DomůVáš účetFórumeObchodTémataKontaktiPod/iPhoneOpravy iPhonů
5. prosince 2019  
 
Nabídka
· Domů
· Archív článků
· Countdown
· Developing Group
· Fórum
· Freeware
· Obchod
· Odkazy
· PDASoft klub
· Seznam uživatelů
· Sidebar
· Témata
· Uživatelé PDA
· Váš účet
· Verze pro PDA

Reklama

Baterie pro PDA


Vyhledávání


Pokročilé vyhledávání

Kdo je online
V tuto chvíli je 96 návštěvník(ů) a 0 uživatel(ů) online.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

eObchod Info

eBook čtečka eB-700

Zařízení eBook 700 je čtečka elektronických knih s plnou podporou českého jazyka a desítky nejpoužívanějších formátů elektronických knih, hudby a videa za nejnižší cenu na trhu! K dostání je v černé a bílé barvě.

Cena: 1994 Kč vč. DPH



Sluchátka pro Samsung Galaxy S II

Nová sluchátka pro váš skvělý moderní smartphone Samsung Galaxy i9100. Super cena!

Cena: 99 Kč vč. DPH



R4i SDHC White Dual Core pro DS/3DS

Rozšiřující karta pro herní konzole Nintendo DS / DS Lite / 3DS apod., která vám umožní přehrávat počítačové hry stažené z internetu.

Cena: 348 Kč



Nabíjecí Touchstone sada pro Palm Pré

Třídílná Touchstone sada pro smartphone HP / Palm Pré / Pixy obsahující touchstone nabíječku, síťový adaptér s redukcí pro české zásuvky a microUSB kabel pro propojení.

Cena: 782 Kč



Sluchátka Sony Ericsson HPM-70

Handsfree sluchátka pro mobilní telefony Sony Ericsson za super cenu!

Cena: 114 Kč vč. DPH



Vyhřívané USB rukavice

Přemýšlíte nad vhodným dárkem pro chladné období? Vyhřívané USB rukavice jistě potěší a jedno zda to bude na začátku zimy, nebo na jejím konci! STOP prokřelým prstům!

Cena: 363 Kč vč. DPH



TTX Audio FM vysílač do auta

Poslouchejte hudbu ze svého PDA, smartphonu nebo MP3 přehrávače v rádiu!

- 7 kanálů
- Dosah přenosu: 5m
- Výhodná nízká cena!

Cena: 240 Kč vč. DPH



ScreenWard Protector pro iPhone 3G

Ochranná fólie ScreenWard společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA nebo smartphonu dopřát.

Cena: 101 Kč


Ochranná fólie PrivacyWard pro Pocket PC 2.8"

Speciální bezpečnostní a ochranná fólie. Chraňte displej svého PDA a zároveň chraňte jeho obsah. Super cena!

Cena: 58 Kč

Pro všechna Windows Mobile PDA s 2,8" displejem.


Nabíječka do auta pro Treo 750/650

Malá, lehká, skladná, levná a tedy vždy po ruce.

Cena: 153 Kč



Matná ScreenWard fólie pro Treo 680

Ochranná fólie ScreenWard od společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA dopřát. Nyní za bezkonkuenční cenu!

Cena: 58 Kč



Navštivte
LevnaKoupe.cz - e-shop s výpočetní technikou - počítače,Notebooky, PDA příslušenství (Palm, Pocket PC, iPhone), Software, Hry (STEAM KEYS

CE4YOU

POCKET4YOU

Palmknihy - knihy do vaší dlaně

Queer Research

ADPO


Google Analytics

Placena inzerce - Servis jinak

Fórum

www.pdasoft.cz
Forum o vsem, co se tyka PDA a dalsich mobilnich zarizeni.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Novy majitel Trea zada o rady
Přejít na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Trea obecně
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Permon
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 2.12. 2004
Příspěvky: 543

PříspěvekZaslal: st 19. říjen, 2005 8:59    Předmět: Novy majitel Trea zada o rady Citovat

Zdravim panove,

tak jsem do toho prask a koupil Treo 650.
Mam par dotazu, byl bych vdecen kdybyste mi pomohli Na rozpacích

1) jsem zaroven vlastnikem TT3 - otazka je tedy synchronizace. Co PalmDesktop? Mam nainstalovat novou verzi co je k Treu? Pred tim mam odinstalovat puvodni?

2 ) s vyse uvedenym je spojena dalsi otazka. Mam koupeny software, ktery je vazan na HotSync Name... co ted? Musim dat Treu stejny hotsync name jako TT3jce? Co na to pak synchronizace? (fakt je takovy, ze TT3 asi uz na mem pc synchronizovat nebudu, ale co kdyby)

3) na Treu nejde psat Graffiti??? Koulející očima Zatim jsem nedosel na to jak. Je na to potreba aplikace treti strany?

