Zaslal: so 28. leden, 2006 14:16 Předmět: Temata pro pocket pc
Tak nejak hledam software na tvorbu a editaci temat a skinu na pocket pc. Uvital bych pokud mate nekdo nejakou radu s cim pracovat na beznem stolni pc a pak nahrat do pdacka.
Jelikoz jsem v oblasti pocketu novackem nevim jak to presne chodi, mam jen spise zkusenost s palm os a tvorbu temat na nej.
Snad se nekdo najde a poradi. _________________ SE T610 (BT/GPRS/T-mobile) + Tungsten T3 jako zaklad (2 x 64 SD Pretec/ 1 x 512 SD pretec) + Wireless Keyboard)) ... + MDA Vario (mini SD 128MB)
Prave jsem se dostal jeste k jednomu dalsimu softu --- ThemeMaker McDeb ( http://www.mcdeb.com/tmmcdeb/ ) ktery prave testuju. _________________ SE T610 (BT/GPRS/T-mobile) + Tungsten T3 jako zaklad (2 x 64 SD Pretec/ 1 x 512 SD pretec) + Wireless Keyboard)) ... + MDA Vario (mini SD 128MB)
Zaslal: čt 06. duben, 2006 8:10 Předmět: Themata a editace
No nemám příliš času si hrát s témátky, ale někdy mne to zláká a používám prostý MS Theme generator a jsem vcelku spokojený. Je sice pro pro WM 2002, ale na WM 2003 chodí bez problémů. Mám HP 5550 a zatím jen 1 GB SD (4GB je objednána) a nemám problémy. Tungsten naznám. Jsem HW vázán, protože používám GIS SW ArcPAD s velkým ArcInfo na PC.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.