Nee vy mi nerozumite...ja jsem uvažoval udělat normal FTP...věci pro PDAčka budou jen bonbonek navíc!!! Kvalitní obsah muzu zaručit. Aktualizace co týden...Navíc možnost upload ostatních uživatelu... Pouvažujte. V připadě cca 10. uživatelu se dá snižit cena na cca 70kč/mesíc. Nechci na tom vydelavat. Ale elektrika, konektivita a hardware cosi stojí (a ne málo). Jak jsem už napsal registrace na marek.noga@seznam.cz . Pokud se ukáže zájem, tak do cca 14-dní by to mohlo jet!!! Nejdříve samozřejmě zkušebně, pak i na ostro, ale už zpoplatněno... Kdo zaváhá NEŽERE
Nee vy mi nerozumite...ja jsem uvažoval udělat normal FTP...věci pro PDAčka budou jen bonbonek navíc!!! Kvalitní obsah muzu zaručit. Aktualizace co týden...Navíc možnost upload ostatních uživatelu... Pouvažujte. V připadě cca 10. uživatelu se dá snižit cena na cca 70kč/mesíc. Nechci na tom vydelavat. Ale elektrika, konektivita a hardware cosi stojí (a ne málo). Jak jsem už napsal registrace na marek.noga@seznam.cz . Pokud se ukáže zájem, tak do cca 14-dní by to mohlo jet!!! Nejdříve samozřejmě zkušebně, pak i na ostro, ale už zpoplatněno... Kdo zaváhá NEŽERE
Asi bych si bejt tebou nechal změnit nick od adminů tu na fóru a zametal za tebou stopy, někdo by po tobě mohl pak jít A že jsem paranoidní neznamená že po mě nejdou _________________ I hliněná tabulka je lepší než Palm OS
Registrace: 21.12. 2004 Příspěvky: 548 Bydliště: Brno
Zaslal: po 21. srpen, 2006 12:55 Předmět:
miska napsal:
Loobick kdysi uvazoval delat to formou torrentu. A udelat jen nekde tracker nebo se pridat k nejakymu existujicimu trackeru a jen tam publikovat torrenty pro PDA....
No a proc rovnou nezalozit DC hub s PDA tematikou? Všim sem si na ostatních hubech že plno lidí sdílí filmy konvertované pro PPC a nebo pro iPody a další takové hračičky... Ale společnej hub nikde nemají _________________ Palm III > Zire 72 > Treo 650 > Centro (T-Mobile) + GPS BT Nokia LD-3W
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.