at prevalcujou konkurenci a zvitezi ten nejlepsi PalmOS Treo je hezky a dobry, ale asi bych si ho neporidil, aspon zatim se mi vic zamlouvaji klasicka PDA _________________ Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema) (Ale mam je doma jeste porad vsechny )
no konecne uz jsem nedoufal a myslel ze budou jen trea. Vi nekdo, nebo spise muze nekdo prozradit kdy tahle nadherna vecicka dorazi k nam?a cena v CZK by mohla byt podobna te v dolarech, tedy kolem deseti tisic?no uz aby to tu bylo
Na palmpc.cz skladem za 9.895 Kč s DPH
George _________________ Palm Tungsten T (SD 256 MB
Nokia 6210 Navigator + iPaq 114
Chtel jsem se zeptat jeste k TREO 650. Jak rychle probehne stazeni/kontrola mailu? Myslim v porovnani s TT3. Na te je kontrola uctu dost zdrzovana parovanim BT, predpokladam, ze Treo zvladne kontrolu mailu behem mziku. Je to tak?
Zalezi na tom jake mas pripojeni a kolik tam mas uctu. Ja projizdim pet uctu a to uz chvili trva. Ale kdyz mas ucet jen jeden a nemas na nem nic, kontrola problehne behem chvilky. Tak deset vterin. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
TX si myslim je velice povedený krok Palmu. Futrál je sice T5, ale mě se ten design líbí. Procesor 312, pamět 100 MB za tu cenu, co víc si přát. Myslím že to uspokojí většinu uživatelů, a navíc WiFi. Ja myslim, že moc pěkný.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.