4) mam par aplikaci v TT3, ktere bych potreboval dostat do Trea, resp. aplikace uz tam mam, jde o to jak tam dostat data techto aplikaci. Uz jsem to zkousel tak, ze jsem si v aplikaci Uninstall nasel aplikaci a ono to vypise vsechny souvisejici soubory, ty jsem pak posilal do trea pres BT, ale vzdy to nejak nedopadlo. Vzdy mi to tvrdilo, ze takove data uz v Treu jsou a jestli je ma prepsat, zvolil jsem prepsat, ale nakonec jsem je tam nenasel.

5) pri prichozim hovoru, pokud ho nehci polozit, jak ztlumim zvoneni?

6) jak se pouzivaji shortcuty? Na TT3 jsem to delal jednoduse stylusem, ale jak na Treu?

7) ... dalsi otazky budou jiste nasledovat Usmívající

Predem diky za odpovedi! Diky MOC
_________________
TT2 > TT3 > Treo650 + TX > Treo680 > Treo 750 > Treo PRO
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Mirek29
-=Master of Site=-
-=Master of Site=-


Registrace: 24.2. 2004
Příspěvky: 2925
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st 19. říjen, 2005 9:24    Předmět: Re: Novy majitel Trea zada o rady Citovat

Permon napsal:
1) jsem zaroven vlastnikem TT3 - otazka je tedy synchronizace. Co PalmDesktop? Mam nainstalovat novou verzi co je k Treu? Pred tim mam odinstalovat puvodni?

Zcela určitě instaluj nový Desktop. Postačí to přefláknout.

Permon napsal:
2 ) s vyse uvedenym je spojena dalsi otazka. Mam koupeny software, ktery je vazan na HotSync Name... co ted? Musim dat Treu stejny hotsync name jako TT3jce? Co na to pak synchronizace? (fakt je takovy, ze TT3 asi uz na mem pc synchronizovat nebudu, ale co kdyby)

MultiUser Hack

Permon napsal:
3) na Treu nejde psat Graffiti??? Koulející očima Zatim jsem nedosel na to jak. Je na to potreba aplikace treti strany?

Graffitti Anywhere

Permon napsal:
4) mam par aplikaci v TT3, ktere bych potreboval dostat do Trea, resp. aplikace uz tam mam, jde o to jak tam dostat data techto aplikaci. Uz jsem to zkousel tak, ze jsem si v aplikaci Uninstall nasel aplikaci a ono to vypise vsechny souvisejici soubory, ty jsem pak posilal do trea pres BT, ale vzdy to nejak nedopadlo. Vzdy mi to tvrdilo, ze takove data uz v Treu jsou a jestli je ma prepsat, zvolil jsem prepsat, ale nakonec jsem je tam nenasel.

Beamni celou aplikaci přes Zlauncher, přes BT to není nějak to pravé.

Permon napsal:
5) pri prichozim hovoru, pokud ho nehci polozit, jak ztlumim zvoneni?

Tlačítka po staně nefungují?

Permon napsal:
6) jak se pouzivaji shortcuty? Na TT3 jsem to delal jednoduse stylusem, ale jak na Treu?

Graffitti Anywhere


Naposledy upravil Mirek29 dne st 19. říjen, 2005 11:43, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Moren
V.I.P.
V.I.P.


Registrace: 3.2. 2004
Příspěvky: 2233
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: st 19. říjen, 2005 9:24    Předmět: Re: Novy majitel Trea zada o rady Citovat

Citace:
1) jsem zaroven vlastnikem TT3 - otazka je tedy synchronizace. Co PalmDesktop? Mam nainstalovat novou verzi co je k Treu? Pred tim mam odinstalovat puvodni?


Nova verze prinasi moznost synchronizovat fotografie vyfocene Treem. Dle meho neni uplne nutne ji instalovat, ale je to lepsi pro vyuziti vsech funkci ktere Treo nabizi. Starsi verzi bych nejdrive odinstaloval i se vsemi conduity. Pak vse nainstalovat znovu. I Conduity.

Citace:
2 ) s vyse uvedenym je spojena dalsi otazka. Mam koupeny software, ktery je vazan na HotSync Name... co ted? Musim dat Treu stejny hotsync name jako TT3jce? Co na to pak synchronizace? (fakt je takovy, ze TT3 asi uz na mem pc synchronizovat nebudu, ale co kdyby)


Ano, musis pouzit stejny hotsync name, nebo pouzit aplikaci MultiUserHack, coz neni az tak prakticke. Doporucuji pouzit MultiUserHack na TT3. Tedy hodit mu jiny HotsyncName pro synchronizaci.

Citace:
3) na Treu nejde psat Graffiti??? Koulející očima Zatim jsem nedosel na to jak. Je na to potreba aplikace treti strany?


