Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MAREKNOGA Novacek ve foru

Registrace: 15.2. 2006 Příspěvky: 10
|
Zaslal: čt 13. červenec, 2006 18:32 Předmět: FTP a videa ke stažení |
|
|
Zdravím,
nevíte někdo o nějakém FTP serveru, kde bych si mohl stahnout videa upravená pro PDA. Pokud možno v češtině. Jinak pokud by byl zájem, tak bych t¨do toho serveru šel i sám. Mám konektivitu cca 2Mbps a server bych založil na MiniPC. Disková kapacita caa 250GB a jelo by to pod Linuxem. Napište mi co vy na to...Díky M@RO Pište i na marek.noga@seznam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moren V.I.P.

Registrace: 3.2. 2004 Příspěvky: 2233 Bydliště: Pardubice
|
Zaslal: čt 13. červenec, 2006 21:32 Předmět: |
|
|
Neco takoveho uz tady je. Skupina lidi spolecne zakoupila diskovy prostor na FTP tohoto razeni. Ale skoncilo to na tom, ze par lidi nahravalo, ostatni sosali a po nejake dobe je to mrtve. Nikdo nenahrava, nikdo nestahuje.
A ja uz osobne dospel do stadia, kdy vetsinu serialu co jsem chtel uz mam na PC a po 2GB si to prevadim na kartu pro PDA. Zkouknu to, smazu a prevedu si dalsi dily. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
iPhone 5 64GB
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny-Tapia -= Externi redaktor =-

Registrace: 13.1. 2005 Příspěvky: 218 Bydliště: Pardubice
|
Zaslal: pá 14. červenec, 2006 6:54 Předmět: |
|
|
Pokud by to bylo zdarma tak bych te podporil jak bych mohl. Bohuzel by to nebylo moc rychle (FTP mam na upload asi 1-2kb/s), ale snazil bych se to nahravat kdy budu moct. Z me sbirky mohu poskytnout treba Simpsnovi, Cerveny trpaslik, Futurama a spousty filmu. _________________ Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik, ale mně je to jedno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá 14. červenec, 2006 8:25 Předmět: |
|
|
No ja bych si kliďo připlatil. Mě to neva Důležitá jsou data... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá 14. červenec, 2006 8:33 Předmět: |
|
|
Taky myslím, že 100Kč měsíčně za přístup na takové FTP se vyplatí!!! Ja bych do toho rozhodně šel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny-Tapia -= Externi redaktor =-

Registrace: 13.1. 2005 Příspěvky: 218 Bydliště: Pardubice
|
Zaslal: pá 14. červenec, 2006 8:44 Předmět: |
|
|
Takže ty ho nemáš zdarma? Tak to by chtělo sehnat více lidí a rozdělit cenu FTP serveru. _________________ Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik, ale mně je to jedno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nox Pokrocily uzivatel

Registrace: 28.9. 2005 Příspěvky: 109
|
Zaslal: pá 14. červenec, 2006 14:17 Předmět: Dotaz |
|
|
Johny-Tapia napsal: | Pokud by to bylo zdarma tak bych te podporil jak bych mohl. Bohuzel by to nebylo moc rychle (FTP mam na upload asi 1-2kb/s), ale snazil bych se to nahravat kdy budu moct. Z me sbirky mohu poskytnout treba Simpsnovi, Cerveny trpaslik, Futurama a spousty filmu. |
Nemas cirou nahodou posledni 17. radu tech simpsnu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SADAKO Pokrocily uzivatel

Registrace: 17.5. 2006 Příspěvky: 192
|
Zaslal: pá 14. červenec, 2006 15:16 Předmět: |
|
|
Obávám se že nabízení těch filmů není legální. Nehodlám to rozebírat že to tak je, doporučuji se obrátit na Petra Plášila z OSA, kterej odcituje zákon vztahující se nejen na hudbu ale i filmy. _________________ I hliněná tabulka je lepší než Palm OS
Děti si mají hrát a tak jim kupuji Palm OS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek29 -=Master of Site=-

Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá 14. červenec, 2006 15:28 Předmět: |
|
|
SADAKO napsal: | Obávám se že nabízení těch filmů není legální. Nehodlám to rozebírat že to tak je, doporučuji se obrátit na Petra Plášila z OSA, kterej odcituje zákon vztahující se nejen na hudbu ale i filmy. |
Přesně tak. Veřejné nabízení elektronického obsahu je trestné, stahování pro osobní potřebu nikoliv. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pat -= Verny clen =-

Registrace: 29.3. 2004 Příspěvky: 131
|
Zaslal: so 15. červenec, 2006 10:41 Předmět: |
|
|
No a kdyby to bylo zaheslovane? To pak uz neni verejne sdileni? nebo je? Taky bych mel zajem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SADAKO Pokrocily uzivatel

Registrace: 17.5. 2006 Příspěvky: 192
|
Zaslal: so 15. červenec, 2006 12:02 Předmět: |
|
|
Pat napsal: | No a kdyby to bylo zaheslovane? To pak uz neni verejne sdileni? nebo je? Taky bych mel zajem |
Když to bude zaheslované tak to veřejné není. Ale když ti dá heslo tak jsi tam kde jsi byl. Ten kdo tam ty videa dá a kdo je hostuje, je zodpovědnej za obsah, ačkoliv může napsat že je to pro osobní potřebu (stejně za to bude zodpovědnej, asi jako když se ti z banky ztratí peníze, ale banka řekne že za to nezodpovídá)
Samozřejmě, druhou věcí je jestli na to někdo přijde a udá to.. _________________ I hliněná tabulka je lepší než Palm OS
Děti si mají hrát a tak jim kupuji Palm OS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pat -= Verny clen =-

|
Zaslal: so 15. červenec, 2006 13:58 Předmět: |
|
|
Aha. Takže vlastně každý by musel něčím přispět - ať má taky máslo na hlavě - a riziko se minimalizuje jestli jsem to dobře pochopil. No kdybyste někdo zakládali klub spiklenců dejte mi vědět, rád se přidám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so 15. červenec, 2006 17:15 Předmět: |
|
|
Chlapci ja do toho pujdu na 100% kdo ma zajem o takove FTP, at se hlasi na marek.noga@seznam.cz . Az ho rozjedu budu Vas kontaktovat. OK? Platba by mohla probihat přes Monetku, nebo system Moneybookers...Monetka ma v součastnosti nejaký problem. Ten kdo by přispival kvalitnim obsahem by mel přístup zdarma. To je docela fer. Obasahem FTP by samosebou byly i normal. věci...filmy apod |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pat -= Verny clen =-

|
Zaslal: so 15. červenec, 2006 17:47 Předmět: |
|
|
No nic proti placení, ale stovka měsíčně za jednoho se mi zdá dost. Zas tolik těch filmů neskouknu, nevím jestli se mi to za ty peníze vyplati. Přece jen to je v rozlišení pro PDA, kdyby to bylo ve full je to něco jiného, ale tohle je poněkud jednoúčelové. A taky: pokud by to dopadlo jako s tím předchozím, tak se tam jednou nasype obsah a pak dlouho nic, to už se pak neoplatí vůbec. Chtělo by to nějak doladit Ještě nad tím pouvažuju. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miska -= Externi redaktor =-

Registrace: 22.12. 2004 Příspěvky: 1086 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so 15. červenec, 2006 18:23 Předmět: |
|
|
Loobick kdysi uvazoval delat to formou torrentu. A udelat jen nekde tracker nebo se pridat k nejakymu existujicimu trackeru a jen tam publikovat torrenty pro PDA.... _________________ Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema)
(Ale mam je doma jeste porad vsechny ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|