Zaslal: čt 13. červenec, 2006 11:12 Předmět: !!! Ke stažení -ČESKÁ- ROM1.20ENA pro Treo650
takže dobrá věc se podařila
Úpravy: (- odebrano, + pridano) - RealPlayer
- Clock
- Tutorial
- jazyky kromě En a Cz
+ staré SMS smajlíci
+ FAT32
Stabilita:
od nahrání ROM (asi den) žádnej reset. Všechny základní počeštěné aplikace stabilní...
Problémy:
je to s podivem, ale čeština od PiLoc i tahle je misty naprosto stejna (vcetne systemovych chyb). Zajimalo by me kdo od koho kopiroval
Misty je zásah do lokalizačních souborů takového rázu, že soubor nejde normálne (CW) editovat a v Treu vyvolává cyklický reset. Proto se uz nedivim, ze lokalizace nejsou moc stabilní. Navic nektere retezce zcela chybi...
Vsechny chyby na ktere jsem narazil jsem opravil a pripadne doprelozil. Jestli mate nekdo zajem o testovani, napiste...
Stav
V ROM zbejva kolem 1,6MB volneho mista, vybiram aplikace ktere tam hodit. Zatim uvazuju o Resco Explorer, NVBackup a Wireless Clock... Nejake dalsi navrhy?
P.S. kdo mate lokalizace od RG, taky mate pri psani SMS misto tlacitka "Odeslat" tlacitko "Prenest"???
A pokud pouzivate RG a nektere preklady jsou nestastne, ci prelejzajici formularove pole - proste spatne , napiste co a kde, at to muzu rovnou opravit... Dik.
Super práce...
Jen se chci zeptat jestli jsi taky vyzkoušel JAVA a Operu mini. Jinak já bych tam dal RESCO E a možná bych tam nechal ten Real Player. Jinak já bych měl zájem o testování. Dík.
Registrace: 29.11. 2004 Příspěvky: 287 Bydliště: Brno
Zaslal: čt 13. červenec, 2006 11:31 Předmět:
Byl by k mani ten opraveny Piloc? Pomohlo by to tem, co do zmeny nechteji jit tak zasadne. Dik _________________ . : . Treo 750 . : . BT-338 GPS . : . Garmin Colorado . : . mivvy M310 . : . Treo Pro . : . Základ je, neosvědčit se!!!
v RG jsem narazil na chybky v prekladu aplikace "Soubor" (prihlizeni fotografii) - dropdown s vyberem alb pravo nahore prekryva ikony pro prepinani mezi interni pameti a kartou
ve webbrowseru chybi v menu Strana polozka Pripojit/Odpojit
U Locale bylo "Prenest" u vsech verzi, tedy i v 1.20. Jinak u kalendare, souboru (prohlizi fotky) je skoro skryty vyber kategorie, v Blaseru chybi v menu polozka "Odpojit". Jinak jsem na nic vic neprisel.
- zatim jsem daval dohromady jen tu cestinu, aplikace az po ovrereni stability a oprave moznych chyb. RealPlayer ja vubec nepouzivam a tech par lidi, co ho pouziva ho muze spoustet z RAM nebo karty...
Ta JAVA je docela zajimavej napad (taky pouzivam Operu mini). Jen ted nevim, jestli by se tam vlezla - je to docela macek. A nevim kolik lidi by JAVU vyuzilo, spis bych tam dal neco co vyuzije kazdej.
Navrhnete nejakou nahradu Hodin. Ja bych navrhoval "PalmaryClock Wireless Edition (TM) v.1.0 for Treo 600/650" (http://www.palmarysoft.com/products/clock/wireless/overview/). Nejakou dobu uz je pouzivam a jsem maximalne spokojenej. Hezke, rychle, prehledne. Umi stahovat info o pocasi, synchronizovat cas, ma integrovany prehravac wav/mp3 (i z karty) + spoustu dalsich uzitecnych funkci. Jediny problem je velikost - skoro 1MB
- opraveny PiLoc nemam, prebiral jsem to (a upravoval) hlavne z jedne zalohy Palma (mozna RG) - na PiLoc jsem kouknul jen u tech "poskozenejch" souboru. Ale muzu pak zkusit nakopirovat upravene lokalizacni soubory jen do RAMky (coz by melo odpovidat instalaci lokalizace), uvidime...
Naposledy upravil Mira dne po 24. červenec, 2006 12:26, celkově upraveno 1 krát.
Timto vyhlasuju vyberove rizeni
Mame volnych 1,6MB. Ten notepad z T5 je dobrej napad, pouzivam ho taky i s VoicePadem. Co s tema hodinama? Je neco free pouzitelnejsi nez puvodni hodiny, nebo je mam vratit? Jeste me napada nejakej soft na zaznam zvuku a mozna i KeyGuardTime++...
TCMP vychazi kazdou chvilku nova verze a navic to neni nijak moc dulezita aplikace... to spis neco na zalohovani apod.
palmPDF - 1256kB (trochu moc velke, asi se najdou uzitecnejsi programky)
Takze pro zacatek seznam:
notepad z T5 (+knihovny) - 175kB
NVbackup - 178kB
FileZ - 187kB
dalsi kandidati
- easycalc + mathlib (misto kalkulacky, je eng i cz)
- anniversary? / happy days
- converter
- BTcachED
- CZ Call Log
- HeadCold
- MemInfo
- netClock (serizovani hodin z netu, ale neni automaticke - nevite o necem, co by samo srovnalo hodiny pri pripojeni na net?)
- RLock
- UniDec
to je asi tak z tech programu, ktere pouzivam a mohly by se hodit ostatnim. funkcnost v rom overenou nemam
Naposledy upravil zipiik dne čt 13. červenec, 2006 14:25, celkově upraveno 1 krát.
trosku to popiste, co je k cemu - treba ten BTcachED... jinak souhlasim s Converterem a Kalkulackou (tu puvodni muzu vyhodit a zase pribude trochu mista). Stoji ta EasyCalc za to?
a myslim, ze furt nemame nahradu hodin
jinak ted opravuju ty chyby v prekladu aplikace "Soubor" a ta je teda pekne zprasena... precnivajici texty, rozhazene formulare,...
kde je u Kalendare skrytej ten vyber kategorie? a Blazer jsem z nejakeho duvodu nechal v originale - jdu na nej kouknout...
On si asi kazdy najde spoustu programu, ktery ostatni nepouzivaji nebo nevyuziji. U me nejvetsi "zrouti" pameti, kteri mi nefunguji z karty, jsou PalmaryClock Wireless, pTunes, Ringo. Jsou ale komercni. Z free me napada plucker i kdyz funguje i z karty stejne jako TCPMP.
trosku to popiste, co je k cemu - treba ten BTcachED... jinak souhlasim s Converterem a Kalkulackou (tu puvodni muzu vyhodit a zase pribude trochu mista). Stoji ta EasyCalc za to?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3 ... 36, 37, 38Další
Strana 1 z 38
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.