Proc chces psat graffiti? I kdyz je pravda, ze ze zacatku jsem na to taky nadaval. Po tydnu jsem ale zjistil ze je blbost psat graffiti na Treu. Jestli chces, pouzij aplikaci Graffiti Anywhere. S tou to funguje. Ale jak rikam. Je to nesmysl psat na treu graffiti kdyz mas super klavesnici. Zjistis to sam.

Citace:
4) mam par aplikaci v TT3, ktere bych potreboval dostat do Trea, resp. aplikace uz tam mam, jde o to jak tam dostat data techto aplikaci. Uz jsem to zkousel tak, ze jsem si v aplikaci Uninstall nasel aplikaci a ono to vypise vsechny souvisejici soubory, ty jsem pak posilal do trea pres BT, ale vzdy to nejak nedopadlo. Vzdy mi to tvrdilo, ze takove data uz v Treu jsou a jestli je ma prepsat, zvolil jsem prepsat, ale nakonec jsem je tam nenasel.


Zalezi o jake aplikace se jedna. Kdyz ma aplikace desktopovy conduit je to vcelku jednoduche. V druhem pripade musis najit tu odpovidajici databazi a proste ji nahrat do trea. Idealne pres Hotsync. Vytahni si ji z Backup adresare a dej ji synchronizovat. Kazdy program ma sva data v samostatne databazi. Takze jde o to jen tu databazi najit a nahrat ji tam. Kdyztak smaz nejdriv pres souborovy manager v Treu tu novou prazdnou databazi a nahraj tam tu starsi pres hotsync.
Ja to delal tak ze jsem si dal do Trea kartu se zalohou z TT3, dal porovnat databaze, a vybral k obnove jen ty ktere jsem vedel ze obsahuji stara data. A restore.

Citace:
5) pri prichozim hovoru, pokud ho nehci polozit, jak ztlumim zvoneni?


Tlacitko pro hlasitost.

Citace:
6) jak se pouzivaji shortcuty? Na TT3 jsem to delal jednoduse stylusem, ale jak na Treu?


Nikdy jsem je nepouzival, takze jsem tohle ani nehledal. Urcite to tam jde, ale nevim. Nezkousel jsem.


Citace:
7) ... dalsi otazky budou jiste nasledovat Usmívající



Nepochybuji o tom. Usmívající
_________________
Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní

iPhone 5 64GB


Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mira
MODERATOR
MODERATOR


Registrace: 9.8. 2005
Příspěvky: 486
Bydliště: Poděbrady

PříspěvekZaslal: st 19. říjen, 2005 9:33    Předmět: Citovat

kdyz uz jsme u tech otazek, jak napsat na Treu carku ve vete?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Permon
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 2.12. 2004
Příspěvky: 543

PříspěvekZaslal: st 19. říjen, 2005 10:39    Předmět: Re: Novy majitel Trea zada o rady Citovat

Moren napsal:

Ja to delal tak ze jsem si dal do Trea kartu se zalohou z TT3, dal porovnat databaze, a vybral k obnove jen ty ktere jsem vedel ze obsahuji stara data. A restore.


Jj, pouzivam zalohu z TT3jky na DS karte. V jakem programu jde srovnat databaze a nasledne je vybrat a zvolit restore?

Diky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Permon
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 2.12. 2004
Příspěvky: 543

PříspěvekZaslal: st 19. říjen, 2005 10:42    Předmět: Citovat

Mira napsal:
kdyz uz jsme u tech otazek, jak napsat na Treu carku ve vete?


Tmave tlacitko (vlevo dole vedle pismena Z) a pak zmackni pismeno M (je nad nim carka)
_________________
TT2 > TT3 > Treo650 + TX > Treo680 > Treo 750 > Treo PRO
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Mira
MODERATOR
MODERATOR


Registrace: 9.8. 2005
Příspěvky: 486
Bydliště: Poděbrady

PříspěvekZaslal: st 19. říjen, 2005 10:54    Předmět: Citovat

nojo, fakt, a to jsem zkusil skoro vsechny mozny kombinace Velmi šťastný Mel jsem za to, ze to je carka nad pismeno... Dik!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Moren
V.I.P.
V.I.P.


Registrace: 3.2. 2004
Příspěvky: 2233
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: st 19. říjen, 2005 14:34    Předmět: Re: Novy majitel Trea zada o rady Citovat

Permon napsal:

Jj, pouzivam zalohu z TT3jky na DS karte. V jakem programu jde srovnat databaze a nasledne je vybrat a zvolit restore?


