Tak z toho už si snad vážně musí vybrat každý. Díky za post. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
...v sekci Palm and Sony\ Zlounecher ,,,,skiny i s ikonkami a dia. Neni jich tu mnoho, ale zdaji se mi hodne propracovane,,,co vy na to? _________________ Palm Tungsten T3, SD Corsair 1Gb, Hard case, miniUSB CRADLE, Brando Ultra clear protector, GPS Nokia LD-3W
Super. Nektere vypadaji fakt dost dobre. A jsou tam i DIA pro T3. Sice ne moc velky vyber, ale jsou tam. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Super. Nektere vypadaji fakt dost dobre. A jsou tam i DIA pro T3. Sice ne moc velky vyber, ale jsou tam.
Za nejpovedenejsi DIAplosku pro TT3, povazuji ,,GANT2,, ktery muzete stahnout zde: http://velo.hopto.org/ ...skoda jen ze neni skin pro Zlouncher ve stylu teto plosky(GANT2) _________________ Palm Tungsten T3, SD Corsair 1Gb, Hard case, miniUSB CRADLE, Brando Ultra clear protector, GPS Nokia LD-3W
Jo, ten pouzivam taky. Je muj oblibenej. Ale jako tema bych to asi nechtel. To je na me moc ponury. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Zaslal: čt 24. červen, 2004 19:41 Předmět: Témata do ZLauncheru
Mel bych jen malej dotaz...Kdyz si nainstaluju jakykoli skin do ZLauncheru tak po zvoleni pridavneho obrazku mi zmizi dolni podklad pod Bottom Barem...Nevite prosim nekdo jak to resit???diky moc _________________ ...do you want to make your dreams come true? Wake up!
Podle me ten dolni podklad byl delan formou obrazku. Tim ze jsi dal jiny obrazek, logicky podklad zmizel. Takhle je delane napriklad Toon XP _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Zaslal: pá 25. červen, 2004 9:19 Předmět: Témata do ZLauncheru
Uz jsem na to vcera vecir prisel, mas pravdu, to pozadi ma v sobe i tu dolni, nebo horni listu a vzdy kdyz jsem naistaloval ten obrazek na pozadi, tak se mi prekryl s podkladem, ktery je ve skinu...Podarilo se mi to odstranit pomoci tlacitka "Transparent UI" v nastaveni kategorii...diky moc uz je to ok _________________ ...do you want to make your dreams come true? Wake up!
Pánové, prosím o malou radu. Nějak pořádn nedovedu nastavit ZL - koš. A´T odstraním co odstraním, tak to do koše nespadne - kde je "zakopanej pes?"
Podle me mě máš zaškrtnutou volbu "neukládat do koše a rovnou mazat" Jen už přesně nevím kde ta volba je. Ja tedy koš nepoužívám, tak jsem tuhle volbu hledal, našel a zaškrtl. Tedy do koše mi už nic nepadá. Ale už nevím přesně kde to bylo. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
To je fakt. A tech moc neni. Vseho vsudy jsem mel asi dve. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.