A NĚJAKÁ TA OCENĚNÍ PŘIJDOU URČITĚ TAKY... ....PŘÍSPĚVEK JE 10 DNŮ ČISTÉHO ČASU V TOP TEN 10 PŘÍSPĚVKŮ, PŘIČEMŽ NEKLESL NIKDY HLOUBĚJI NEŽ NA TŘETÍ V POŘADÍ.....
VOYAGER - Je to z televize. Ja to nedelal. Kvalita je na PC dost mizerna. V palmu se to ztrati a je to v pohode. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Registrace: 1.3. 2004 Příspěvky: 224 Bydliště: Praha
Zaslal: út 08. červen, 2004 11:33 Předmět:
éé, dobře, ale nemám ani jedno
ostatně zatím ani soft pro přehrání a ani kartu
takže mi ještě poraďte, co všechno potřebuju k přehrátí a kartu si pak koupím v místním obchůdku
nešlo by to, že bych to od někud sosnul, či bys to někam dal ty ?
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: út 08. červen, 2004 11:43 Předmět:
komaar napsal:
éé, dobře, ale nemám ani jedno
ostatně zatím ani soft pro přehrání a ani kartu
takže mi ještě poraďte, co všechno potřebuju k přehrátí a kartu si pak koupím v místním obchůdku
nešlo by to, že bych to od někud sosnul, či bys to někam dal ty ?
Já to nemám kam dát na web , ale pokud bys chtěl SD karty, tak mám 128 i 256, stačí mailnout.
Jinak ten Voyager je na 6 DVD. Je toho docela hromada. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Registrace: 22.3. 2004 Příspěvky: 91 Bydliště: Praha 6
Zaslal: st 09. červen, 2004 8:04 Předmět:
6DVD? V cem to je, kdyz to je z televize? DivX? MPEG2?
BTW: Nevim jestli jsem nahodou nevidel nejake "spatne" dily, ale me Startrek prisel nejakej divnej. Videl jsem opravdu jen par nejakejch blize neurcenejch dilu a vubec me to nenadchlo. Vim ze se to snad casto srovnava se StarWars, ale na zaklade toho co jsem mel moznost videt mi Startrek pripadal ubohy. Nebo jsem opravdu nemel stesti na ty spravne dily?
rekl bych, ze jsi ten starttrak videl nedavno. tedka davaji uplne prvni radu co sla. to je naprosta klasika, ale vizualne trochu pokulhava za dnesnim standardem. Ale maji myslenku, ktera tem dnesnim casto chybi. Je to neco jineho, ale je to taky dobry. Voyager zase casto myslenku postrada, ale je tam hodne vizualnich efektu (i kdyz dnes uz taky zastaralych)
k futurame. Mohl bych prekonvertovanou ve smartmovie i s tytulkama nekam postnout. vite-li kam. nebo je tu moznost www.uschovna.cz ale tam to je jen pro omezeny pocet lidi... jeden dil ma 20 mb - z puvodnich 180 - a dilu je 72
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.