To umi vic programu. Ale nejlip asi RescoBackup a myslim ze za 240,- Kc skutecne stoji.

http://www.pdasoft.cz/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=42&products_id=348
_________________
Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní

iPhone 5 64GB


Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
moesh
Pokrocily uzivatel
Pokrocily uzivatel


Registrace: 10.7. 2005
Příspěvky: 100
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st 19. říjen, 2005 16:39    Předmět: Re: Novy majitel Trea zada o rady Citovat

Permon napsal:

6) jak se pouzivaji shortcuty? Na TT3 jsem to delal jednoduse stylusem, ale jak na Treu?


Na Treu600 - cestina Piloc jsou pod pismenem S a (funkcni) tlacitko Alt/0 Velmi šťastný

P.S. Take mam T3 a jsem na ne zvykly, ale na Treu uz to tu rychlost nema. Popletený
_________________
Tungsten T3 /palmOne Wi-Fi Card /SD Pretec 1GB + Treo 650 /SD Sandisk 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: st 19. říjen, 2005 23:51    Předmět: Citovat

Mam dalsi dotaz, nainstaloval jsem PalmDesktop. Ocekval jsem, ze se mi bude synchronizovat VersaMail, ale pise mi ze: synchronizacni komponent pro muj ucet chybi nebo neni registrovan. Reinstalujte Versamail conduict pro vyreseni tohoto problemu.

Pred instalaci jsem smazl Versamail cosi... tak, ze bych ho zase nekde mel sehnat a nainstalovat... ? Podobny problem jsem nasel na webu i u dalsich lidi, zatim nemam reseni. Diky za radu
Návrat nahoru
Anonymní






PříspěvekZaslal: st 19. říjen, 2005 23:53    Předmět: Re: Novy majitel Trea zada o rady Citovat

moesh napsal:
Permon napsal:

6) jak se pouzivaji shortcuty? Na TT3 jsem to delal jednoduse stylusem, ale jak na Treu?


Na Treu600 - cestina Piloc jsou pod pismenem S a (funkcni) tlacitko Alt/0 Velmi šťastný

P.S. Take mam T3 a jsem na ne zvykly, ale na Treu uz to tu rychlost nema. Popletený


Diky, jeste jeden dotaz, jak vyberu text do bloku?
Návrat nahoru
moesh
Pokrocily uzivatel
Pokrocily uzivatel


Registrace: 10.7. 2005
Příspěvky: 100
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt 20. říjen, 2005 0:06    Předmět: Re: Novy majitel Trea zada o rady Citovat

Anonymní napsal:

Diky, jeste jeden dotaz, jak vyberu text do bloku?


Zmacknu Shift (velke pismeno) a šipky (nav. tlacitko) Velmi šťastný
_________________
Tungsten T3 /palmOne Wi-Fi Card /SD Pretec 1GB + Treo 650 /SD Sandisk 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Permon
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 2.12. 2004
Příspěvky: 543

PříspěvekZaslal: čt 20. říjen, 2005 10:58    Předmět: Citovat

Anonymní napsal:
Mam dalsi dotaz, nainstaloval jsem PalmDesktop. Ocekval jsem, ze se mi bude synchronizovat VersaMail, ale pise mi ze: synchronizacni komponent pro muj ucet chybi nebo neni registrovan. Reinstalujte Versamail conduict pro vyreseni tohoto problemu.
Pred instalaci jsem smazl Versamail cosi... tak, ze bych ho zase nekde mel sehnat a nainstalovat... ? Podobny problem jsem nasel na webu i u dalsich lidi, zatim nemam reseni. Diky za radu


Tak co panove, nemate nekdo radu ohledne toho conduitu pro Versamail?
Potrebuji synchronizovat postu.

Diky
_________________
TT2 > TT3 > Treo650 + TX > Treo680 > Treo 750 > Treo PRO
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Permon
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 2.12. 2004
Příspěvky: 543

PříspěvekZaslal: ne 23. říjen, 2005 15:30    Předmět: Blokace Trea od operatora? Moznost update ROM? Citovat

Zdarvim,
koupil jsem u Eurotelu TREO 650. Chci nyni provest update ROM abych uvolnil misto v RAM. Na palm.com je ale napsano, ze je to jen pru neblokovane telefony.... Muj dotaz tedy zni, zda muzu TREO od ET updateovat?
Operatorka ET mi tvrdi, ze je TREO blokovane, ale ono mi normalne najde sit jak T-debile tak Oskar. Tak nevim.
_________________
TT2 > TT3 > Treo650 + TX > Treo680 > Treo 750 > Treo PRO
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: ne 23. říjen, 2005 17:25    Předmět: Citovat

to ze ti to najde tu cizi sit, jen znamena ze tam ta sit ma pokryti, nejlip zjistis jestli mas zabokovano. kdyz tak das simku toho jineho operatora
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Trea obecně Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group





Všechny obchodní známky a názvy patří jejich příslušným vlastníkům, komentáře patří jejich odesílatelům. Vše ostatní vlastní © 2004 Sale&Consulting Company s.r.o.
Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.57 sekund

RSS - články RSS - fórum