Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pat -= Verny clen =-
Registrace: 29.3. 2004 Příspěvky: 131
|
Zaslal: út 03. leden, 2006 11:36 Předmět: Lokalizace RedGrep pro T|X |
|
|
V nabidce je jen stara lokalizace pro Tungsten T. Da se u vas koupit i lokalizace RedGrep pro T|X? (cena?) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek29 -=Master of Site=-
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út 03. leden, 2006 12:00 Předmět: Re: Lokalizace RedGrep pro T|X |
|
|
Pat napsal: | V nabidce je jen stara lokalizace pro Tungsten T. Da se u vas koupit i lokalizace RedGrep pro T|X? (cena?) |
Koupit se dá všechno Cena lokalizace je de facto pro všechny modely stejná. Být tebou, udělám objednávku přes "volitelný software" v eObchodě. Kdybys na to MOC spěchal, můžeš zkusit udělat objednávku na MP3hifi.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pat -= Verny clen =-
|
Zaslal: út 03. leden, 2006 12:27 Předmět: |
|
|
No to jo, koupit se da vsecko Otazka je kde a za kolik Tady v e-obchode je nejlepsi cena, jinde je klidne i vic nez dvojnasobna. Na druhe strane je tam uvedena jen stara lokalizace pro TT, proto se ptam. Dival jsem se primo na RedGrep web a z tech jejich distributoru se k tomu skoro nikdo nehlasi, odkazy vedou do pr.. do pryc Tak se ptam hlavne jestli jste treba s RedGrepem neskoncili, protoze jak se zda, tech prodejcu, kteri skutecne RedGrep lokalizaci distribuuji bude daleko mene nez se zda.
OK. Objednam pres volitelny soft. (Otazka rychlosti je celkem irelevantni, stejne musim cekat az se banka rozhoupe a milostive prevede platbu, takze to mas tak jak tak par dni..) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Andilek Pokrocily uzivatel
Registrace: 16.12. 2005 Příspěvky: 121
|
Zaslal: út 03. leden, 2006 19:20 Předmět: |
|
|
tuhle lokalizaci jsem ve forme trialu vcera zkousel, stahl jsem ji a bohuzel TX s ni padalo a chybela tam v menu volba prepnuti do cestiny.
osobne mi vyhovuje anglicke prostredi vic nez ceske, jedine, co od lokalizace ocekavam jsou fonty, psani ceskych znaku a predevsim ceske formaty (nejvic me stve absence Kc v menach) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jura Veteran
Registrace: 1.3. 2004 Příspěvky: 447 Bydliště: Brno
|
Zaslal: út 03. leden, 2006 19:34 Předmět: |
|
|
Posledni verze Locale obsahuje i male fonty pro Blazer, ale je v ni nejakej bug kterej prehazuje adresare na karte. Po prepnuti na anglictinu vse funguje a ceske fonty v Blazeru zustanou
Pockej si radeji na nejaky dalsi update. _________________ TROCKEN.org Momentálně používám PalmPilot Personal 512 kB - HTC Diamond - Asus Eee 701 - Asus A696 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MaRo Novacek ve foru
Registrace: 1.6. 2005 Příspěvky: 17 Bydliště: Brno
|
Zaslal: út 03. leden, 2006 20:10 Předmět: |
|
|
A taky to jde do resetu, kdyz se navazuje spojeni pres mobil (bluetooth, GPRS). Kvuli neviditelnosti adresaru na karte nefunguji dalsi aplikace napr. Smartmaps. Snad uz to brzo opravi. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pat -= Verny clen =-
|
Zaslal: út 03. leden, 2006 20:40 Předmět: |
|
|
No ja predpokladam ze seriove cislo bude platne i u pripadneho dalsiho upgrade (oprav) a u plne lokalizace, jakmile bude hotova. Aspon driv to tak bylo. Ono ted zas to TX ko obcas spadne pri ukonceni spojeni, jenom nevim, jestli za tim je PiLoc, Fonts4Os5 nebo neco jineho. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jura Veteran
|
Zaslal: út 03. leden, 2006 21:07 Předmět: |
|
|
Pokud ti to pada po zavreni Blazeru tak to bude na 100% fonts4os _________________ TROCKEN.org Momentálně používám PalmPilot Personal 512 kB - HTC Diamond - Asus Eee 701 - Asus A696 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pat -= Verny clen =-
|
Zaslal: st 04. leden, 2006 6:32 Předmět: |
|
|
Pada, a taky obcas u VersaMailu. Neni to ale pravidelne. To me docela stve. Fonts jsem si oblibil a pouzivam ho uz dlouho. Neuvazuje autor o nejake oprave? Vubec se mi nechce migrovat na nejaky fonthack a jeste si konvertovat fonty (kdybych si aspon pamatoval cim a kde to je ke stazeni). Takhle to je jak v te pohadce, hledam, nevim presne co a nevim kde.. Nekdy si rikam, jestli ma vubec cenu si porizovat legalni soft. To je porad dokola, s kazdym novym zarizenim. Pojede to na novem, udela autor upgrade, pokud ano, tak kdy, bude to zadarmo nebo to musim koupit znova...? U toho warezu to je jaksi jednodussi |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jura Veteran
|
Zaslal: st 04. leden, 2006 7:41 Předmět: |
|
|
Takhle to mam ja a jsem bez resetu:
1) Piloc smazan
2) posledni Locale nainstalovano, ale prepnuto na anglictinu - male ceske fonty v Blazeru zustanou.
3) Fonts4OS spusteno, ale pro Blazer je vybran "Default" font. _________________ TROCKEN.org Momentálně používám PalmPilot Personal 512 kB - HTC Diamond - Asus Eee 701 - Asus A696 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jura Veteran
|
Zaslal: st 04. leden, 2006 18:05 Předmět: |
|
|
Takže koncem týdne snad bude všechno opraveno viz. mail od pana Mikšíčka z RedGrepu:
Dobrý den,
update, který řeší tuto chybu připravujeme na konec týdne.
S pozdravem
Lukáš Mikšíček
RedGrep, s.r.o.
jiri.suchy@ .cz wrote:
> Dobry den, mam zakoupenou lokalizaci Locale pro palm TX a posledni verze zpusobuje potize s pouzitim pametove karty (nedostupne adresare), po odinstalaci resp. prepnuti jazyka vse funguje. Nevite kde je chyba resp. bude nejaky update?
>
>S pozdravem
>
>Jiri Suchy
>
>
>
> _________________ TROCKEN.org Momentálně používám PalmPilot Personal 512 kB - HTC Diamond - Asus Eee 701 - Asus A696 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pat -= Verny clen =-
|
Zaslal: po 09. leden, 2006 13:41 Předmět: |
|
|
Nova verze Locale je uz skutecne venku, a vypada docela dobre. Zminene chyby jsou odstraneny, a aspon co jsem mel moznost kratce vyzkouset, jevi se i docela stabilni. (jenom nechapu proc u te predchozi (prakticky nepouzitelne) verze nedali do nazvu beta, takhle si zbytecne kazit renome ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|